Colectia de toamna iarna 2005(133)
Raspunsuri - Pagina 25
madau spune:
Iaca aici si un filmuletz www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20070509&ctime=184009" target="_blank">cum mancam singurele![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mandyksch spune:
Salutare.
Deja si eu incep sa cred ca a fost o eroare de diagnostic. De doua zile incerc sa scot Fisa de Externare (am rugat pe cineva din Cluj sa mearga sa o scoata), pt ca marti seara ne-a facut externarea un medic care era de garda. Nu este inca facuta. Acuma se cearta cu "doamnele" de acolo tipa asta pe care am rugat-o sa mearga pana acolo. Acuma mi-e si groaza ca am purtat-o pe drumuri.
Unde se poate face o reclamatie pt asa ceva, ca nu vreau sa las lucrurile asa cum sunt. Cum poti sa nu faci Fisa de Externare nici macar dupa doua zile? Sper ca mi-o face pana la urma (tipa sta acolo si asteapta). Altfel sunt nevoita sa fac reclamatie, dar unde pt asemenea cazuri?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
camelia_daniela spune:
Feli, ma bucur ca nu mai eveti febra!
Tineti-o tot asa!
Hilde, suna bine acel preparat ! Vreau si eu reteta! ![]()
Bic, tinem pumnii sa nu fie nimic grav! 
Mihaelutat, ma bucur ca sunteti mai bine!
Feli, si a mea mandra se zbate de numa la scos muci. Aseara am experimentat si noi batista bebelusului si mie mi se pare ok, doar ca mandra mea se sperie de zgomotul aspiratorului...
Si cu pompita tot asa e cu tipete, zbateri si alte manifestari de acest fel, astfel incat dupa ce termin operatiunea ea are iar muci de la plans
!Iar taica-su nu vrea sa ma ajute ca cica chinui copilul si el nu vrea sa fie partas!
Lavi , ma bucur sa aud ca printesele sunt bine!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
Hildegard spune:
Mandy, sa-ti zic cum e cu biletele de externare.
Medicul este primul care trebuie sa inchida foaia de observatie si sa faca epicriza(concluzia) daca medicul nu face epicriza registratorul medical(secretar) nu-ti poate face biletul de externare(in acest bilet se consemneaza epicriza si analizele medicale).
Daca nu se scoate in aceeasi zi cand ati plecat din spital foaia de obs. merge la statistica sau in alte parit si se intoarce cam dupa cateva zile bune. Acum nu stiu cum fac ei acolo poate ramane numa la ei. Mai poate fi si din vina secretarei care nu a facut-o si atunci medicul nu e de vina.
Mai poate fi cazul in care n-au angajata acolo secreatar si face cine apuca biletele de iesire:asistente, doctori.
Vezi cum e de fapt.....
cunosc pentru lucrez in domeniu.
Edit: In mod normal ar trebui sa fie asa:medicul sa stie cu o zi inainte cand iese pacientul din spital, face epicriza, o da la secretara care intocmeste biletul de externare cu 1 zi inainte si cel tarziu maine zi dimneata ca apoi secretarul s-o inmaneze pacientului numai pe baza cartii de identitate, iar in cazul copiilor certeficat de nastere. Daca nu atunci in ziua cand iese pacientul dimineata devreme medicul da foaia de obs la secretar sa intocmeasca biletul de iesire. Fiecare secretariat are orar de eliberare de iesiri din spital.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 6 luni)
Hildegard spune:
Camelia, uite www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11251" target="_blank">aici reteta de gulii umplute.
Eu pun si carne macinata pe care o calesc inainte cu suc de rosii si ceapa taiata marunt![]()
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 6 luni)
felicia74 spune:
Hilde am ametit numai cand am citit care e procedura de concepere a unui amarat de bilet de spital. Birocratia asta!
Multumim pentru sfaturi

, chiar nu ma asteptam sa primesc atatea, credeam ca o sa ziceti ca exagerez
. Insa eu si Doru suntem cam panicati, ne e frica de otita...
Culmea e ca Ilinca nici nu caraie la batista bebelusului, are ce are cu picaturile. Tati zice ca o sa ramana marcata, eu sper sa nu fie asa, ca bun copil a mai fot Ilinca. De ce s-a speriat asa, nu stiu... Azi dimineata am incercat singura sa-i pun Colargol in nas, abia am tinut-o, dar tot misca ccc capul si i-am ranit o nara
Of, of!
La pranz si seara cred ca ii voi pune in somn. Dimineata trebuie s-o pacalesc. De tinut cu forta nu vreau, deoarece ea de oftica mai plange juma de ora si degeaba mai pun acele picaturi ca face imediat alti muci... Deci e o veselie, mi-e atat de mila de ea, saracuta![]()
Ia sa vad ce mai faceti voi, acum ca inca nu e chiti aici.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Mandy, din pacate povestea ta din spital suna asa de familiar
... Doctori grabiti, care n-au timp sa-ti spuna nici macar diagnosticul, fire intrerupte intre ei si asistentele pe mana carora ramai, hartii neterminate la timp... Nimeni nu mai tine cont de tine ca pacient, de suferinta ta...
Urata experienta si imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva.
Fara internare probabil nu va putea face analizele gratuit (criza banilor pentru analize e in toata tara, cred)
Pe doctorul care v-a tratat ati reusit sa-l mai gasiti? Cred ca el e responsabil de intocmirea hartiilor, daca nu cumva acestea au luat-o pe drumul biroctatiei din spital, cum explica Hilde...
Kriszti cum se mai simte, ce-i face piciorusul?
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
maria_alexia spune:
Feli, zic si eu: daca ai incerca si cu inhalatii inloc de/pe langa picaturi? Aburi simpli sau pui ceva in apa(ceai de musetel, pic. de eucalipt... exista produse specifice pentru inhalatii, sigur sunt si pentru bebei...). Cred ca rolul lor e cam acelasi cu al picaturilor, din cate imi amintesc Bic si Meems asa au tratat fetele de muculeti...
felicia74 spune:
Celule stem am o parere foarte buna. Daca pot face asemenea gest, de ce nu? Daca va fi cazul de bb2 (acum nici gand) voi opta ptr procedura.
meems bravo, ce bine trebuie sa fie cu un copil sanatos!
madau nastere usoara verei tale!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Raport::: Nici urma sau picior de rus. E bine si sper din tot sufletul sa fie cu ochi.
Ina, Lavi va multumesc mult pt gandurile voastre. Testul de sarcina il voi cumpara azi si...probabil ca il voi face desi....as mai astepta o saptamana. Oricum in seara asta merg la dr. gineco sa vedem ce imi zice.
Va poop!!!
Felicia ... offf ce chinuri pe tine si mai ales pe frumusica de nor'mea. Eu lui Stefan ii scot mucii f. greu si numai cu ajutorul cuiva care sa il tina de maini. Dar...la mine a fost o singura data cazul si atat. sanatate muuulta va doresc.
mucioasa mica!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC