PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Patricia, Mihnea, Christian, Rares

Catalin, Andrei, Vlad, Ana Maria

mamidestefan, ai dreptate cu ora, am uitat ca este f cald la ora respectiva; mie 16 imi convine;
mishi, hai ca ne descurcam;
muhh, vii, nu?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by maryion
Lidia te referi la avocado proaspat sau copt in cuptor?
Am facut si eu fructul de avocado proaspat, miezul l-am ras intai pe razatoare si apoi l-am mixat cu mar sau cu para. Mie nu prea mi-a placut, dar Darius a papat. Poate nu era chiar bine copt. Nici nu stiu cum ar trebui sa arate bine copt.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Eu .. toate fructele ..i le dau proaspete ...ca altfel isi distrug toate enzimele ..si eu cred in efectul benefic al enzimelor asupra sanatatii si sistemului imunitar in general..

Cum testez eu Avocado ..daca e bun de folosit la ?
Il tai in doua ..scot simburele ..si cu o lingurita incerc miezul ..daca nu poate fi scos cu lingurita ..inseamna ca nu e bine copt ...asa ca pun impreuna cele 2 jumatati ..
si le mai las citeva zile ..2..3..4..la temperatura camerei..
apoi curat bine partea ca s-a innegrit putin ..si scot miezul cu lingurita ..

De preferat ..e totusi sa fie cumparat gata copt..dar ..se mai intimpla si sa dai peste el necopt..
Eu testez avocado ..in magazin..ca si perele ..trebuie sa nu fie tare ..la presare cu degetele ..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ce fac piersicutzele mici???
mi-e dor de perioada cand intram in fiecare zi si citeam tot ce fac puii vostri, insa am fost foarte foart e ocupata - am deschs un magazin cu haine pt copii si pentru gravide (foarte foarte frumoase toate) - dar o sa revin cu detalii
deocamdata am doua nelamuriri referitoare la printesa mea: 1. cum sa o obisnuiesc sa faca pipi si kk la olitza????
2. cum va culcati copii seara pentru ca bianca nu mai adorame decat in brate
asta se intampla de cand merge de-a busilea, pentru ca o pun in pat si se ridicca ba in patru labutze, ba pe marginea patului si plange pana o iei de acolo
am incercat sa o las sa planga dar se invineteste si nu se lasa
voi cum ii adormiti seara??
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by adelapop

mi-e dor de perioada cand intram in fiecare zi si citeam tot ce fac puii vostri, insa am fost foarte foart e ocupata - am deschs un magazin cu haine pt copii si pentru gravide (foarte foarte frumoase toate) - dar o sa revin cu detalii
deocamdata am doua nelamuriri referitoare la printesa mea: 1. cum sa o obisnuiesc sa faca pipi si kk la olitza????
asta se intampla de cand merge de-a busilea, pentru ca o pun in pat si se ridicca ba in patru labutze, ba pe marginea patului si plange pana o iei de acolo
va pup

scumpei Bianca Maria 31 iulie 2006

noi ne putem lauda k am facut chiar ieri un kk la olita o tot pun de ceva vreme dar nimic, numai k acum cam stiu cand face (dimineata dupa prima masa, inainte de somn) si o si aud cum se screme..si ieri repede am dezbracat-o si hop pe olita, dar nu e graba k am citit k pe la 1 an - 1 an juma se pun pe olita asa k....
cu nani noi nu avem probl. o pun in patut si plec sau stau la calcu si ea face nani (inca nu merge in 4 labutze) bine, se mai intampla sa adorma greu si ma duc la ea de cateva ori s-o asez la loc k atat se foieste k ajunge cu capul in vre-un colt al patului..si daca e prea obosita adoarme greu dar in general o pun imediat ce vad ca se freca la ochi sau casca.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by adelapop

