Colectia de toamna iarna 2005(133)
Raspunsuri - Pagina 26
felicia74 spune:
BB_alinus cum mai e Amalia?
Ilenutza frumoasa trici, sa va plimbati sanatosi!
roxi te inteleg atat de bine cu rutimna, ma bucur ca nu regreti ca ai decis sa maergi la serviciu. Acum intr-adevar e o perioada destul de grea, ca de multe ori nici nu stii ce vor, se enerveaza, fac crize... Si eu de multe ori simt nevoia sa discut de altceva (am mai zis asta, scuze
)
Acum, la pranz, Ilinca a fost foarte cooperanta, poate din cauza ca am lasat-o la bunici, poate ptr ca e obosita... dar tare e bine sa te asculte copilul
Am pus Colargolul intr-o seringa si n-a zis nici pis.
edit: maria-alexia da, am luat Inhalant solutie de la farmacie, mai pun lampa sa arda.
edit2: dordia, cuscra, hai ca a venit barza la tine, zic eu
dordia2000 spune:
Sa dea Domnul Felicia!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Gandacel spune:
Buna!!!
Raspund catorva fete, fara nici o logica ori importanta anume:
Dordia, incearca sa nu mai speri atat de tare, sa nu cazi in depresie daca nu ies doua liniute! Tinem pumnii oricum, ca stiu cat iti doresti si de cata vreme!
Bic, la Bogdan a fost febra chiar fff mare, tot brusc si fara alte simptome, de la canini. Asteapta sa vezi cum evolueaza.
Madau, ai o fata cuminte si rabdatoare, ca sa nu mai zic ce corect duce lingurita la gura! Bravo! O pupam pe boticul murdarel.
Despre noi: in continuare nedormita, am progresat la aprox 3 ore de somn pe zi. Am dat afara bona astazi, oribila, i-am tot dat o mie de sanse... n-am mai vrut sa va scriu, n-am avut putere. Nici acum nu o sa intru in amanunte... insa nu se putea cu ea. Scurt de tot, ma mintea in fata, mereu raspundea rautacios si obraznic, facea pe dos decat ii ziceam, voia sa cresc eu copilul dupa regulile ei, desi i-am explicat ca eu vreau sa integrez copilul in familia lui, nu in a altuia (respectiv a celor unde lucrase ea inainte!). Nu puteam avea incredere in ea DELOC. Asa ca i-am zis daca tine sa ia ea deciziile in locul meu si sa-mi impuna educatia copilului, sa ma plateasca ea pe mine, ca eu o platesc sa faca ce-i zic eu! Acum iata-ma mamica a doi copii mici, singura-singurica, de dimineata pana seara si de seara pana dimineata, cu ajutor la baite, din partea lui tati.
Asteptam soacra de duminica dupa-amiaza, nu fac fata altfel. Sper sa nu regret decizia. In momentul asta ma gandesc ca nu poate decat sa ma ajute, oricum isi iubeste nepoteii si poate face treaba prin casa...
So... cam atat despre noi. Deocamdata.
Apropos de mamicile care lucreaza. Si eu abia astept sa ma intorc la munca!
Pupam colectia intreaga, cu burtici si sperante de burtici!
pischi2003 spune:
Dordia, tinem pumnii sa fie cu ochisori
. de obicei, la tine e regulat CM sau cum? Ca la mine poate fi la 4 sapt. si 2 zile sau la 6 sapt. si 2 zile, n-am nici in o baza in el.
Alex e mai bine. A avut 2 zile in care a fost f. sensibila si vomita de cate ori avea ocazia, chiar si apa chioara, ieri a avut scaune mai moi, dar continuam regimul si sper s-o dregem. Nu de alta, dar aveam programata o nunta sambata, la Buzau, si de nu se face bine-bine piciu, parca nu ne-am mai duce, vor merge socrii sau cumnata...
