PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 27
lucians spune:
maryion,greiere,multumim pt urari!Si-ai vostri sa se faca mari,destepti si...modesti ![]()
martta,

Bysko,ideal e sa iei peste proaspat;astfel,iti dai seama si cat de proaspat este.La Cora,intalnesc mereu vanzatoare dragute,care ma vad cu Dariuca-n brate si care-mi spun ce peste este cel mai proaspat...si tind sa le cresc,ca n-au nimik de castgat...
Tweety,
C.pt noile progrese.
Nicolica,unde-i ginerele meu? Ne e dor de voi...
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
lucians spune:
Si D.ma trage de par,dar cel mai grav e cand se pune pe alunitele mele de pe abdomen,tzatzi sau maini.Cea mai tentanta e una de langa buric,care-i mai mare si proeminenta,si pe care se chinuie s-o sfasie.Stiu ca sunt fff periculoase;de aceea,ma feresc cat pot,dar ea se enerveaza cand,cu degetelele ei pitice,n-o poate apuca cum tb;mai baga unghiuta in ea...e mortala,ce mai!
Am reusit sa finalizez si albumul de luna trecuta,asa ca ...v-asteptam pe la noi ![]()
pupici si mai vb
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
amiss_zip spune:
Trec sa va salut si eu mamici dragi!
La multi ani piersicutelor cu puf si buclucase!
Nu mai am timp sa intru pe forum si imi este tare dor de voi. Mi-e rusine cand zic "nu mai am timp" pentru ca eu una nu ma mandresc cu a "nu mai avea timp"
M-am angajat si este foarte obositor. Pe Petra o vad foarte putin si imi este tare dor de ea.
Nu vreau sa lipsesc la intalnirea din parcul Ior sau Titan. Cand se tine? Acum zilele astea sau in WE?
Va pup siabia astept sa ma uit si eu pe pozele voastre!
eugcem multa sanatate ingerasului! Sa va faceti bine repede!
Numai bucurii si multa sanatate!
lucians spune:
amiss_zip,ar fi pacat sa nu vii...mai ales ca stai in zona.Vrem s-o cunoastem si noi pe Petra.Intalneala e pe 19 Mai(sambata asta),la terasa lui mishi,situata intre Salajan si Titan,vis-a-vis de policlinica.Atat stim si noi...aaaa,si-a ramas ora 17.Va asteptam...fug sa va bag in listutza.pupici
eugcem,greiere,ia sa va fac pofta si voua cu aceste
,ca poate asa v-aratati si voi la fata,ce ziceti?
fug la nani...vb maine
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
intalniri de bebici
oanaalex spune:
Salutare la toata lumea. Noi am avut o saptamana de cosmar, cu plansete, urlete si tot tacamul. Vinovat a fost al 4-lea dinte de sus care tare greu a iesit. Asa ca va rugam sa ne treceti si pe noi in listuta cu 6 dinti la 9 luni si o saptamana
Uram la toate piersicutele La Multi Ani cu scuzele de rigoare pt intarziere.
Abia astept sa vad poze de la intalnirea de sambata. Sunt convinsa ca o sa fie super (va cam invidiez ca puteti sa va intalniti
)
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
nicolica spune:
Buna dimineata mamici dragi!
Tocmai am terminat de citit...din urma. Nu prea-mi fac temele la timp, rusinica!!!
Sarilla, foarte reusit portretul lui Razvan, si mie imi place.
Am vazut inca un baietel foarte frumos, Paul al lui oanarusu. Mamici de fetite...sariti, daca nu e dat deja!
Dragutelor, lucians, anasia si muuh v-ati ales o zi minunata sa serbati impreuna cele 10 luni ale Dariei si Alexei si 9 luni ale Alessiei. Felicitari si imbratisari intarziate piersicutelor! Sunt fffff frumoase si au niste hainute superbe. 

si doua
. Anasia cred ca Alessia seamana foarte mult cu tine!
Lucians, ti-era dor de www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070509&ctime=015046" target="_blank">noi!
ca te gandesti la ginere!
sarbatoritilor de saptamana trecuta si azi
+ multe pupicuri!
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">mai
Ancutex spune:
Neata! Eu sunt la birou, la o
si citesc repede-repede noutatile.
Oanalex sorry ca s-a chinuit puisorul, dar bine ca a iesit dintele si a scapat.
Am vazut 3 scumpici pentru care am multi 

- Daria, Alessia si Alexei. O gasca pe cinste.
Trebuie sa actualizez si eu albumul Mariei, ca am ramas in urma si ramane printesa fara pretendenti
.
V-am pupat, ma apuc de treaba, dar mai revin eu.
greiere spune:
quote:
Originally posted by lucians
eugcem,greiere,ia sa va fac pofta si voua cu aceste,ca poate asa v-aratati si voi la fata,ce ziceti?
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
intalniri de bebici
Lucians, multumesc. M-am delectat cu scumpele piersicutze din pozici si ma conformez indemnului de a ne arata la fata.
Ralu80 arunca si tu un ochi si vezi daca mai ti minte pozele.
Eugcem, sanatate la puiut!
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
SARILLA spune:
Tweety..pai..nu stiu cum am facut...cu bravo bravo! a fost usor,ca noi,de cate ori statea mai mult in picioare singur,ii faceam bravooo!! si aplaudam..pana intr-o zi,cand dupa ce a stat mai mult in piciorushe,a inceput singur sa faca bravooo..adica sa aplaude...
..si cu celelalte la fel a fost..el singur le face,si noi de fiecare data il incurajam,ii spunem bravo cand face ceva bun si nu-nu cand face ceva rau...dragut e ca el acum si cand face vreo nazbatie isi face bravo-bravo,si imi ia ceva sa ii explic ca nu e bravo tot ce face el..![]()
Acum exersam "da-mi!" si "ia!"..si merge bine..dar..doar cu mine,deocamata...lu taica-su nu ii prea da...![]()
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII