Colectia de toamna iarna 2005(133)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mandy, io cred ca s-au pierdut analizele(hartiile) de aia s-au invartit atata cu biletul asta. Si in foaia de obs. n-au trecut ca n-a avut secretara de unde sa copieze datele....E culmea...n-ar avea voie sa se dea bilet de iesire fara analize scrise. de obicei rezultatele de la analizele de sange vin pe o hartie si datele astea trebuie copiate in foaia de obs....asa....si secretara cand intocmeste biletul de externare copiaza de pe hartie(care se anexeaza la foaia de obs).
Sau daca nu s-au pierdut i-a fost lene la d-na secretara sa le treaca. Nu cred ca e nimic de ascuns aici. Asa ca stai linistita.
Te rog frumos sa-mi spui daca ultima pagina din Foaia de obs. este completata?

Pai io zic ca n-are nimic grav si ca totul e ok...daca scrie vindecat. De obicei se pune ameliorat daca se mai revine pentru repatare analize. Dar daca scrie vindecat e super ok.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata,

am intrat sa vad daca zice DORDIA ca-i cu oki...sper sa fie.

MADAU asa-i, ceaiul l-am indulcit cu zahar. nu mult, dar eu ii puneam un pic de glucoza. si cand era cu glucoza nu bea nnici un bibe o noapte intreaga. acum a baut 2 plina ochi si mai vroia.

vazut filmulteul cu ex-normea. tin sa-ti zic ca vlad se tinea cu manutele de masa, pe varfuri si se uita fascinat.
si cand se termina incepea sa maraie, venea sa ma ia de mana si sa-l pun iara. cred ca l-a vazut de 5-6 ori.

MANDY si io tind sa cred ca s-au pierdut analizele.
dar bine ar fi sa le repeti dupa 1-2 saptamani.
ceri trimitere de la medicul de familie si te poti duce cu ea unde pofteste inimioara. bine, sa aiba contract cu CNAS.

vazurati ce s-a intamplat la spitalul VICTOR BABES in buc? cu asistenta care facea injectie cu aceeasi seringa???
mie una, zau c anu-mi vine sa cred. adica nu spun ca mint parintii aia, dar cat de cretin poti fi sa faci asa ceva????

Joy 20+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai Dordia nu ne mai tine in suspans...ce-a zis dr?

Joy multumim de apreceri, ma bucur ca i-a placut filmuletzul nostru lui ex-ginerica!. Ia incearca tu sa-i dai d-lui tero ceai neindulcit..de fructe eventual sa aiba ceva gust, ideea la treaba cu dezvatatul e sa renunte la bibe , ori daca-i place...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

nimic DORDIA nimic???

MADAU in seara asta ii fac fara indulcitor..

GANDACEL sa nu disperi.
las ca poate ai luat decizia corecta chemand-o pe soacra ta la tine.
sper numai sa nu fie ca a mea.

fruntea sus si cum imi zisera mie fete asa-ti zic si eu tie: iti da Dumnezeu cam cat poti duce..

dar daca nu te odihnesti cum trebuie sper ca macar mananci bine, nu? ca eu de ex cand sunt f obosita nici de mancare nu-mi arde.
cu laptele stai bine?

hai ca eu sunt singura pe aici....DORDIA acum am recitit ce ai scris. ca ti-a zis dr ca este prea devreme sa-ti spuna daca esti sau nu .
io nu cred ca-i devreme.
eu am fost la gine la 4 zile de cand mi-a intarziat.
si a confirmat sarcina 4-5 saptamani.

ma duc la nani: NOAPTE BUNA

Joy 20+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Noapte buna JOY...

Io ma duc la balamuc....e a 5 a seara in care Miruna nu vrea sa se culce...e in pat de 1 ora si tot se *oieste de m-a zapacit. .Unde e copilul meu ala cuminte????
Ai vostri tot asa fac? Sau cum ii culcati?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata fetele...abia acum am reusit sa intru.

