PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Doniro sincer, m-am emotionat asa tare cand am citit, sa bucur mult mult pentru tine, o sa te bucuri si tu cand o sa scapi de temeri. Multi pentru bebicu din burtik, sa fie sanatos, si eventual baietel cum vrea mami.

Asa mult as vrea sa venim si noi la intalnire, ca Riana e topita dupa copii, dar din pacate tati lucreaza si nu putem...poate altadata ne nimerim.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Doniro si mie mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau...imi aduc aminte...eheee
ma bucur mult pt tine si mai ales pt Daria, e bine k nu o sa fie singura, eu am fost sg la parinti si nu a fost/este prea interesant.
mult curaj si sarcina usoara!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata!

Ce bine incepe aceasta dimineata draga doniro, gandindu-ma ca la tine in burtica creste iar o minune. Felicitari!!! Greul trece repede iar Daria si noul bb vor creste si se vor juca impreuna.
Eu il am doar pe Philip, dar o prietena de-a mea are doua fetite una nascuta in feb 2006 iar a doua in martie 2007. Dupa prima nastere s-a dus sa-si puna sterilet si a aflat ca e gravida. A fost foarte trista la inceput, cum spui si tu, dar acum e super fericita si mandra. Va fi minunat, vei vedea iar tu vei fi la fel de sexy si cu a doua burtica:-)

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

fetele eu tocmai am aflat k o sa ma sune s ama cheme la munca stiti k eu am fost sa vb prin martie (ei m-au sunat) si m-au convins numai k nu prea au fost deacord cu conditiile pe care le-am pus eu si acum cica s-a aprobat sa vin eu deja imi luase gandul...nush ce sa fac...
si acum sa va zic si eu de Timi: face si ea bravo-bravo, m-a inebunit intr-o zi k numai asa o tinea , face pasi sustinuta, la 9 luni avem 6 dintzuci (4 sus si 2 jos). In we am fost la gratare la curte la niste prieteni si a fost f cuminte, n-am avut treaba, chiar a si deocheat-o una cat s-a mirat de ea...ce ochi are, ce cuminte...
de alaltaseara bea lapteeee yeeeeeee! sper sa nu o deochi k ma apucase disperarea...faza e k ii dau humana de mar si se baloneaza de la el si noaptea plag k are gaze, cred k ii iau iar nan...
la bv sunt niste calduri de mori...si in dormitor e o zapuseala k e pe colt si stam pe partea cu soare voi deschideti geamurile cand dorm bbii? noaptea e chin...dar mi-e frica sa nu fie curent.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Doniro FELICITARI!!!
Ma bucur mult pentru voi, sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine, sa fiti sanatosi,si tu si bebe nou,si nu iti face griji cu altele,chiar daca o sa fie un pic greu,o sa treaca toate ,o sa vezi,si tu o sa ai doi copii frumosi...
Consi ma bucur mult ca ai mai scris un pic..mi-a taaaare dor de tine..pupa Lucul..

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!!

doniro, FELICITARI!!!!!! sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos tun, sa aiba cu cine sa se joace daria.
mi-ai adus aminte de faza la care am vazut si eu ca sunt insarcinata cu bb2. a fost tare frumos. usor nu este deloc dar e tare frumos cind vezi cum cea mare o dragaleste pe cea/cel mic. iti vine sa-i maninci. la noi a fost poate un pic mai usor ca la tine pt. ca krisztina avea 3 ani cind am nascut, mai pricepea unele lucruri. dar tot trebuia "hai sa facem" toata ziua, chiar daca bb plingea sau dormea. in sarcina a fost greu ca ea era mereu in miscare, trebuia sa fug dupa ea cu burtoiul.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Mamici schimbam scutecul?

Nr. 46

Mergi la inceput