Colectia de toamna iarna 2005(133)
Raspunsuri - Pagina 24
madau spune:
Noki toate ca toate...ia pune tu coada de la maturoi pe Mos Ene si trimite-l musai la noi, ca iar m-am chinuit 1 ora sa culc maimutza...si Marius saracul vroia si el sa se culce mai devreme ca maine se trezeste la 5 sa-l duca pe nashu' la aeroport ca pleaca la Barcelona

Roxi calmeaza-te si ia-o mai usor..
.Sanatate multa, si grija de tine
. Si io asa ma enervez cu piticania asta ca nu vrea sa se culce si tipa si rade, ii arde de orice numai de somn nu...si ma ia durerea de cap si mi-o ia pulsul la trap...deci stiu cum e...RELAX (io vorbesc
)
Cami mie imi suna bine chestia cu celulele STEM, insa cand l-am intrebat pe dr meu ce parere are, ca-l stiu mai "dezghetat" la minte mi-a ras in nas si mi-a zis, textual "astia nu mai stiu ce sa mai scoata sa ia banii la gravide"..cica sa stau linistita ca in cativa ani or sa mai apara mii de tratamente minune, medicina evolueaza enorm, el mi-a zis sa nu-mi bat capul cu asta si nici sa nu arunc cu banii
...dar parerile difera, acum tu faci cum crezi ca e mai bine. 
Gata, ma duc sa mai lansez o comanda mica pe LR si fug la nani
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ina869 spune:
Cami, asa am auzit si eu pe aici, exact ce spune Mada.
Dordiuta, nu ne mai tine in sah, vreau maine cind ma trezesc sa citesc vestea cea buna cu testul cu doua liniute! 
Lui Rachie i-a mai trecut racela, eu behai ca o capra salbatica si noaptea este cel mai nasol, aproape ca-mi trezesc familionul desi tusesc cu nasul in perna. Beau cafele ca disperata doar ca sa pot face fata rutinei zilnice.
Si cum pe aici exista zicala ca "desteptii racesc vara"
inseamna ca desteptaciunea asta a mea da pe din-afara deja, ca ma tine de o luna si nu ma lasa. 

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
Bic spune:
quote:
Originally posted by Ina869
Si cum pe aici exista zicala ca "desteptii racesc vara"inseamna ca desteptaciunea asta a mea da pe din-afara deja, ca ma tine de o luna si nu ma lasa.
Ina, la voi nu a fost cumva iarna serioasa in ultima luna???
Lasind sicanele pt. Ina la o parte, bey ce-o fi cu fii-mea de a facut asa din senin temperatura azi dupa-amiaza? Nu mare, cred ca in jur de 37-38, nu stiu in Celsius ca tinind bebelacul de 11 kile intr-o mina nu am gasit cu cealalta decit termometru care are gradatie doar in Fahrenheit.
In fine, ideea e ca a facut temperatura din senin, fara alte semne prevestitoare: a fost vesela toata ziua, nu mai are muci. Singurul lucru mai nelalocul lui a fost ca nu prea a mincat, dar a mai avut ea zile de greva foamei, deci nu m-a surprins.
Surprinzator a fost ca a adormit pe canapea in 2 minute cind bunica-sa s-a intors sa spele ceva la bucatarie. Sa adoarma instant si nu in patutul ei nu s-a intimplat niciodata. Eu nu eram acasa si era asa scumpa cind am venit acasa, intinsa pe canapea. Apoi cind a inceput sa plinga peste o ora am luat-o in brate sa o mut in pate si atunci am constatat ca arde. I-am dat Tylenol si acum o monitorizez. Dar mi-e sa nu se inrautateasca.
Mi-e teama de acea herpangina sau cum i-o spune... ca cica aia debuteaza cu temperatura din senin. Catutza sau parca Hilde, cum s-a manifestat la voi, daca nu cumva va incurc?
Mandy, imi pare rau ca va tin doctorii astia in tensiune atita. Eu zic sa va tineti de capul lor sa aflati daca e ceva in neregula.
(p.s. se zice "m-am dus vaca si m-am intors bou" in sensul ca m-am intors cum am plecat. Daca pleci vitel si te intorci bou se cheama ca ai evoluat, nu???
Ina, multumesc ca ai intrebat de scoala mea. Mi-au aprobat scoala proiectul de master acum doua saptamini si sint taaare fericita. De poimiine ma apuc de treaba. Nu stiu daca o sa termin pina cind pleaca socrii, in iulie, dar sper ca macar sa fi facut o buna parte.