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Gandacel spune:
Daca tot va aratati burtile... am bagat si eu gigantul dinainte sa nasc bebe Stefania... ca sa va minunati cum imbracata nu se arata... iar goala... vai-vai-vai!!!!!
pischi2003 spune:
Gandacel, vazut burtica mare si frumoasa, datatoare de bb Stefania. Acus are o luna bebeloanca 
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
camelia_daniela spune:
Hello!
Pischi, sanatate infinita si voua
!!! Doamne ajuta sa fie totul bine cu Alex ... iar daca e sa ajungeti la Buzau, da un semn sau spune unde e nunta, poate ne vedem putin !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
mandyksch spune:
Am primit Biletul de Iesire. Nu sunt trecute rezultatele analizelor de sange, Hilde daca tot zici ca lucrezi in sistem, asta e normal?
Scrie asa: " Pacientul se prezinta in clinica pentru dureri la nivelul soldului drept si tumefierea coapsei drepte. Se dgs. Artrita tranzitorie sold drept si se interneaza pentru tratament de specialitate. Evolutia pe parcursul internarii a fost favorabila, cu remiterea edemului coapsei si a durerilor articulare. Se decide externarea cu indicatiile:
-repaus fizic
-control in clinica la nevoie
Iese in stare: vindecat.
Marti ne-a spus medicul sa revenim saptamana viitoare sa refacem analizele de sange? Io ce sa mai inteleg din toate astea? Ca a fost o bataie de joc?
Maria-Alexia, preferam sa ii fac analizele la o clinica privata, nu mai stateam in spital cu el. Nu m-am gandit ca vom ajunge la asa ceva. Sunt f suparata si nelamurita in continuare.
Lavi, sper sa fi fost o simpla amorteala, ma gandesc ca a mai fost in spital fata aceea cu diagnostic de artrita la genunchi si pana la urma i-au spus ca nu are, ca s-a gresit diagnosticul.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
soanso spune:
mandyksch , sper ca aceasta experienta trista sa nu ramana asa ,clar trebuie luate masuri ,medicul la care ati fost dupa cum ai scris v-a tratat evaziv si fara sa se implice catusi de putin ,pacat ca mai sunt medici dinastia ,Rusine.
cat priveste biletul de externare ,eu am un bilet de externare (dupa 4 zile ) de doua pagini ,contine urmatoarele elemente:
-diagnostic
-explorari paraclinice
Epicriza:
-stare generala
-examen obiectiv la internare
-examinari de laborator
-tratament initiat
-evolutia
-starea la externare
-recomandari
-control peste o luna.
daca dorescti sa te consulte medicul pediatru la care am fost eu ti-l recomand cu cea mai mare placere,este un medic foarte priceput si pt el medicina este o pasiune .
Sorana e bolnavioara ,are febra de azi noapte ,e somnolenta ,nu a prea mancat ,dar nu-i curge nasu ,nu tuseste ,eu cred ca e de la masele.ii dau nurofen.
Stiti ce e culmea , tocmai ieri vorbeam cu dr. de ia si ziceam ca e bine si azi ...
am mai patit asta ca am zis de ia cu o zi inainte ca e bine si a doua zi era bolnava.
fug la Sorana , numa in brate am tinut-o de ieri e tare mamoasa cand e bolnavioara.
sanatate la copilasii bolnavoari.
SOSO
Denisam spune:
Scuze ca ma bag si eu la voi- dar am un mesaj pt Ina ca mi s-a stricat cablu de laptop si nu stiu adresa ei de emailpe de rost.
Ca un om care a fost racit aproape non-stop 3 luni, itzi spun ca cel mai bun si pt tine si pt copii este siropul homeopat STODAL- inclusiv la Shoppers il gasesti sau pt tine Buckleys- garantat vezi rezultate rapide-sanatate maxima.
Bic- si fii-mea a facut brusc febra pt prima data acum 1 sapt cand au spart 3 canini brusc si in cam 12h i-a disparut (am dat doar supozitor).
Denisa
31+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)