PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 29
larissa_79 spune:
doniro, te felicit din tot sufletul! Asa e o veste mare..bucura-te si nu te mai gandi la greutati...daca Domnul a dat El te va ajuta sa le faci pe toate! Foarte frumos si minunat ca ai din nou o minune in burtica! Sa ai grija de ea!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
greiere spune:
Hei Consi! Ma gandeam azi sa intreb de tine! Bravo dintisori ai lui Luca! Pupam aviatorul. 
Doniro,
! Si eu ma gandesc ca e greu cu doi mici dar cum zice si Consi, daca asa s-a nimerit... Te vei descurca cu siguranta! Pana la urma eu una nici cu unul nu ma vedeam, dar ne da Dumnezeu putere sa le ducem pe toate. 
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
mishi spune:
doniro, felicitari!!!!!!
eu de cand am nascut ma rog sa am si eu surpriza sa aflu ca sunt gravida iar. cred ca din cauza asta m-am si apucat de "treaba" dupa numai 4 saptamani de la nastere. nu ca m-as fi simtit prea bine gravida (pt cine nu stie, am stat 3 luni in spital pe calduri ucigatoare cu injectii la fiecare 6 ore) dar imi doresc din tot sufletul ca mihnea sa aiba un frate/sora. si de ce ma grabesc? pentru ca fiecare luna curge in defavoarea noastra, sansele scad pe masura ce trece timpul. asa suntem noi, mai ghinionisti...pe mihnea l-am facut cu vitro.
draga doniro, bucura-te de pretiosul dar ce vi s-a dat si te vei descurca, o sa vezi.
Superfericita mamica a lui
Mihnea - 10 luni si...
Genie spune:
Doniro, felictari! Ma bucur sincer pentru tine, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sa nasti inca un bebe sanatos si cuminte ca Daria! Nu-ti face probleme, greul trece. Oricum, din cate am intele din mesajele tale, Daria ta e foarte cuminte si de aia v-a trimis Dumnezeu inca un bebe asa repede!
Oricum, pentru toate va fi greu cand vom naste al doilea BB, fie el peste un an, doi sau patru. Deci, bravo tie ca te-ai hotarat asa repede si multa sanatate!
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
mishi spune:
cu vestea lui doniro am uitat si ce vroiam sa va zic.
terasa este singura pe partea stanga a complexului, n-aveti cum s-o ratati. si cine stie zona, este chiar langa "unde se plateste lumina". lumea din cartier ii zice "la tapiterie" (de la tapiteria de langa noi). degeaba se cheama Zanzibar ca nimeni nu-i zice asa si firma cu numele n-are ca urmeaza la vara o mare renovare cu schimbare de nume, stil, categorie s.a.m.d.
cred ca v-am bagat intr-o mare ceata....nu dati cu pietre...sigur o s-o gasiti
Superfericita mamica a lui
Mihnea - 10 luni si...
doniro spune:
larissa_79, greiere, mishi, Genie, mersi mult pt incurajari si felicitari. De asta aveam maare nevoie. Cand ma gandesc ca exista atatea familii care trec prin ce a trecut mishi intr-adevar ajung la concluzia ca m-ar bate Dumnezeu. Adevarul e ca mama mea e total impotriva si ea ma influenteaza f mult, din pacate. Dar o sa devina mult mai importanta persoana din burtica mea si atunci o sa trec si peste asta. Abia asteptam sa vin de la tara sa vb cu voi pt ca stiam ca imi dati putere. Deci...... facem copilu' ![]()
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
Fetelor, m-am inscris la "mamici de ianuarie-februarie 2008". Nu imi vine sa creeed!!!!!!!! 
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
maryion spune:
felicitari Doniro esti o mamica frumoasa si curajoasa!
Sa fii sanatoasa si tu si bebelusul tau.
Daria o sa creasca mare si o sa aiba "grija" de "fratiorul" ei mai mic.
Asa cred ca este fratior.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:

10 lunisoare
Razvan, baietelul lui andra_mag
9 lunisoare
Alexandru Paul, baietelul lui emiliapop
Madara Aleksandra, fetita lui cinta
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
doniro spune:
quote:
Originally posted by maryion
felicitari Doniro esti o mamica frumoasa si curajoasa!
Sa fii sanatoasa si tu si bebelusul tau.
Daria o sa creasca mare si o sa aiba "grija" de "fratiorul" ei mai mic.
Asa cred ca este fratior.
VARSTA DARIUS-THEODORDIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica luiDarius-Theodor (14.07.2006)
Mersi mult de cuvintele frumoase. Si eu cam sper sa fie baietel, dar nu-i bai nici daca DD vrea sa ne mai dea o fetita. Hai, apucati-va si voi de treaba, fetelor, ca sa nu ma mai simt atat de speriata si stinghera
POZE FEL DE FEL