Smaranda, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
felicia74 spune:
Neata!
Ura, prima zi fara febra
Intrebare: cum pui unui copil care se zbate ca muscat de sarpe picaturi in nas?
Sunt cu nervii la pamant, nu stiu cand vor trece mucii astia daca fii-mea plange cand ii pun Colargolul sau Vibrocilul. Zau, deja operatiunea asta seamana tot mai mult cu exorcizarea, ca Ilinca urla si se zbate ingrozitor. Dar nici fara picaturi, ce fac? Mai trec mucii? Tare mi-e frica sa nu ajungem la otita...
Si sa nu credeti ca in cazul siropului stam mai bine - nici Mucosinul nu-l vrea DELOC, nici nu se atimge de el. Si cand l-am pus in ciorba s-a prins. Asa ca viroza asta va trece de la sine ca altfel....
joy04 spune:
neata!!!!!!!!!
vesti proaspete de pe frontul de nedormit: ceaiul a ajuns indispensabil, cum era laptele acum 1 saptamana

adica la 04:20 m-am dus la bucatarie si i-am mai pus 250 ml ceai si dupa ce l-a baut mai vroia...apa nici nu a vrut sa o vada.
i-am pus lapte, a baut dar apoi imi dadea bibele de ceai (care era gol) si facea semn sa ma duc la bucatarie 
pai de unde sa-i mai dau eu ceai cand a baut in total 550 ml???? acuma ce ma fac?? incep sa ma chinui sa-i scot ceaiul.
dar chestia buna este ca macar nu se mai framanta si foieste si coieste ca atunci cand bea laptic.
concluzia: ii dadea crampe cu siguranta si de aia si icnea in somn.
daca a vazut el ca nu primeste ceai, la 05:30 s-a dat jos din pat...ssi mai acum vreo jumate de ora adica pe la 07:30 a adormit.
eu stau si pazesc vecinii de pe palier ca mie mi se pare ca miroase a gaze. si miroase pana la parter. cristi zice ca miroase de la niste gunoaie (a se citi haine umede si nespalate care sunt pe holul blocului lasate de o vecina care nu are unde la tine!!!)
dar miroase clar a gaze.
ma duc sa citesc din urma.
deci va place burtoiul meu.
acum sincer, eu am ramas cu o burtica destulde mare dupa nastere - asa este constructia mea cu burta.
doar ca o tineam in frau cu papa putin si des, fara chestii care baloneaza si cu gimnastica. dar nu la sala ci acasa si nu exagerate ca nu-mi permitea coloana.
dupa nascare...de unde atata regim si de unde atata gimnastica cand nici macar intinsa pe spate nu puteam si nu pot sta.
toata lumea mi-a spus ca tocmai pt ca am ramasita de burtica nu o sa se vada sarcina decat destul de tarziu. doar ca nu este asa...io cred ca s--au slabit destul de mult muschii si de aia se vede asa proeminent.
ILENUTZA mai dar chiar pare muult mai maricel Vicotras.
trici este misto dar nu stiu pt vlad cum ar fi.
m-am dus intr-o zi la nasa si baietelul are o masinuta de aia cu baterie PER-PEREGO si vlad daca se urca acolo cu greu il mai dau jos.
s-a trexit maimuta si stau cu el in brate de 45 minute...abia l-am lasat jos
Joy
20+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
madau spune:
Rapid 2-3 cuvinte si fug la calcat ce ieri n-am facut nimic

