PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 28
maryion spune:

9 lunisoare
Codrin Marius, baietelul lui Sanziana
Toma, baietelul lui ira
Renata Maria, fetita lui vbartan
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
eugcem spune:
eugcem,greiere,ia sa va fac pofta si voua cu aceste
,ca poate asa v-aratati si voi la fata,ce ziceti?
fug la nani...vb maine
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
[/quote]
Frumoase poze ![]()
Am fost si noi prin parc inainte de a raci. Dar e greu ca Nicolae vrea sa bage totul in gura(adica toate gunoaiele). Vroia sa manance inclusiv chistocuri de tigari. Deja in parculetul de langa bloc nu mai mergem ca acolo e nisip si il baga in gura cum ma uit eu putin in alta parte ![]()
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
Ancutex spune:
Fetelor, tot vroiam sa va intreb o chestie si am uitat. Voi ce scaun de masina aveti? Eu folosesc tot scoica dar trebuie s-o schimb in curand si vreau sa iau un scaun bun. Ma intereseaza materialul (sa nu transpire copilul) si pozitiile. Ce alte criterii ati considerat voi?
larissa_79 spune:
ancutex, eu i-am luat fotoliu de la Brevi..e foarte misto si comod...doar ca a mea nu sta decat cand doarme acolo..dar tot e bine!
lucians, pupicei scumpei Daria de la Alexia! Daca ar vedea ce s-ar mai da la ea! :)
Sa va mai povestesc de Alexia...ce stie sa faca: face bravo...dar de mult timp...si a inceput singura. La inceput aducea mainile mult din spate de ziceai ca isi ia zoborul. Acum aplauda cand ii place ceva si se bucura...aplauda si da din cap. Cand se mai bucura tipa tare si uneori face si pa. Am observat ca atunci cand e foarte bucuroasa face tot ce stie. Pa am invatat-o noi sa faca..in fiecare dim cand pleaca tati face pa si tot asa. Face intr-un fel tare tare nostim..roteste manuta incet..si nu vrea mereu..uneori nu are chef sa faca. E foarte incantata de noua ei trici ..se invarate si in casa in jurul ei. Merge tinuta de manute ( nu vrea inca tinuta doar de una..desi cred ca ar putea se teme). Rade cu gura la urechi cand merge. A si fetele eu am mari probleme cu ea la iesit afara...la toti copii care ii vede se duce la carut si vrea sa le bage mana in ochi...sa puna mana pe ei.....trage de carutul lor.E zambareata in timp ce face astea...dar eu stau mereu cu frica sa nu loveasca pe cineva. Am vazut ca alti copii doar se uita la ea...alexia nu se multmeste cu atat. De o sapatamana isi impinge carutul singura in parc ( si e foarte fericita) eu il tin sa nu il impinga prea tare...si se tot opreste la alte banci si se ia de lume..cum va spuneam...sau intoarce capul dupa unii trecatori..nu toti. La mancare tot mofturi...vrea sa pape doar din mana mea...sau din mana ei...din lingurita nicicum. La cuvinte....mai nou zice cacl...sau ceva de genul asta. Zice mama, papa, baba..si ale combinatii..tata inca nu din pacate..mai scapa cate un tata dar intamplator si inca tipa de se uita lumea dupa noi in parc. Cam asta e cu Alexiunea. Si uitam sa va zic ca vine si ma musca de picior de tip de durere ( ea sta pe jos si eu pe pat uneori si picioarele la margine). SI ii place sa se ascunda..cand are chef de joaca vine cu o hainuta ceva sau isi pune cearsaful in cap si se ascunde...si cand intreb unde e alexia? sta ascunsa... iese si eu rad si zic: uite alexia! si ea rade...si e distractie mare si iar se ascunde. Iar cand vrea somn vine la mine si face ma-me ma-me si se tanguie sa o i-au si sa o culc si pufneste din buze.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
miti2004 spune:
dragelor vad ca incet-incet toate piersicutele devin din ce in ce mai smechere
si ma bucur tare ! chiar daca stam cu ochii mereu pe ele, tot gasesc cate o secunda sa faca o prostioara, iar asta'i numai inceputul ![]()
In alta ordine de idei, duminica si ieri am mancat ca o purcica fripturi
la gratar ( avem un gratar pe butelie din ala mai mare pe balcon, ca aici e voie ), si de vita, si de pui si de porc, cu salata de rosii, mujdei, paine ( eu si supa o mananc cu paine ), si pe urma am bagat pepene rosu la greu...
Dupa 2 zile de nebunie m-am urcat azi pe cantar si am slabit vreo 700 gr ( am acum 52.3 kg, e cantar electronic si merge f bine ). Iar cand tin un fel de cura, adica mananc numai salate cu rosii, ardei, castraveti si telemea, sau chiar doar salata de varza cruda, nu slabesc mai deloc.
Acum, eu ce sa cred, sa mananc asa in continuare ???? Sau sa fie de la pepene ???
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
doniro spune:
Fetelor, am o veste mare. Sunt
!!! As vrea sa fiu super fericita, cum e normal, dar sunt fff speriata ca e prea devreme. Daria ar avea 1 an si jum cand as naste. Mi-e ca nu ma descurc. Mamici cu 2 bebi, sfatuiti-ma........ Sotul e super incantat, dar eu nu stiu ce sa fac! Ne doream al 2-lea bb, dar nu asa devreme. Ce ma fac???
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Consi spune:
Pup piersicutezele si mamicile lor!
Va citesc in fiecare zi, dar cu scrisul e mai greu. Am vazut poze cu piersicutze frumoase si vreau sa felicit si piersicutzele cu progrese. Incep sa ma obisnuiesc cu lucrul, dar cateodata ma paleste un dor de pui...La mine la lucru e si o gradinita (e chiar a unei prietene) si cand ma apuca dorul ma duc sa vad copiii. De-abia astept sa-l pot duce si pe el. Sa-l pot vedea mai des.
Luca a prins o pasiune pentru "avionul" (il luam in brate si il invartim) si asta ar vrea sa-i facem toata ziua. Cand il lasam jos incepe sa maraie vine si se agata de noi sa-i mai facem. Din pacate resursele noastre sunt limitate si nu facem fata intotdeauna solicitarilor lui. In rest, bravo-bravo, tai-tai si cam atat. Ah, si se pregatesc sa iasa caninii. Estimez ca in 2 saptamani o sa avem 6 dinti sus. Jos inca e liniste.
La capitolul mancare nu ne laudam cu prea multe. Cerealele de la ora 6 le-a eliminat, ii dam Danonino, in loc. Cateodata ii mai pune mama cereale in fructe. I-am dat si eu ananas si ii place la nebunie. Am taiat o bucatica de fruct si a inceput sa o rontaie.
Hai ca m-am intins cam mult.
Va pup inca o data si sa stiti ca mi-e tare dor de voi!
Ma bucur ca nu mai sunt piersicutze bolnave...
P.S. SA FACETI MULTE POZE LA INTALNEALA.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi spune:
quote:
Originally posted by doniro
Fetelor, am o veste mare. Sunt!!! As vrea sa fiu super fericita, cum e normal, dar sunt fff speriata ca e prea devreme. Daria ar avea 1 an si jum cand as naste. Mi-e ca nu ma descurc. Mamici cu 2 bebi, sfatuiti-ma........ Sotul e super incantat, dar eu nu stiu ce sa fac! Ne doream al 2-lea bb, dar nu asa devreme. Ce ma fac???
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
Pai cum ce te faci? Il faci

FELICITARI!!!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
doniro spune:
quote:
Originally posted by Consiquote:
Originally posted by doniro
Fetelor, am o veste mare. Sunt!!! As vrea sa fiu super fericita, cum e normal, dar sunt fff speriata ca e prea devreme. Daria ar avea 1 an si jum cand as naste. Mi-e ca nu ma descurc. Mamici cu 2 bebi, sfatuiti-ma........ Sotul e super incantat, dar eu nu stiu ce sa fac! Ne doream al 2-lea bb, dar nu asa devreme. Ce ma fac???
POZE FEL DE FEL
Pai cum ce te faci? Il faci! Daca asa s-a nimerit. Nu am 2 copii si cred ca nu e tocmai usor, dar cred ca se merita efortul!
FELICITARI!!!
Consi siLuca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
Esti dulce. Ma gandesc la tot felul de amanunte gen: eu insarcinata in 6 luni incercand sa urc 4 etaje (pe scari!!!) cu un copil in brate... Sau Daria la un an jum. vrand sa faca x lucru, eu stand cu un nou nascut si Daria urland. Si bb2 urland..........Dar ai dreptate. Cred ca merita efortul si nu dureaza o vesnicie greul...
POZE FEL DE FEL