PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

auliooo...daca vorbiti de tras de paaaar...mama-mama...eu sunt vai si-amar...nu stiu cum sa mi-l mai prind..si mai naso, e ca ma trage de firicelele alea mici e la spate...care sunt miiiici si nevinovate,si dor al naibii!!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

si pe mine exact la fel, si doareeeee

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Buna fetelor,

Stiti cumva daca este vreo epidemie de boli eruptive?

Nicolae a inceput sa tuseasca vineri dimineata, rar, dar urat. Aseara a facut febra, i-am dat paracetamol, i-a mai scazut. Apoi azi iar i-am dat ca are stare febrila si in plus i-au aparut niste bubite mici mici di dese. Sunt pe gat, pe burtica, pe umeri pana acum. Si plange mititelul, nu se simte bine deloc. Maine mergem la medic sa vedem ce e.

Sanatate multa!

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

eugencm acum doua saptamani in Bucuresti era epidemie de varicela. Bubele la varicela sunt cum sa zic eu ca niste basicute.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

eugcem, daca bubitele sunt cu lichid, e varicela; daca a facut febra poate e pojarel, ca el debuteaza cu stari febrile;
muhh, pe la noi nu mai veniti?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia de maine. Eu am fost plecata si Alexei a fost la mama.
Bysko m-am trezit si eu tarziu dar vroiam sa mai zic ceva de homeopatie. Eu sunt dintr-o familie de doctori alopati (am frati, parinti si bunici cu meseria asta) si tot la homeopatie am ajuns. Sufar de o rinita alergica rebela pe care medicina alopata nu mi-a putut-o vindeca, homeopatia insa da. Nu sunt adepta tratamentelor homeopate cu orice chip si pentru orice boala dar atunci cand sunt date de un doctor priceput pot fi foarte eficiente acolo unde medicina alopata da gres (nu ma refer aici la bolile incurabile sau in faza terminala). Mie homeopata nu mi-a promis minuni niciodata dar le-a facut.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Anasia, DA, venim si noi la intalneala!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Lucians: e o scumpa Daria! Tu ziceai ca nu stie ce sa mai faca, Alexia mea, din pozitia de "start",ajunge intr-o pozitie tare ciudata(regret ca n-am pozat-o!). Mainile le tine in continuare jos, isi ridica fundul pana sta cu picioarele drepte, apoi se pune in genunchi, dar mainile nu si le ridica deloc. Cred ca ii e frica sa nu cada! Merci si pt ca ne-ai trecut in listutza! Ca si mamidestefan, si eu cred ca ar fi bine sa ne intalnim pe la 17! Noile temperaturi sunt groaznice!

Anasia: merci pt retete!

Buli: voi cum va mai simtiti la inceput de saptamana?

Eu am avut un week-end groaznic! A inceput sa-mi curga nasul! Acum sper sa nu imbolnavesc toata familia si sa fim sanatosi pe 19, altfel, nici nu se pune problema sa venim, caci mi se pare o regula de bun simt, mai ales cand sunt atatia bebei!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Vlad Andrei, baietelul lui Assa

Daria Antonia, fetita lui lucians

Lucas, baietelul lui arcenciel

Andreea Stefania, fetita lui misimica

9 lunisoare

Alessia Maria, fetita lui ccc77

Ianis, baietelul lui bibi

Elena-Corina, fetita lui mia

Alexia Roberta, fetita lui mamica_gen

Alessia Anca, fetita lui anasia

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Muuh la ce homeopat mergeti voi? Ma batea si pe mine gindul sa-l pregatesc pt. iarna viitoare cu niste pastilute d-astea pt. ca desi el e destul de rezistent, a racit - de fapt a luat raceala de la altii - de doua ori pina acum.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare. Abia astept intalneala de sambata. Noi o sa venim in formatie completa, adica si cu tati. Ora cea mai potrivita pt noi ar fi 17.00 pt ca atunci se cam trezeste printesa. O sa mergem intr-un parc aproape de pizzeria lui mishi, ca sa ajungem repede dupa ce se trezeste. Ce parc e in zona? Eventual daca cele mai multe piersicutze vor ora 16.00 nu e problema, doar ca vom intarzia un pic.
Inainte sa o intarc si noi aveam probleme cu somnul pt ca adormea f greu si doar la titi. Acum accepta suzeta, asa ca adoarme in patutul ei. Insa nu pot sa o las singurica in camera pt ca se ridica in picioare in patut. Stau cu ea, o tot asez in pat si adoarme. Intr-un timp adormea si in 5 min, acum pt ca se poate misca mai bine, ne ia ceva mai mult timp, dar nu mai mult de 30 min.
Bysko, mie pediatra mi-a spus sa-i cumpar doar peste proaspat nu congelat. Duminica i-am dat peste prima oara si i-a placut. Am luat salau.
Si pe mine ma trage fiica-mea de par. Pe langa asta imi si cade, asa ca sper sa nu raman fara.

Mergi la inceput