Joy tot e bine ca ati reusit sa scapati de lapte, ai vazut ca asta era sursa colicilor lui saracutzul
, incet incet o sa scapati si de ceai, apropo..ceaiul il faci indulcit sau nu? (ca ziceai ca refuza apa...ma gandesc ca o fi din cauza ca e ceaiul dulce
)
Felicia nici Miruna nu sta la scos muci si pus picaturi, urla si se zbate zici ca e apucata de streche..numai ca nu avem ce face din pacate, io zic ca decat sa faca doamne fereste vreo otita sau altceva mai nasol, mai bine o las sa tipe 2 minute
. Alt sirop nu vrea? Ca poate ii schimbi cu altul cu gust mai bun...uite de ex Mirunei i-a placut Humexul
Ina baga sirop de tuse nu sta ca mine care am behait o saptamana de-mi ieseau ochii din cap si ma tratam doar cu ceai...pana n-am trecut la sirop si pastile nu m-a lasat
. Mai rau era ca tuseam pana cand trezeam pitica, de ajunsese tati sa ma trimita sa dorm in baie
. Sanatate multa!
Bic noi am patit-o de 2 ori cu febra Mirunei, fara nimic altceva, i-am dat Nurofen si i-a trecut, nici pana acum nu stiu de la ce a fost
. Tinem pumnii sa scapati si voi la fel de usor
Pauza s-a terminat, mai intru dupa ce culc piticania
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Mandy daca zici ca are faringita e normal sa fie VSH-ul ridicat. Este ridicat in caz de infectii-infectiute, etc.
Multa sanatate, eu cred ca doar i-a fost amortit! 
La a 2-a sarcina in general burtica e mai mare!
Dordia mai fa tu un test de sarcina, eu zic ca deja s-a pozitivat!
Multa bafta!!! 
Joy misto ca a scapt de icneli si foieli.
Feli cu forta, macar ser fiziologic e bine sa-i pui. Daca nu si nu.. or trece si de la sine ![]()
Bic copiii mai fac febra din senin si de la:
-supra incalzire
-lichide putine baute
-o viroza incipienta
-mai sunt viroze care doar in asta constau febra 1-2 zile (cel putin asa am sesizat eu la ale mele), fara alte simptome vizibile de catre mine
Camelia multumesc de intrebare, fetele sunt mai bine!
Va pup.
Mihaelutat spune:
Hai buna dimineata! Se vede treaba ca se ingroasa randurile piticilor virusati, ceea ce ne trezeste o mahnire nemasurata.
Noi, adica domnul Titi, e spre bine, tuseste cu expectoratie, mucii sunt mai putini, si sper ca azi este ultima zi de consemn la domiciliu, ca ne-a scos din minti statul in casa...pe toti, mai ales pe noi adultii....
Draga Feli noi cu picaturile si scos mucozitatile suntem ca la lupte greco-romane. Eu il imobilizez si taica-su ii scoate. se lasa cu isterii si lacrimi de corcodil, dar intru-cat noi ne-am ales cu otita si alte complicatii pentru ca ne-a fost mila de el, acum perseveram si il tintuim in fiecare seara la scos mucii. Cam in 3 zile Titi s-a obisnuit cu tratamentul si acum doar protesteaza asa de dragul spectacolului, dar este mult mai cooperant. la picaturi doar se stramba iar la scos mucii plange putin dar nu se mai zbate, nemaifiind necesar sa il plachez eu ca la rugby.
cam asta despre noi. In ceea ce priveste tusea ne-a dat un sirop de care nu am mai auzit, are un nume care incepe cu E..., dar nu mi-l aduc aminte acum, care se da numai copiilor cu greutate de 15 kg. Noi am depasit cu succes acest prag
deci il putem lua. e ceva mai bine de la el. Incearca cu Ambroxol picaturi roz de la Glaxo. II dai cateva picaturi si e mai usor sa o pacalesti sa il ia ca e putin decat sa te chinui sa ii bagi pe gat 5 ml de alt sirop.
Hai ca m-am placintit, vorba vecinei mele
Va pup si stau prin zona
Mihaela
album dn Titi
Hildegard spune:
Bic, pana la ura n-a fost herpangina a fost gingivita.
Multumesc la D-zeu ca Steff de cand s-a nascut o singura data a facut febra 37,7. Atat! in rest nimic!
Azi fac gulii umplute la cuptor pentru cine e interesat de reteta am s-o scriu.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 6 luni)
Hildegard spune:
Felicia, pai ii tin mainile stranse. deci, cu forta....Daca nu merge, nu emrge astept momentul sa-l pacalesc cumva...la noi functioneaza cu cuvantul Vigantolut de la Vigantol. Cand aude acest cuvat deschide imediat gurita si asteapta sa-i picur dar de data asta ii pun in nas nu in gura![]()
Fetele ne-a dat dr reteta cu un preparat de la farmacie pentru dureri de masele sau dinti...este anestezina cu glicerina boraxata si e mai puternica ca Dentinox sau Calgel...se pune pe deget si se maseaza acolo si efectul este:nopti dormite.
Sticluta costa 3 lei noi
de-ale gurii