PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 30
ralu80 spune:
Doniro sincer, m-am emotionat asa tare cand am citit, sa bucur mult mult pentru tine, o sa te bucuri si tu cand o sa scapi de temeri. Multi

pentru bebicu din burtik, sa fie sanatos, si eventual baietel cum vrea mami.
Asa mult as vrea sa venim si noi la intalnire, ca Riana e topita dupa copii, dar din pacate tati lucreaza si nu putem...poate altadata ne nimerim.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
Ramoon spune:
Doniro si mie mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau...imi aduc aminte...eheee
ma bucur mult pt tine si mai ales pt Daria, e bine k nu o sa fie singura, eu am fost sg la parinti si nu a fost/este prea interesant.
mult curaj si sarcina usoara! 

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
nicolica spune:
Buna dimineata!
Ce bine incepe aceasta dimineata draga doniro, gandindu-ma ca la tine in burtica creste iar o minune. Felicitari!!! Greul trece repede iar Daria si noul bb vor creste si se vor juca impreuna.
Eu il am doar pe Philip, dar o prietena de-a mea are doua fetite una nascuta in feb 2006 iar a doua in martie 2007. Dupa prima nastere s-a dus sa-si puna sterilet si a aflat ca e gravida. A fost foarte trista la inceput, cum spui si tu, dar acum e super fericita si mandra. Va fi minunat, vei vedea iar tu vei fi la fel de sexy si cu a doua burtica:-)
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">mai
Ramoon spune:
fetele eu tocmai am aflat k o sa ma sune s ama cheme la munca
stiti k eu am fost sa vb prin martie (ei m-au sunat) si m-au convins numai k nu prea au fost deacord cu conditiile pe care le-am pus eu si acum cica s-a aprobat sa vin
eu deja imi luase gandul...nush ce sa fac...
si acum sa va zic si eu de Timi: face si ea bravo-bravo, m-a inebunit intr-o zi k numai asa o tinea
, face pasi sustinuta, la 9 luni avem 6 dintzuci (4 sus si 2 jos). In we am fost la gratare la curte la niste prieteni si a fost f cuminte, n-am avut treaba, chiar a si deocheat-o una cat s-a mirat de ea...ce ochi are, ce cuminte...
de alaltaseara bea lapteeee yeeeeeee! sper sa nu o deochi k ma apucase disperarea...faza e k ii dau humana de mar si se baloneaza de la el si noaptea plag k are gaze, cred k ii iau iar nan...
la bv sunt niste calduri de mori...si in dormitor e o zapuseala k e pe colt si stam pe partea cu soare
voi deschideti geamurile cand dorm bbii? noaptea e chin...dar mi-e frica sa nu fie curent.
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
SARILLA spune:
Doniro FELICITARI!!!

Ma bucur mult pentru voi, sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine, sa fiti sanatosi,si tu si bebe nou,si nu iti face griji cu altele,chiar daca o sa fie un pic greu,o sa treaca toate ,o sa vezi,si tu o sa ai doi copii frumosi...
Consi ma bucur mult ca ai mai scris un pic..mi-a taaaare dor de tine..pupa Lucul..
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
katik spune:
LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!!
doniro, FELICITARI!!!!!! sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos tun, sa aiba cu cine sa se joace daria.
mi-ai adus aminte de faza la care am vazut si eu ca sunt insarcinata cu bb2. a fost tare frumos. usor nu este deloc dar e tare frumos cind vezi cum cea mare o dragaleste pe cea/cel mic. iti vine sa-i maninci. la noi a fost poate un pic mai usor ca la tine pt. ca krisztina avea 3 ani cind am nascut, mai pricepea unele lucruri. dar tot trebuia "hai sa facem" toata ziua, chiar daca bb plingea sau dormea. in sarcina a fost greu ca ea era mereu in miscare, trebuia sa fug dupa ea cu burtoiul
.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi