Colectia de toamna iarna 2005(133)
Raspunsuri - Pagina 28
camelia_daniela spune:
Dordia,sa dea Domnu' sa fie cum vrei tu !
Pischi, eu sunt mare amatoare ! Oricum "ne auzim" pana atunci ! Parintii tai unde stau???
Daria mea e putin mai bine ... sper sa scapam repejor!
Noapte buna!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
pischi2003 spune:
Paaaiiii, parintii mei stau la 3 statii de tramvai de mine....in Iasi. Asa ca fetele nu se pot vedea, poate vor mai fi ocazii, Cami. Pupam micuta sa se faca bine cat de repede.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Noki_Lara spune:
Dordia, facem galeriiiiiiiiiiiieeeeeee!!!!

Vedetzi, io n-am avut stresuri de-astea, cu ciclul meu care vine din ani in pasti incat am descoperit ca-s gravi in 8 sapt direct.![]()

Si asta ca-mi era greatza, ca altfel, parca vad ca ma intrebam de ce ma ingrash...![]()
Nu mai pot sta. Am intrat doar a vad daca se inmulteste Diana sau nu.Da' degeaba, ca asteptam pana maine.![]()
Ma duc la referat inapoi. Poate termin si eu pana maine dimineatza....![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
Ms mult fetelor....eu inca mai sper...offff...ce lunga e asteptarea...offf imi e o frica sa nu fie alta cauza intarzierii....mor de frica.
Dar...eu sper in continuare si....Doamne ajuta sa fie ce imi doresc din tot sufletul!!!
Si acum un sondaj: spuneti-mi si mie meniul copiilor vostri. Va intreb pt ca am senzatia ca...undeva eu gresesc...si as vrea sa ma corectez. Adica...mi se pare ca fi'miu manaca putina mancarica consistenta si as vrea sa remediez situatia schimband stilul de alimentatie dar...vreau mai intai pareri de la voi. Am consultat pediatrul care mi-a zis ca e ok si desi manaca cam putin arata foarte bine chiar prea bine pt varsta lui.
Sa va zic ce papam noi si cum as vrea sa schimb. In prezent avem 4 mese:
D: un bibe plin de lapte chior
P: Mancarica gatita cam...300 gr.
Dupaamiaza: combinatie de fructe + iaurt
C: un bibe plin cu lapte si 4-5 masuri de cereale.
As vrea sa ii scot cerealele si pt asta ar tb sa ii bag o masa in felul urmator:
D: 8.00-9.00 laptele chior
Gust: 11.00 un fruct
P: 13.00 mancarica gatita
Gust: 17.00 un iaurt
C: 20.00 mancarica gen, piure cu fripturica, mamaligutza, musaca de legume cu carne..etc
si in final 22.00 un bibe de lapte
Voi ce parere aveti???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
dordia2000 spune:
Incerc maine dimi sa intru sa va spun rezultatul testului sau sigur voi intra de la servici sa va urmaresc.
Va poop si va multumesc inca odata ca sunteti alaturi de mine. Ce m-as face fara voi???
Somn usor...vise placute...
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
madau spune:
Dordia noi mancam asa:
D: un bibe cu lapte (270 ml)
P: mancarica gatita + un iaurtel mic, o fructa, ceva ca desert
Gustare: ora 19 - iaurt / fructe cu cereale la alegere
S: un bibe cu lapte (270 ml)
gata, ma duc la nani 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bb_alinus spune:
Buna fetelor!
Dordia ma alatur si eu galeriei si sper sa fie un bb mic in burtik!
Feli merci de intrebare, missa e tot cu gatul in pioneze si cu nasul infundat de azi, fara febra insa. Nu stiu daca maine o duc la cresa, oricum miercuri nu am dus-o. Am fost la doctor ieri, cica are un fel de angina tare urata dar care o sa treaca....io sa ii dau lichide multe si reci!
Atat mi-a dat, nici tu sirop sau ceva... Te doare capu' frate.
Ina merci de pont cu sucul de porto, noi il bem constant dimineata. Ii storc o portocala si i-l dau fresh insa missa nu se prea da in vant, nici jumate nu bea. Zilele astea i l-am dat cu pipeta ca sa fiu sigura ca bea cat de cat.
La capitolul papat stam tare prost, pai de cand e ea nu mi-a mancat atat de putin ca in astea 2 zile: doar supa de pui si iaurturi si branza.