va pup

scumpei Bianca Maria 31 iulie 2006

Nu e cazul sa te grabesti cu pipi si kk la olita, ei nu se pot controla inca...stiu ca se recomanda dupa 1 an jumate sau chiar dupa doi.
La a doua intrebare ar fi bun un raspuns, ca si eu ma zbat cu aceeasi problema si tot de cand merge de-a busilea...am lasat-o si eu sa planga si la somnul de dupa amiaza si la cel de seara...ziua plange pana nu mai poate si nu sunt sanse sa se lase jos ca sa adoarma, iar seara mi-a vomitat de atata plans...asa ca am revenit la vechiul obicei, tinut in brate ca sa adoarma,sau si mai rau, dormit cu mami si tati in pat...ata ete, ne facem noi mari.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Vad ca intreaba fetele cum e cu olita... Fii-mea face deja pishu la olita de vreo luna, am avut noroc cu ea, i-a placut olita foarte tare (a primit-o cadou de la buni). De prima data cum am asezat-o a si facut, am stat ceva vreme cu ea dar a facut. Atunci am laudat-o si ea a ras la mine, asa face mereu. Am uitat sa precizez ca e olita muzicala si o distreaza si melodia. Cel mai bine e sa ii pui dimineata, la trezire si dupa mese. In rest, eu o mai pun in timpul zilei, cand imi aduc aminte. Asa cum a zis si Ralu80, ei nu se pot controla, dar e si chestie de obisnuinta.
Ramoon felcitari pentru kk! Si Toni a facut de vreo 3 ori, am nimerit-o
In legatura cu somnicul, la noi sunt zile cand adoarme super usor, o pun in patut cu suzi si o papusa care ii place ei mult si adoarme repede dar sunt si seri cand se foieste si se scarpina (din cauza dermatitei) si trebuie sa stau sa o pazesc. Sau cand o pun culcata si ea hop in fundulet, sau mai nou direct in picioare. Depinde si de cat este de obosita.

Multumesc tuturor fetelor pentru precizarile referitoare la Augmentin. Am inceput sa-i dau, a doua zi a facut un pic de diaree, dar am rezolvat-o cu un pliculet de Smecta. Acum vad ca ok la burtica. Sper sa scape de infectia urinara.

eu am o problema...am multe palariute haioase pentru soare si fii-mea nu vrea sa tina nici una pe cap, le arunca jos!

am mai pus cateva poze noi

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

adelapop, felicitari pt magazin, sa va mearga bine! cu adormitul vreau si eu o chestie magica pt ca nu reusesc s-o adorm deloc; nici in brate, nici la bibe , singura nici nu mai vorbesc; ma chinui cate 1-2 ore pana adoarme, vad ca se culca singura pe perna, ii este somn si degeaba...o luam in brate cu randul, ca nu mai rezistam;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Ramoon, cum promiteam, am cantarit azi bolul cu mancarica (daca stii castronasul de la Nestlle ) plin (nu varfuit) are cca 400 g. Acum... nu stiu daca te ajuta, dar ziceam ca poate sunt si eu de ajutor.
Adelapop, ce magazin, unde?
Mishi, ai zis ca pizzeria este in Titan! Am stat acolo trei ani, cand in Salajean, cand in Titan. Unde imi plateam eu lumina daca nu langa pizzeria ta!
Genie, ma alatur `plangerilor` tale in legatura cu palarioarele, la fel face domnisoara mea! Insa avem o palarioara de soare prinsa sub barbie si cu asta o cam fentez.
Ralu80, deabea astept sa vad ce mai invatam de la Riana sau sa ne luptam cu ea pe telecomanda!
Anasia, magia mea e tati, doar in bratele lui adoarme, si rapid. Din pacate nu-l pot trezi peste noapte sa-si exerseze magiile.

Despre intalnire... taticul Alexandrei nu vrea sa venim la intalnire decat daca trec si eu realizarile bebelinei alaturi de ale celorlalte piersicutze.

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Dragelor noi azi am fost la botezul unei domnisoare tare mititele si dragalase . Poze nu am pus, o sa le primesc pe un CD, asa ca inca mai dureaza, dar va anunt eu.
A fost fff misto pt ca au fot f multi copii, adica Alex al meu si gagica lui ( e 2 luni mai mare ), si 3 bebelusi intre 2-3 lunisoare si inca 3 copilasi de 5 ani. Nebunie totala, insa una placuta ! Toata lumea ori dadea sa pape la un bebe sau copil, ori legana carutul, ori schimba copilul, super fain !

In legatura cu adormitul copilului, noi am ajuns lar la un fel de leganat, adica il pun in pat la noi langa mine, el se cuibareste in mine si cu o mana ii legan funduletul, dar nu f tare. Daca nu ii este somn incepe sa se enerveze si sa planga, asa ca insist putin si pe urma renunt, il mai las sa se joace ca sa i se faca somn cu adevarat. Seara nu am probleme cu adormitul, adica dupa baita si masaj aplic metoda descrisa si adoarme imediat. Asta pe la 8 seara. Apoi cand ma culc il transfer la el in pat.
Insa pe la 4 sau 5 dimineata se foieste cam rau si il iau langa mine pana pe la 6 cand bea lapticul si nu mai are chef de somn , suntem fff vioi si incepem o noua zi !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Greiere pai faceti-va curaj si tzop pe la noi, ca suntem la o aruncatura de bat.

Aha, deci au reinceput problemele cu somnul...eu ma oftic rau, ca pentru cateva luni adormea singura la ea in patut si ziua si seara.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput