Colectia de toamna iarna 2005(133)
Raspunsuri - Pagina 15
meems spune:
Am primit ceva vesti de la Buluci, imi permit sa copiez aici mesajul ce mi l-a scris pe mail:
_
Hello Mihaela! Mersi mult ptr mail.
Suntem bine, dar inca stam cu sora sotului si nu-mi este foarte bine, dar curind asteptam un apartament cu toate facilitatile.rabdarea si suferinta din perioada asta imi va fi rasplatita de Dumnezeu cu acest apartament, si nu va fi nevoie sa-l mobilam noi.S-a scurs o luna de cind sunt aici , acum am inceput sa ma obisnuiesc,dar usor nu e....
Simon ...dupa tusea aceea urita a facut o diaree la fel de urita care a trecut cu 3 zile de regim, acum e bine se lupta cu caldurile din iraq.e cam nestaimparat si nu asculta deloc, asta-i un motiv ptr care Rianna al trebui sa-l paraseasca.
Cum ne vom instala in casa noastra voi reveni cu siguranta pe dc, ca mi-e tare dor de fete.
Transmite numai ginduri bune din partea mea si pupici "caldurosi" din iraq.
As mai scrie dar Simon plinge si tre sa fug la el....
O pup pe Rianna din partea lui Simon neastamparatul.
lavi02 spune:
Of, draga de Bulucelu! din partea noastra!
Noki
Fug sa culc Natelul ca am intarziat.
Ina multumim de intrebare, dupa ce a facut un pic de febra sambata, Silvia a luat-o spre bine. Nati e si ea bine, mai haraie si tuseste putintel.
meems poate fi varicela, rubeola &co. Daca are si prin par e varicela. La varicela se transforma in bubite cu lichid, probabil stii.
Multa sanatate la pitici si sarcini usoare gravidutelor.
simona dragusin spune:
Bun venit ANAIS !(ce nume frumos!)Sa fi sanatoasa si norocoasa!
Si o pt proaspata mamica !
meems spune:
Lavi Da, stiam ca la varicela se aduna si lichid, dar petele Riannei nu sunt nici macar ca niste bubite, sunt doar… pete rosii. Si, desi se scarpina prin cap, m-am uitat bine prin par si nu are deloc pete. M-am gandit ca probabil o irita si o mananca peste tot, de nu mai stie pe unde sa se scarpine. Cel putin asa era ieri, azi pare mai linistita.
dordia2000 spune:
BUna seara fetelor!!!
Noi suntem ok, sanatosi, voinici cu chef de joaca si foooarte cumintei. Mancam bine, dormim bine, ne jucam frumos, incepem sa vb mai mult...intr-un cuvant...suntem superok.
Va pupam si va dorim toate cele bune si sanatate la micuti si voua bineinteles.
Corap felicitari. Sa fie printeza cuminte, mancacioasa si sanatoasa. Te poop si refacere rapida.
Buluci suntem alaturi de tine sa treci cu bine peste toate incercarile vietii. si te asteptam din nou cu vesti!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Ina869 spune:
Corapino sa va traiasca fericita ciresica iar Ardeiu' sa o protejeze ca un bun frate mai mare ce este!
Lavi, Meems, sanatate puicutelor!
Bulucico, mi-este dor de tineeee!acomodare rapida/usoara!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
mimi_dumy spune:
Hello, hello
Corap, felicitari pentru micuta Anais! sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Inuta,ce ai facut azi la Toronto, cum au decurs investigatiile?
Sanatate multa la piticii bolnaviori.
Va pupam.
Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi
Mimi & Daria (4 nov 2005)
Ina869 spune:
Mimi draga, multumesc de intrebare, totul a decurs mult mai bine decit ma asteptam; personal foarte placut, drita foarte profesionala si draguta,nu s-a uitat la ceas sa cronometreze cum sa ia cit mai multi pacienti, ci a stat pina cind am epuizat toate intrebarile, asa ceva inca nu mi s-a intimplat de cind sint aici.
Mi-a spus ca de cazul meu se va ocupa ea si inca o drita care este cercetatoare in probleme de fertilitate, asa ca voi fi pe maini bune.Banuieste ca pierderile mele de sarcini sint cauzate de colul scurt, dar asta nu poate fi verificat decit dupa ce ramin gravi, caz in care mi-a spus ca o sa-mi faca cerclaj. Am intrebat-o daca va trebui sa stau numai in pat si m-a surprins cind mi-a spus ca nu va fi necesar, ca-mi voi putea continua rutina zilnica.
Intrebare pentru fetele care au avut (au) cerclaj: ce v-au recomandat doctorii, repaos la pat, evitarea efortului fizic? Stiu ca practica de aici difera de cea din ro.
Eu tin minte ca Mada - de ex.- povestea ca statea in pat cind era gravidutza.
Mi-au luat vreo 8 eprubetele de sange si urmeaza sa ma duc la ea la 10 saptamni dupa ce ramin.
Decizia de a mai avea inca un copil este cu semnul intrebarii in ceea ce ma priveste (nu sint vindecata complet sufleteste si psihic, inca ma gandesc zilnic la ceea ce mi s-a intimplat, este o tortura mai mare decit pot duce), mi-este teama de o noua sarcina, o teama cumplita, peste care nu stiu cind/cum voi trece. Ciudat este ca, odata cu trecerea timpului, se accentueaza durerea in loc sa se estompeze. Simt ca undeva, ceva, a ramas blocat si nu mai pot continua. Nu mi-am pierdut inca speranta, incerc sa-o tin asa, pe linia de plutire.
In orice caz, desi am pierdut o zi cu drumul si am asteptat aproape o juma' de an programarea asta, mi-a parut bine ca m-am dus fiindca am primit ceva raspunsuri, deci daca la anu' nu mai apar pe forum stiti ce decizie am luat si cam ce fac
va pupicesc, o zi buna,
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
dordia2000 spune:
Ina sa sti ca sunt alaturi de voi indiferent ce decizie vei lua. E greu si numai tu poti sti cat de greu, eu doar imi pot imagina, si iti doresc tot binele din lume ca meriti! si Dumnezeu e mare si....darnic.
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Noki_Lara spune:
Mneatza rapid si de la noi!
Bulucel, tinem pumnii sa treci peste adaptare cat mai usor si sa revii in gasca!Pupam si Somnelul ex-bolnavior.
Ina- Meriti toate campurile cu din lume. Dumnezeu e sus si va face cum crede ca e mai bine. Pupam mamica draga si Rachelina scumpa!
Mimmi- ahahaha..deci de-aia nu mai iesi tu in parc...stai si te apuci de cure de slabit.Ma rog, in cazul nostru, le continui...Chiar ma gandeam azi de dimineatza la tine. ia ma invinge si tu lenea aia mare de tot si vino in parc. Ajungi azi? De dimineatza, ca seara am iar examen.
meemsuluici-pogonici- sanatate micutei dalmatiene! Pupam fetitza draga sa treaca petele!
Gaca..timpul d eforum a expirat. Back to english.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!