Colectia de toamna iarna 2005(133)
Raspunsuri - Pagina 18

madau spune:
Ilenuta hai ca mult a fost, putin a ramas...o sa fie bine ai sa vezi. Ai grija de tine
Catutza multumesc de intrebare, Miruna e ok, acum doarme...io nu
Cred ca stiu de la ce a facut show-ul de aseara...i-a dat ta-su' sa bea o gura de Cola, el zice ca una mica...dar cine stie? Sa nu-l
? Si acum ca sa fie tacamul complet, m-a sunat sa-mi zica ca se duce diseara la meci
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

lavi02 spune:
quote:
Originally posted by madau
Cred ca stiu de la ce a facut show-ul de aseara...i-a dat ta-su' sa bea o gura de Cola, el zice ca una mica...dar cine stie?![]()
Deci o diversifica la greu pe Mirunica-Miscsunica?

Feli asa scrie pe prospect dar stii cum e, cuvantul doctorului e deasupra prospectului. La fel scrie si pe Paxeladine si au luat copilasii de pe aici la greu. Nici Nataliei nu i-a mai dat pana acum, dar de data asta ii haraia pieptul cam rau. Drita mea prefera naturistele, da medicamente numai cand nu se poate fara.
Noki transpiratia la cap nu-i tot de la rahitism?
Gandacel aoleu si aoleu!!!! Mai incearca sa o pasezi macar in timpul zilei la sot/bona/cine s-o gasi ca e crunt sa nu dormi.

mimi_dumy spune:
Hello, hello
Inuta, multa putere si vointa iti doresc ca sa poti trece peste starea in care te afli acum, esti o femeie puternica si sunt sigura ca ai sa reusesti sa-ti vezi visul implinit. Stiu ca e greu, eu insa am reusit sa trec cat de cat peste momentul acela cu ajutorul celor dragi, in special cu cel al Dariucai.
Poate ca acum durerea pe care o simti este mai mare, mai ales daca te gandesti mereu ca daca nu se intampla ce s-a intamplat mai aveai un pic si il aduceai pe lume. Eu una inca numar saptamanile de sarcina pe care le-as fi avut, in fiecare luni(atunci era ziua mea de schimbat sapt), cand mai adaug o sapt ma gandesc cum ar fi aratat burtica mea si stadiul de dezvoltarea al lui bebe.Si cel mai greu cred ca o sa-mi fie in perioada cand ar fi trebuit sa vina pe lume.
Si mie imi este teama de o noua sarcina, mai ales ca nu stiu care a fost problema cu sarcina pierduta, dupa chiuretaj am facut o gramada de analize care bineinteles ca au iesit bine. Daca am noroc si trec cu bine peste examenul de licenta, din oct-nov vreau sa ma apuc de bebe 2, daca nu, il aman pe bebe pana imi iau licenta.
Nokiduta, eu am mai iesit in parc, am fost si aseara. Saptamana asta nu servesc dimineata iesitul in parc, e mama de servici la scos plodul la plimbare.. Poate vineri dimineata, ca joi am un examen naspa rau de care sper sa trec. Iar in leg cu cura de slabire, luni am facut 9 sapt de cand tin regim si am reusit sa dau jos ~ 10 kg
, dar mai am de dat jos ca sa ajung "fotomodeala". Bafta la examene.
Roxi, multam pt urari,eu am inceput sesiunea acum 1 luna, joi am ultimul examen si e si cel mai greu.
In iunie am licenta si am avut sesiunea mai devreme. Bafta si tie in sesiune.
Ioana, nici Daria mea nu se joaca singurica, se tine scai de mine toata ziua, cand fac ceva prin bucatarie se agata ca o maimuta de un crac de-al meu sau imi desface picioarele si trece printre ele, asa ca am un spor la facut treaba. Referitor la vorbit, stie o multime de cuvinte, repeta aproape orice cuvant pe care il aude, in varianta ei bineinteles. Ne intelegem foarte bine, o intreb ce vrea si imi raspunde, are un fel asa de haios de a spune DA sau NU. Daca o intrebi unde e tati - zice la sevici, ce aduce tati acasa - banii si ce cumparam cu banii - boboane.
Mihaelutat, nici un sirop de tuse nu are efect asa rapid, cel putin eu asa am observat la Daria, abia dupa cateva zile de Stodal ii mai trecea cat de cat tusea, tuse care o tinea si cate o sapt. Si ea mi-a vomat 2 zile ,aproape dupa fiecare masa, tusea pana voma. Si eu am luat viroza de la ea si m-a tinut tusea 2 sapt. Sanatate multa la toata familia.
Am si eu o intrebare: voi le mai dati calciu la pitici? ca mie dr ei mi-a zis sa-i dau luna asta cate 10 ml de calciu timp de 10 zile, iar din cate imi aduc eu aminte in lunile fara "r" nu e bine sa iei calciu.
Sanatate multa la piticii bolnaviori.
Fug ca a maraie pitica. Va pupam. Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi
Mimi & Daria (4 nov 2005)

