Colectia de toamna iarna 2005(133)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mey, ati cazut in butoiul cu melancolie!

Ne laudam si noi cu o trici f. fatzoasa si aratoasa!lucrez acu' la niste poze !A, si am achizitionat de la Leonardo una pereche sandale si una pereche pantofi decupati, nici nu imi vine sa cred, 70 ron ambele perechi, de piele, super , super.ma bucur ca am scapt ieftin pentru sezonul primavara-vara!

O pajiste de si milioane de pentru incurajarile voastre!

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Joy la 20 sapt - 9 kg, deci la 40 - 18?
Ooof, io asa putine poze am de cind eram gravi.
Ile abia astept sa vad trici.Io am cautat (vorba vine- am intrat in 2 supermarket-uri)) in Ungaria si n-am gasi nik sa-mi placa.I-am luat in schimb o motocicleta electrica(cu 3 roti) si se uita la ea ca muuuu la poarta noua.Numa btoanele il excita.Altceva...pace.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miruna a dormit de pranz...20 min, acu bantuie prin casa

Joy esti sigura ca nu ti-a calculat dr gresit varsta sarcinii?. Ca ai o burticaaaaaaa.....a mea era la 33 sapt cat o ai tu acum....dar iti sta bine, las sa creasca cat o vrea

Nici n-am apucat sa mananc...si am o durere de cap...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

poze trici si altele .Ceva detalii pentru cine vrea sa ne vada: 1. inotam in cada;2.cu mami la zoo;3.Victor monteaza trici impreuna cu tatal lui;4.Victor mananca singur.

Enjoy!

AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ile, am vazut pozele. E frumoasa trici. Dar suport pentru picoare nu are, nu? Ce frumos papa el singurel.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua fetelor!!!

Raport::: nexam rusi. Nici macar o urma vaga. Maine seara ma duc la gineco cae de garda si sa vedem ce imi zice.
Multumim de pumnii stransi si....sper din tot sufletul sa fie cu ochi.

Ioana felicitari mamico!!! Eu acuma am vazut samburelul!!! Sa iti creasca si sa ai o nastere usoara si un bb sanatos si dormicios si mancacios.

Gata ca am treaba!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Hilde, nu are suport dar a invatat fff repede sa tina picioarele pe pedale( cam in 5 minute).Si atunci pedalele nu se mai misca.Dar ce e mai nasol este ca nu ii pot controla directia dar ne-am asumat acest lucru,el creste rpd si in cateva luni nu o sa mai fie vreo probl.( zic eu).

Edit: exersam la greu cu mancatul singur.Acum duce din ce in ce mai bine lingura si furculitza la gura.
Voi mai dati fructele dimineata la copii?
Eu i-am schimbat programul in sensul ca dimineata mananca mic dejun obisnuit, mai bea si lapte,compot, ceai cu cana, ciorba la 12-13, fructele dupa masa pe la 16 si la 18.30-19 felul 2.

AMR 09 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ilenutza, super poze, superbe personaje! Chiar arata bine trici! Acolo Victoras papa micul dejun, nu??? Suuuper! Mai dar pare asa matur Victor!!! Ai zice ca are 2 ani!

Dordia, tinem pumnii!!!

Acum lansez si eu un poll: CE PARERE AVETI DESPRE RECOLTAREA DE CELULE STEM????
Mie mi se pare o chestie super, insa mi s-ar parea nedrept sa fac acest lucru pentru bb2 din moment ce pentru Daria nu am avut aceasta optiune. La momentul cand am nascut-o pe Daria nici nu auzisem de asa ceva, insa acum ca stiu, mi se pare o investitie minunata pentru copil. Fereasca Dumnezeu sa aiba nevoie, dar daca ....

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello!

noki, ce frumos a fost filmuletul cu poneiul hranit de piticot....POzele cu tine gravi sunt superrr si ai avut o burtica asa de mica...de nici nu pareai gravi.Nu ma uiti si pe mine cu ce te-am intrebat, pleaseee

ioana, sa stii ca din punctul meu de vedere este mult mai tonic sa mergi la serviciu, decat acasa full time...sincer eu mai aveam putin si dadeam in depresie, deci, mie mi se pare infinit mai greu sa stai acasa full time cu piticot.Eu nu tind catre perfectiune ci doar imi doresc sa fiu o mama buna. fetele ochioase.

joy, scumpa mea, iti admir curajul si puterea de care dai dovada, te inteleg prea bine si sincer la tine ma gandesc de multe ori cum de rezisti..dar vorba madalinei..ne intareste Dumnezeu.Iti doresc sanatate si putere ca restul se rezolva..

mihaela, sanatate multa micutului, sa se faca bine repejor.

ile, si alexia a avut circulara de cordon si atata m-am speriat atunci cand am aflat, dar m-a linistit doctorita ...e vorba si de lungimea cordonului , o sa nasti normal?( eu am nascut prin cezariana)Am vazut pozele cu trici si cu Victor...s-a inaltat bine de tot, e incantat de trici?

leea, bine ai revenit! ...si spuneai ca e fitos la papa piticul tau???

edit: am uitat ceva, madau multumesc pentru urare Azi am crezut ca mor nu mi s-a intamplata asa ceva niciodata, m-a durut ingrozitor de rau toata zona pieptului...parca am ajuns de 180 de ani asa ma vait.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, noi nu am avut niciodata saculetz. Pana acum 2 zile - deci pana cand a fost friiig raaau in casa, i-am pus body cu maneca 3/4 si pijama grosutza, flausata + ciorapei in picioare si peste paturica clasica, inca un gen de prosop. Evident ca NU sta invelita...
Acum de 2 zile de cand s-a mai incalzit, doar body cu maneca scurta + pijama groasa + ciorapei in picioare.Partea cu ne-stat invelita e constanta...Dara ata timp cat doarme toata nopatea fara cooieli, inseamna ca nu-i e frig. Cand ii este, se scoala si urla.

Ilenutza-sa amortizati sanatosi tricicleta! Super, ca doar seamana cu a noastra. Vedetzi ce va ziceam io..ca se invata repede fara suportul de picioare!

Madau- gaca..s-a elucidat misterul: Sarah a dormit azi de la 13.30-16.30, deci 3 ore!!!!!! Ea care d eregula la 15 e fresh&shiny. Deci cred ca mos ene s-a imbatat pe la noi pe acasa si a uitat drumul catre voi...Sorry! Da' tare bine a prins betia asta!

Pup intreaga colectie!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput