PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Alexandru, baietelul lui Muuh

Erik, baietelul lui Cornelia-laura

Alexia, fetita lui Larissa79

Razvan, baietelul lui SARILLA

Raul Nicholas, baietelul lui Nicole25

9 lunisoare

Jonathan, baietelul lui motzata

Alexandru, baietelul lui mami-mami

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Multumesc Lidia pt raspunsul referitor la avocado.
Mie imi face sotul cumparaturile pt ca eu nu pot sa intru cu carutul si cu bebe in supermarket.
As vrea sa merg sa fac si eu cumparaturi, imi este chiar dor.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele..help! Alexiei iau iesit niste bubite rosii in zona genitala. Sunt rosii si nu sunt mari insa parca se latesc. A patit vreuna din voi asa ceva? Cu ce sa o dau. Am luat o crema de la Mustela...dar vad ca nu isi face efect. Luni o sa sun si pediatra...dar pana atunci am zis sa va intreb pe voi poate ma puteti ajuta cu o solutie ceva.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mersi pt raspunsuri fetelor!
Psetele il luati numai proaspat sau si congelat? Ca eu nu stiu ce sa fac pt ca il iau din supermarket si apoi trebuie sa-l duc la 40 de km la mama si cu caldurile astea ma gandesc sa nu pateasca ceva in cateva ore...
Busra o sa ma cheleasca, ca tare mult ii place sa ma traga de par! Nu intelege cand ii spun sa nu mai faca si nici nu vreau sa ridic vocea la ea, iar cand vine vorba sa ii desclestez degetele, imi ia foarte mult timp ca apuca serios. Singura metoda este s-o gadil, dar ei cred ca i se pare o joaca, asa ca ma apuca de cate ori are ocazia!
I-am dat ficatel cu pireu de cartofi si cu iaurt pe langa si tare mult i-a placut!
Pupam sarbatoritii zilei!
Si tare rau imi pare ca nu putem veni si noi la intalnire!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Larissa79, asa am patit si eu acum putin timp. Mi-a spus doctorita de familie ca e o iritatie posibila de la pampersi sau de la servetele, sau de la creme (daca sunt parfumate pot produce iritatii). Mi-a recomandat albastru de metil (altcineva mi-a spus violet de gentiana, dar cred ca aceasta din urma ustura pentru ca are alcool, eventual diluat) o tamponezi, lasi sa se usuce, o tii cat mai mult fara pampers, apoi dai cu Cutaden (sau Nidoflor). Eu am folosit albastru si cutaden. Sa va faceti bine!
Bysco, Alexandra trage rau de par, mi-a smuls suvite, nu exagerez. Eu sunt sigura ca incepe sa inteleaga ce nu e tocmai ok sa faca, dar daca ei ii face placere... ce mai conteaza pentru ea, cred ca ii place sa ma auda rugand-o sa nu mai traga cu atata patima. Mai adineauri se dusese la priza, eu ii ziceam sa nu traga de ea, ea era cu mana pe priza si cand nu ma uitam... tragea, mai si zambea pe sub mustata.
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

auliooo...daca vorbiti de tras de paaaar...mama-mama...eu sunt vai si-amar...nu stiu cum sa mi-l mai prind..si mai naso, e ca ma trage de firicelele alea mici e la spate...care sunt miiiici si nevinovate,si dor al naibii!!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Alexandru, Erik, Alexia, Razvan, Raul Nicolas

Jonathan, Alexandru

larissa, asa am patit cu Alessia, am realizat ca s-a iritat de la citrice, am spalat-o cu ceai de galbenele in care am pus putin bicarbonat, cam o lingurita la 1 litru(vezi si tu incerci pe pielea ta);
am uitat sa-ti spun ca dr mi-a dat o reteta cu un unguent care se prepara la fermacie din mai multe chestii;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PIERSICUTZE!

10 luni
Alexandru, baietelul lui Muuh
Erik, baietelul lui Cornelia-laura
Alexia, fetita lui Larissa79
Razvan, baietelul lui SARILLA
Raul Nicholas, baietelul lui Nicole25

9 luni
Jonathan, baietelul lui motzata
Alexandru, baietelul lui mami-mami
Alexandra si mami Elena
colectiadepalarii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia
larissa, asa am patit cu Alessia, am realizat ca s-a iritat de la citrice, am spalat-o cu ceai de galbenele in care am pus putin bicarbonat, cam o lingurita la 1 litru(vezi si tu incerci pe pielea ta);
am uitat sa-ti spun ca dr mi-a dat o reteta cu un unguent care se prepara la fermacie din mai multe chestii;
varsta bb

E ok si apa bicarbonatata ca ideea e sa usuce, insa noua nu ne-a ajutat foarte mult. Dar e bine de incercat si asa.

Alexandra si mami Elena
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

greiere, sa inteleg ca veniti la intalnire? va punem pe listuta?

varsta bb

Mergi la inceput