Colectia de toamna iarna 2005(133)
Raspunsuri - Pagina 16
Bic spune:
Ina, draga de tine. Cred ca e foarte important sa ai un medic in care sa ai incredere. Cu bunul D-zeu si cu supraceghere medicala, tot inainte...O sa faci tu ce simti ca e bine. {flo]
Meems, imi pare rau ca sinteti bolnavioare. Vezi ca circula chickenpox pe aici (ce e asta in romaneste, stii?). Chiar daca are vaccin poate face o forma mai usoara.
Feli, am uitat sa-ti spun multumim pentru urarile de 1 an 1/2.
Corap, sa-ti traiasca grasa'!
Buluci, bine ca ne-ai transmis un semn chiar si prin intermediari. Hai nu te deprima. Mie mi se pare interesant sa traiesti prin diferite tari exotice pentru noi, muritorii de rind. Pupici la Simon.
Pisichi, moamaaaa ce intimplare. Si mie mi-e frica de mor cind ii dau peste, dar stiu ca e saantos pentru ea. Dar ii dau numai somon sau sardele care fie au oase putine si mari si pot fi scoase usor, fie nu au deloc. Dar tremur de fiecare data.
Mandy, sanatate puiutului.
Lavi, si voua sanatate.
Maria_alexia, multumim ca te-ai gindit la noi in legatura cu concursul Pampers, dar fireste ca este doar pentru rezidentii din Romania.
Bey, m-am uitat la rezultatele concuruslui si cu mare incintare am vazut ca unii dintre bebelusii nostri sint on top... Sa va traiasca! Poza cu Sarah o tineam minte si ma bucur, Noki, ca ai pus=o la concurs. Trebuia sa scrii si ce virsta avea Sarah atunci sa se minuneze lume si mai mult.
Ah, si am citit poveste cu strecuratul printre gard si mi s-a facut inima cit un purice. Cum a reusit mama ta sa o aduca inapoi? Cu pasiunea ei mai noua pentru "apu," Smaranda s-ar fi aruncat dirept in "piscina."
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
felicia74 spune:
Neata!
Intram si noi in randul popandailor amarati, cu un copil mucios care tuseste si are febra 38.
Deocamdata o tratez dupa schema clasica, sper sa nu se agraveze...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
roxisialexia spune:
Hello si de la noi!
cornelia felicitari, sa fie sanatoasa micuta anais, sa va aduca numai bucurii.Iar tie, draga mamica, recuperare rapida.
meems, eu stiu ca nu mananca bubele de la roseola, stiu ca si alexia a avut.E cu siguranta altceva sau o alergie, ai introdus ceva nou in alimentatie? eu zic sa tragi totusi o fuga si la doctor... micuta scarpinici
ina, ..un gand bun pentru tine, sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti.un pupic de la alexia pentru rachel
mimmi, mult succes in cura de slabire si in sesiunea ce vine.Ce mai face daria?
nokiuta multa bafta, sigur o sa iei maxim de puncte!
ioana, eu o las sa se joace langa mine cu castroanele, taoate vasele..polonice, razatoarea( asta ii place mult), ii arat cum sa bata cu lingura in oale...sau ii dau doua pahare si picura apa din biberon in canuta si de aici iese o intreaga joaca( bineinteles...uda)
cristina bul, multa putere si sanatate va doresc E bine ca ati gasit casa asa o sa stai si tu linistita, micutul simonel.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
meems spune:
Ina, ce ma bucur ca experienta ta la doctor a fost una placuta! Stiu cat de rar se intampla asta pe-aici pe continent american. Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe. Mii de si de pentru tine.
Bic, chickenpox e varicela. O fi facut varicela, ce sa zic... Desi petele nu seamana deloc cu bubele de varicela (eu imi amintesc cum erau bubele la mine, ca am facut boala destul de tarziu).
Roxi, nu am mai dus-o pe Rianna la dr. ca oricum aici nu-i faceau nimic si plateam banii degeaba (am mai zis eu si-n alte dati ca aici daca nu esti cu un picior in groapa totul e ok si nu e nimic ingrijorator ). Normal ca daca vedeam ca fata e rau o duceam la spital, dar azi a mers inspre bine si speram s-o tinem tot asa. Inca se scarpina pe la urechi, dar cred ca si din cauza de dinti.
Felicia, sanatate Ilincai si sa dea randamente tratamentul.
Noki, cum merge treaba la engleza?
Hildegard spune:
Buna,
Felicia, e bolnavioara chiti? Of,of! Pupici sa treaca repede
Si Stefan aseara a sarit un lant care despartea troturarul de gazonul verde in parc. Efectiv, s-a pus in 4 labe si a trecut. Daca l-ati fi vazut Cei din parc au ras de numa.
Dar nu stiu cumn sa procedez sa-l pun prima data in dropshots, nu? Pentru asta tre' sa-mi fac cont acolo.Am inteles ca trebuie un cablu special de transfer.
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 6 luni)
felicia74 spune:
Hildegard ce cablu? Daca ai filmele in calculator, doar iti faci cont pe dropshots si apoi downloadezi programul de la ei. In rest iti spun ei, dar e usor.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Nu stiu daca va mai aduceti aminte cum e sa dormiti doar 3 ore pe noapte....ei uite cam atat a vrut don'soara Miruna sa doarma noaptea trecuta...abia s-a culcat pe la 11, cu surle si fanfare...la 1 era treaza si a misunat prin casa pana pe la 4 apoi s-a culcat si s-a trezit la 5..si de atunci sta si se joaca, i-am facut bibe cu lapte, a mancat dar n-a mai vrut sa adoarma la loc. Io-s ZOMBIE...imi vajaie capul cand merg...nici sa gandesc nu pot.