dordia2000 spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu sa va zic ce mi s-a intamplat. Vineri tb sa imi vina rusii. Vineri seara am avut asa ca o mica scurgere roze dupa care....sambata si duminica nik. Duminica seara...la fel o mica scurgere dupa o partida de . Zic: gata asta e...imi vin rusii...imi pun eu tampon si luni dimineatza....nik, curat ca lacrima. De atunci....pana azi nik. Am facut ieri un test Barza si a iesit negativ spre supararea mea. Azi am sunat-o pe dr. gineco si mi-a zis ca e prea devreme si ca totusi pot fi gravi dar...e totusi prea devreme. Ce sa fac??? Ma omoara incertitudinea asta. Nu ma pot bucura, dar nici nu ma pot intrista atata timp cat nu imi vin rusii. Offff inca 2 saptamani de asteptari....poate...ma iubeste Doamne-Doamne si imi trimite un samburel in burtik. Ce fericire ar fi. Dar...totusi...nu cred. Imi e frica sa nu fie altceva.
Oricum va tin la curent!!!
In alta ordine de idei in seara asta ma duc cu fi'miu la dr. asa pt un control de rutina, sa vad cum mai este, daca e cazul de ceva calciu sau vitamine desi nu cred. Oricum...sper sa fie bine. Abia astept sa ii vada minunatie de putza decalotata!!!
Va poop si mai vb diseara ca tb sa plec de la scarbici in juma de ora si mai am ceva treaba!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi

monet spune:
corap, felicitari pentru bebe anais!
mona, lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
APRILIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

bb_alinus spune:
Ola si de la noi!
Ne inscriem si noi in grupul betegilor, ieri si azi noapte am avut febra, iar gatul ne e ca o groapa de canal, asa se aud sunetele missei. Pai da ca doar degeaba mi-am batut gura duminica cand am fost la plimbare ca e frig, ca e vant rece, etc al meu sotior cica exagerez. Acuma e drept ca lumea in jur era in tricou insa mie mi-a fost frig iar missa fugea cu gura deschisa pana la urechi si asa a inhalat numai aer rece.... Ce leac babesc sa ii dau pt gat? Ca febra i-a trecut de dimineata nu mai are, de tusit tuseste rar insa e tare ragusita. Si o doare am impresia ca ma maraie intruna.
Corap felicitari si sa-ti traiasca micutza Anais.
Fee ce bine ca ai mai intrat? Pe Daniel nu il dai la cresa ca sa poti sa iti faci si tu treaba mai usor?
Mandy ce vesti mai ne dai? Cum au iesit investigatiile?
Roxi ce citesc eu? Ca nu esti o mama buna?????? Cum poti sa spui asa ceva? Doar pt ca o lasi sa ii treaca criza de plans? Pai eu zic ca faci foarte bine! Sau ca iti vine sa tipi la ea? Ei, eu marturisesc ca chiar mai tip cand chiar nu stiu ce sa-i mai fac...Dar asta nu inseamna ca nu suntem mame bune... Uite macar tu incerci sa citesti, sa te instruiesti, io nici macare nu mai ma ating de nimic ca m-am saturat de teoreli din carti...Pupic si sa nu mai spui te rog ca nu esti o mami buna ca vin la tine!
Noki ai toata admiratia mea pt cum te pregatesti pt examene, cred ca ar trebui sa iau ceva lectii de la tine!
Ina draga mea, sanatate maxima iti urez, aveti grija de voi! Nici eu nu am reusit sa ma mobilizez sa iti scriu, dar ma stii tu cum sunt....
Pischi eu cred ca Alex are o sensibilitate aparte cand o certi sau cand crede ea ca esti suparata, cunosc ca si noi suntem la fel, doar ca mai nou urlam si ne tavalim. Pup fata.
Madau, cu intarziere iti urez LMA pt sotior!
Joy v-am vazut si eu pozicile acum cateva zile - de atunci nu le mai gasesc- si tin sa precizez ca nu ai burtik mica, chiar bine arati, parol!
Camelia ma bucur sa aud ca Dariuca e mai bine! Sanatate la printesa!
Pischi draga ce intamplare horror si la voi, bine ca s-a terminat cu bine. Eu zic insa sa continui sa ii dai peste, ca isi are rostul lui in alimentatie, poate insa ai putea sa iei un filet fara oase, il portionezi in bucatele mici de 30-40 g cat ar trebui sa ii dai la o masa si il congelezi. Asa iti ajunge pt mult timp si e cel mai sigur.
Fetelor eu zic totusi sa nu privati copiii de unele alimente doar pt ca voua nu va plac.... E pacat, ei au nevoie acuma de o mancare sanatoasa si variata. ( mi-am permis paranteza asta pt ca erau fete care ziceau ca nu dau peste pt ca lor nu le place )
Hai ca trimit sa nu pierd mesajul,
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