Rusii....nexam. Am fost la control, dar...nu a putut confirma o eventuala sarcina. Mi-a zis ca in cazul in care ultima mea menstruatie a fost pe 7 aprilie....sarcina ar fi cam de 3 saptamani si nu se poate simti. Mi-a dat Duphaston 2/zi si mi-a zis ca in cazul in care e sarcina o fixeaza iar in cazul in care nu e imi va veni ciclul.
Eu mi-am mai luat un test "Sure Check" ca nu am gasit "clear Blue" si maine dimineatza imi voi face din nou testul. La control sunt perfecta, colul curat, fara secretii, ovarelenu sunt inflamate deci....nu prea ar fi motive de intarziere. Dar....cine stie???

Tineti-mi pumnii in continuare si va multumesc pt sprijin. Va poop!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Dordia tinem pumnii ptr maine dimineata, sa fie cum vrei tu.
Nu vreau sa te dezamagesc insa, eu am facut echo la 3 zile de la data la care ar fi trebuit sa am menstruatie si s-a vazut punctuletul mic si ochios...dar acum depinde si de echograf, si de medic....in fine Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Am bagat si io un ochi curioasa, poate a scris Dordia ceva, eventual cu ochisori. Ne tii in suspans, hmmmm.

Cami, mi-ar place sa ne vedem, cum nu, acu sa vad cand ajungem acolo, ca suntem si cu bunica sotului (mirele e verisorul sotului, un alt nepot de-al bunicii), care a vrut musai sa vina. Ea a incercat sa nu faca discriminari intre nepoti, sa-i multumeasca pe fiecare in parte. Am recitit acum invitatia. Cununia rel. e la biserica Sf. Gheorghe. Nu stiu daca ajungem, depinde la ce ora plecam din Iasi, cum e drumul, daca avem timp sa ne schimbam... Petrecerea e la rest. "Milenium" - Maracineni, Buzau. Iar Alex ramane cu parintii mei, ca nu am avea cu cine sa o lasam peste noapte, ar fi prea obositor pentru ea. Dar poate apuc io s-o vad pe frumoasa Daria in persoana.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Atunci, Dordia, succes pentru maine dimineata

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia exact asta banuiam si eu: la control nu se simte nimica si ca o sa-ti dea ceva sa-ti vina ciclul (progesteron e Duphaston-ul).

Eu zic sa astepti sa treaca 7 zile de cand trebuia sa-ti vina ciclul si sa bagi un test. Adica maine, nu?

Eu cand am ramas cu Nati aveam ciclul ceas 28 de zile si m-am tinut tare sa nu fac test 7 zile de cand trebuia sa-mi vina, ca sa fie relevant. Si a fost {:D] .

Mai ales daca ai avut sangerarea aia mica-mica atunci cand trebuia sa-ti vina... eu sunt 99% ca e cu ochi. Aia apare pt ca inca nu sunt in corp nivelurile de hormoni suficient de mari ca sa inhibe sangerarea total.

Bafta! Tin pumnii!

Gandacel bine ai facut ca ai dat-o afara pe bona daca nu te intelegeai cu ea; La gradinita cum de ati renuntat?
Of! Hai ca o sa reusesti sa te organizezi tu cumva! Important e sa-ti rezolvi problema cu somnul, altfel o iei razna.
Eu de exemplu cand era Nati mica ma culcam o data cu ea la 12 noaptea si ma sculam la 12 ziua, cu intreruperile de rigoare pt supturi. Total reuseam sa dorm vreo 8 ore.
Intre timp Virgil o ducea pe Silvia de dimineata la gradi iar soacra-mea facea piata, mancare, etc. Dupa 1 luna a plecat soacra si m-am descurcat singura. Ce-i drept Nati era linistita, dormea noaptea intre alaptari.
Multi -ici!

Mergi la inceput