Corapinoooo sa-ti traiasca grasana, sa fie sanatoasa si sa creasca cel putin la fel de mare si de frumoasa ca Ardeiashu'!!!. Asteptam sa ne zici cum fu nasterea. Refacere rapida si POZEEEEE
Meems sanatate multa piticoatei, nu stiu cum e cu reoseola asta, dar daca zici ca o mancanca asa rau poate o fi varicela...cu toate ca bubele de varicela sunt total diferite, si nu prea seamana cu ce zici tu ca are ea. sa treaca fara semne.
Ina ma bucur ca a inceput sa iasa soarele si la tine..sa dea Dumnezeu sa fie asa cum vrei tu! Ref la CERCLAJ..parerile sunt impartite, de regula la un cerclaj normal, nu se recomanda sa stai numai in pat..dupa cum spunea si Tutunaru.."se face tocmai ca sa nu fii nevoita sa te legi de pat"..dar exista si cazuri, cum a fost al meu, unde starea colului si pozitia fatului necesita repaos total..eu am avut colul extrem de friabil, am avut cerclaj dublu ptr ca Miruna statea cu picioarele pe col si cand lovea era dezastru. Dar multumesc lui dumnezeu a tinut-o acolo. Avand in vedere antecedentele tale, in cazul in care iti face cerclaj, ceea ce iti recomand cu caldura ptr ca e o metoda de siguranta in plus, cred ca se recomanda sa eviti pe cat poti efortul si activitatile fizice. E greu, dar merita. Hai ca m-am intins cam mult...dar am vrut sa-ti expun pe larg parerea mea
Feli of, iar febra si muci...sanatate multa chitzulinei si sa dea roade tratamentul
Ioana buna intrebarea cu gatitul eu am rezolvat rapid..am fost la IKEA si i-am luat un set de craticioare, tigaitze, polonic, tel si furculitza din inox, speciale ptr copii, asa ca acum gatim impreuna, ea la ea in scaun si eu pe masa. Daca are cine sa-ti ia si sa-ti trimita, ti le recomand, sunt super
Bulucico ma bucur ca ati gasit casutza, abia astept sa va mutati si sa revii printre noi. si toate cele bune!
Cuscra cum mai e Orlando?
Vroiam sa mai zic ceva, dar am uitat...ma duc sa-mi pun o cafea si sa incerc sa ma trezesc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Feli sanatate Ilincutei, hai ca o fi doar o viroza! Dupa tanti, fete, Virgil si tata (a fost la noi), acu' m-a luat si pe mine gatul. Asta este.
Ina multa bafta iti doresc! Deci daca te apuci de asa ceva nu mai intri pe la noi ? Aplici metoda cu statul de-o parte?
Am sunat-o pe cuscra Corap.
A nascut usor, din pacate i-a pus peridurala in ultimul moment si crede ca nici nu i-a pus-o prea ca lumea ca a simtit tot, dar nu s-a chinuit, din 2 contractii a iesit Anais.
Zice ca Anais e leita frate-sau; e lenesa la supt, si doarme bine.
Maine le da drumul acasa. O sa mai vina ea pe forum sa scrie.
-----------
Eu sunt suparata ca mi-au sters astia PM-urile; si aveam acolo chestii relativ imporante, ca de ex numarul de telefon si relatia de contact la aia cu pantofiorii de copii.
Joy cum se mai simte Vladone? Multa sanatate!
meems nu poate fi si alergie? Sau poate fi rubeola: acolo sunt pete roz/rosii, tot asa, pe cap, gat, trunchi, mai putin pe membre si ganglionii sunt umflati.
Hildegard spune:
Ma consider o mama disperata. Nu ma potttttt!!!
Asa nervi am, cu Stefan ....nu pot nici cum sa-l adorm in pat...sau se intampla ca adoarme in scaunul de masa si vreau sa-l mut, pe cand il mut se ridica in 4 labe si e sus....ce ma enerveaza. degeaba il pun inapoi, ca el nu stie ca acolo tre' sa adoarma...Doamne ce sf. Imi vine sa ma
Cand o sa stie frate ca acolo tre sa adoarma? De ex. intr-o seara atata l-am lasat in patut ca gandul ca poate poate ceva..., dar n-a plans deloc, si s-a facut ora 12 deja...si m-am dus sa-l pun apoi din nou in scaun sa-l adorm ca era tarziu si el statea in picoare in aptut si maraia, gangurea. M-am saturat deja. El e asa de mare...si scaunul deja scartaie si rotile caddd. de la atat fatait si leganat.
Ce ma fac?
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 6 luni)
Hildegard spune:
Si de nervi pap cicolata ca dupa aceea am de muncit ceva la stepper sa dau jos.
Apropo, mi-a luat sotul stepper asa ca zilnic fac 30 minute...si asa de bine ma simt. vreau sa merg si la abzin + sauna sa ma refac...ca simt ca mor incet cu stefan asta(cu adormitul).
de-ale gurii