felicia74 spune:
Gata, am venit de la dr. Of course ca pana am ajuns acolo Ilinca era super-bine (ca doar asa ne face de fiecare data). Cine mai credea ca acel copil dormise la pranz cu gura deschisa din cauza mucilor? Ma rog, diagnostic - viroza. Tratament: Sinupret, Panadol, ser fiziologic. Uf, bine ca nu are nimic la plamani.
BB_alinus am observat in Cismigiu ca este o MARE diferenta intre modul in care isi cresc occidentalii copii si romanasii. Saptamana trecuta erau cam 20 de grade si o frantuzoaica isi imbracase fetita cu salopeta 3 sferturi, tricou cu maneca scurta si atat, dara caciulita, palarioara. In schimb, ceilalti copii aveau si geaca matlasata pe ei, da-o-n colo cred ca erau fleasca de transpiratie. Eu o imbrac intotdeauna pe chiti ca pe mine, ca ea oricum are circulatia sangelui mai rapida fiind mai mica.
Multa sanatate Amaliei!
Lavi din cate am citit eu, Paxeladinul are chiar dozaj ptr copii de pana in 4 ani. Iar Mucosinul e doar Ambroxol (permis ptr copii mai mici de 2 ani) + ceva sirop. Deci merge ca vad ca si dr mea mi-a zis de el. Inseamna ca au scris ei aiurea.
Dordia deci tu esti hotarata sa-i faci lui ginerica un fratior (sau surioara)? Bun, atunci tinem pumnii
MImi_dummy eu nu i-am dat niciodata Ca Ilincai. Vom vedea in curand daca am facut bine, ca ne-a dat dr sa-i facem analizele.
Noki asa e, e o caldura ciudata, parca am fi intr-o sauna. Maine iesim si noi. Sper sa nu mai facem febra, totusi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

crissy77 spune:
quote:
Originally posted by bb_alinus
Pischi eu cred ca Elise are o sensibilitate aparte cand o certi sau cand crede ea ca esti suparata, cunosc ca si noi suntem la fel, doar ca mai nou urlam si ne tavalim. Pup fata.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Ii dai un miel lui pischi

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

bb_alinus spune:
Oups, dau mielul ca e greseala mea!
Ma duc sa corectez!
Pupici

madau spune:
Dordia tinem pumnii sa fie cu oki...te-a parat Adina cu testul de sarcina...chiar am vrut sa te sun sa te intreb cum e, dar iaca mi-ai luat-o inainte
Alinush daca nu tuseste si n-are altceva poti incerca sa-i dai niste HOMEOVOX, sunt foarte bune, eu i-am dat Mirunei de fiecare data si a lasat-o imediat raguseala. Niste miere ar fi iarasi buna
Feli las' ca-i bine asa, macar sa fi scapat doar cu atat, bucura-te si da-i tratamentul. Maine sa auzim de bine.
Io bantui pe DC, am niste mancarica de cartofi pe aragaz, iar tati e la fotbal...si mi-e un sooooommnnnn
Lavi asa-i, o diversifica pe Mirunici numai cu prostii...a mai facut el asa acum cateva luni, i-a dat o cioco din aia Kinder intreaga,..si dupa aia a venit sa ma intrebe..."are ceva"?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2