Dordia la mancat noi facem asa ( cam cum ai zis tu in varianat 2):
- dimineata 7h (in patutz) lapte cam 200ml
- la 8-9 o tartina cu dulceata, sau o tartina cu branza plus un suc de porto proaspat
- de la caz la caz mai mananca o jumatate de banana pe la 11
- la pranz avem mancarica cu carnita + un iaurt/ branza
- la gustarea de la ora 16 avem ce ne trece prin cap: fie un compot/ fie un fruct gen strugure, kiwi, capsuni fie iar un iaurt ( depinde ce cere miss)/ fie biscuiti de toate felurile, mai nou ii dau si cu ciocolata - asta mai ales cand suntem pe afara la plimbare, ca sa taca.
-la 19h30 mancarica de seara ( fara carne), in general o ciorbita cu de toate sau un piure + un desert
- 23h lapte 200ml in care ii mai pun 1-2 lingurite de cereale cand estim ca nu am mancat destul seara.
Cam atat am scris doar la ultimile postari ca atat mai imi amintesc din ce am citit.
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Uau, pai per ansamblu mananca mult!
Ce mi se pare oarecum nepotrivit e ca seara papa chestii mai consistente iar dimineata mai usoare. Ar trebui invers, zic eu. Dimineata mai consistent, sa aiba energie peste zi.
Nati mananca asa:
-ora 8-9: 250 ml lapte + 1 felie de paine cu br Fagaras (uneori < alteori >)
-ora 12.30 fructe + biscuiti
-ora 15.30-16 mancare gatita
Uneori mai rontaie pe la 17-18 biscuiti cu Silvia
-ora 19-20 banana, iaurt, cascaval, telemea, cu un pic de rosie/castravete, fructe (- nu toate in aceeasi zi ->unele sau altele) cu un pic de painica sau biscuit sau chiar fara;
-ora 22 - 250 ml lapte
Orele sunt alese cum ne incadram cu programul. Ca dupa 16 o luam pe Silvia de la gradi si trebuie sa fie cu stomacelul plin. La fel dimineata, iese in parc cu tanti pana la 12-12.30 si trebuie sa aiba energie. Aprox intre 13-13.30 si 15.30 doarme de pranz.
bb_alinus spune:
Asa, ca mai am un pic de timp:
Madau ce donsoara mare ai, ce frumos mananca singurica....inteleg ca avem o viitoare stangace in grupsau inca nu si-a "definitivat" preferinta :)
Mandy vai ce debandada si pe la doctorii aia de la voi, hai ca nu numai aici sunt vai mama lor! Ca sa stai linistita poate mai ceri o opinie.
Hilde am citit ca Stefanelul nu mai vroia sa doarma noaptea, sper ca a fost doar ceva trecator! Sa ne spui cum ti-au iesit guliile....
Of Feli te inteleg ca e o adevarata aventura cu picaturile astea, si noi ne zbatem si tipam de numa! Chiar ma gandeam cat de cumintele eram pana acum ceva timp, chiar ma laudam pe aici ca missa sta sa ii curat nasul cu ser fiziologic...acuma zice nu la orice ii propun, dar orice, nici nu asteapta sa termin fraza. Nu si fuge dupa canapea.
Pup sa treaca mucisorii Ilincutzei!
Si Feli ai dreptate, si io consider ca e o perioada un pic ingrata asta in care nu stii ce vor si ei nu stiu sa spuna ce vor....de asta pt mine, cele 2 zile de cresa sunt ca o gura de aer....
Gandacel acuma vad ca nu mai ai bona, vai in ce moment nasol, macar de o "citeai" inainte de a naste....Iti urez cat mai multe ore de somn... Zilele trecute m-am uitat la pozele voastre si vroiam sa te felicit pt familia frumoasa pe care o ai!
Cam asta a fost pe seara asta, pupam toti bebeii bolnoviori!
Ah sa nu uit: de azi missa are un cuvant nou in vocabular : "Bonjour"
pe care il zice "Jonjour" dar tare raspicat si il foloseste exact cand trebuie.
Pupacim,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Lavi sa stii ca si noi mancam chestii consistente seara pt ca altfel nu rezista pana dimineata. Ca v-am mai zis io, de la laptele de noaptea abia rezista pana la cel de la prima ora de dimineata... Si ca o paranteza, copchiii de pe aici mananca la pranz un sandvici amarat, masa lor de baza fiind cea de seara. Si daca ai vedea ce infometata e missa in ziua cu cresa...toata ziua ar rontai cate ceva, iar masa de seara mi-o cere la ora 18...
In rest, nu ne mai zici nimic de Nati si Silviuk. Hai ca mai astept o perla! 
Hilde super arata guliile alea in poza...ce frumos sunt ornate!