Colectia de toamna iarna 2005(133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buna dimineata si de noi!
Of, cate mamici nedormite, pup pe toate, sa treaca supararea de nesomn.

Feli, sanatate lui Chiti!

Ina, te incurajez in orice decizie ai lua, cel mai mult iti doresc sa ti se vindece sufletul.

Mimi, mai povesteste-ne despre performanetele lingvistice ale Dariei, nu mai fi asa de meteorica.

Maria(29.11.2005) si Ioana 13+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineta!asa cam pe la pranz, ca de cu locul meu de munca nu apuc nici sa respir.
Ne inscriem in grupul gripatilor. Titi de duminica e cu muci nasoli si tuse naspa, eu si consortul de aseara. Nu stiu ce ii mai dau de tuse. Pediatra a recomandat Stodal sau Humex dar nici unul nu functioneaza si saracul Titi tuseste ingrozitor pana vomita. Voi ce ati mai dat de tuse ca sunt in ceata, mai ales ca acum doua saptamani a avut si otita in stadiul I, adica incipienta si i-am dat antibiotic si sper sa nu mai fie cazul de alte antibiotice. Eu inclin sa cred ca e virala ca am luat si noi doi...
Va rog dati un sfat si la noi cu tusea asta ca fiecare doctor zice cate ceva, alt sirop si nu pot sa le incerc pe toate.
Va pup si va urez sanatate ceea ce ne dorim si noi
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mihaelutat incearca si:
-ceai de cimbrisor (recomandat de drita mea; scrie si la el pe prospect ca e bun la bronsite & co)
-Pulmex pe piept sau sare pe piept (sare mare pusa intr-un ciorap si incalzita bine, ne punea si mama cand eram mici)

Si Nati a vomitat de vreo 3 ori de la tuse in viroza asta, o fi aceeasi.
Acum ii trece. I-a mai dat drita Mucosin pt ca tusea productiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da, e viroza. O tinem sub control cu antitermice... ca de muci nu cred ca vom scapa usor Partea nasoala: tati e cobza, abia asteapta sa vina acasa
Si ghiciti de la cine a luat toata familia boala? Evident, de la mine, ca nu am mai luat imunogrip (desi mi-am propus de n ori)... Dar credeam ca e doar o simpla sinuzita cauzata de aerul conditionat al masinii

Lavi si Ilinca tuseste productiv, insa rar. Insa pe sticla de Mucosin (ca am gasit-o in casa, e din acela cu miere sirop) scrie ca e ptr copii de peste 2 ani... e altul si ptr copii mai mici? In cat timp i-a trecut?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

am citit repede repede si am uitat tot.

sanatate bolnaviorilor.

vlad este...asa si asa. adica mai bine, dar a dat si diareea peste el. nu este fff grav, mai ramane cate ceva si la suprafata pampersului, nu miroase anormal...
dar l-am bagat pe regim.

acum fug sa fac de mancare (nu am niciun chef) ca nu am ce-i da lui sa pape de pranz.

sper sa revin ca as mai avea de zis cate una alta....

Joy 20+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Corap, felicitari din suflet pentru Anais, sa fie sanatoasa si cuminte! Tie, refacere grabnica!

Ina, nu pot sa-ti spun decat ca te admir si sunt alaturi de tine cu inima si sufletul in orice iti va da Dumnezeu! Esti o curajoasa si o femeie extraordinara!!!

Restul fetelor... va rog mult sa ma scuzati... sunt mereu aici si citesc, insa nu am timp si putere sa mai scriu, dorm aprox. 1 ora sau 2 pe noapte, ziua nu reusesc, asta mica ma omoara, urla si pentru cumintelul de Bogdan!!!

Va pup pe toate si sper sa ma pun pe picioare curand si sa ne auzim mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of of of si iar of...sanatate infinita bolnaviorilor. Zici ca am facut intalneala cu totii si au lua unul de la altul...asa apar bolnaviorii pe la noi prin colectie.

Gandacel- putere multa si Doamne ajuta!

Vecina- deci de-aia nu era Tzitzi azi in parc...Pana la urma la ce doctorita ai mers?

Fetelor, am murit azi de dim de caldura in parc. Sarah a transpirat ingrozitor la cap, nu stiu ce s ama mai fac cu ea. A stat cu capul gol, nu va imaginati ca cine stie ce caciuloi o fi avut. Pe de lata parte dr a zis ca e normal si ca ...asta este.

Io nu am deloc chef de citit la engleza, merge prost de tot treaba.Si tocmai am citit ca a murit Paler. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Un alt carturar plecat dintre noi...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

hello si de la noi!

Si io citesc tot dar nu am timp sau stare sa raspund.

Sunt alaturi de voi in toate greutatile pe care le aveti, va pup si va trimit ganduri bune.

O pup pe gravidutza Ioana!si pe Roxi1

Corap, felicitari si refacere usoara!

Cand citesc prin ce trece Gandacel mi se face parul maciuca.Si asa mi s-a facut o frica acum cand stiu ca urmez eu!dar trebuie sa fiu barbata!Io macar am ocazia sa fug la mama cu bb2 cu tot si o sa vin cand o sa ma simt in stare!Sper sa fie sanatos ca sa pot pleca cu el.

Cerclaj: mie dr. mi-a spus ca nu sunt invalida sa stau numai la pat.oricum dupa cerclaj cam o luna mi-a fost destul de rau.Acum e ok, iau nospa la greu, plus gravibinon, prin casa pot sa ma misc ok dar pe afara de cateva zile e mai greu, obosesc si ma doare burta.Dr. mi-a spus ca eu trebuie sa fiu propriul meu dr. si sa am grija de mine.Nu ridic, nu car, nu calc, nu fac nimic ce necesita efort , doar lucruri marunte, ma joc cu V.,ies la un magazin, oricum nu stau numai in pat.

Maine merg la eco, abia astept.Din pacate nu cred ca s-a intors dar mai are timp.

Pupice

Ce v-as mai scrie si eu dar ...

Deja cad in butoiul cu melancolie pt ca Vic pleaca cu mama la Cta in weekend pt 2 sapt si iar o sa fiu ca un caine batut, vorba Alinei!

Ile 30 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 10 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina draga am vorbit cu pediatra lui, iar de rezerva am un ORL-ist la o clinica privata. In seara asta vine pediatra si in functie de ce zice ea si cum va fi Titi in seara asta vedem maine daca mergem la ORL. Ma oftic asa de tare ca nu vom iesi ca e o vreme superba, dar mai bine sa stam azi in casa, ca poate ne vom reveni.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Ina , ma bucur ca incerci sa mai faci un bebe, hai curaj ca va fi bine, sa vezi ca Dumnezeu te va ajuta ca esti o fata buna si ai suferit mult.Mai mergi la sala? Cum este, te-ai obisnuit?

Ilenutza , hai nu deveni melancolica, doua saptamani trec repede...(incerc si eu sa te incurajez)

Feli , multa sanatate Ilincutei, Eu pentru tuse ii dau Eurespal

Madu , ce face Miruna? Doarme?

Ce stiti de Mandy ? A mai vb cineva cu ea?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput