Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 24
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Alexutza, iar e zi de forum, cu vremea asta...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Da asa se pare, eu inca mai sper sa iasa soarele!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
...eu am inceput sa ma agit de bone, dar sincer nu prea ma lasa inima, dar intr-o luna incep si eu serviciul si trebuie
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Deci si tu te intorci la servici... macar de-ai gasi o bona

poze cu noi
matahut spune:
Neata!
Nu am apucat sa vad poze. Promit mai tarziu.
Monique, si Maruca e stirba, dar eu ma bucur
In primul rand fiindca nu exista riscul de-a ma composta
si in al doilea rand fiindca am auzit ca ar fi dintii mai sanatosi daca ies mai tarziu.
Lexi, eu zic sa o lasi pe Mariuca sa se ridice cand o vrea ea. Am mai povestit cred ca zilele trecute a fost la dr Pesamosca (unul dintre cei mai mari pediatri si chirurgi) o prietena de-a mea si i-a spus sa nu cumva sa forteze copilul in vreun fel. Daca vrea el sa mearga la un an jumate, sa il lase in pace. Daca vrea sa se ridice la un an, sa il lase in pace. Daca nu vrea sa stea deocamdata in fundulet...are 6 luni...sa il lase in pace. Copilul le va face pe toate atunci cand va fi pregatit, iar insistentele noastre, punerea in premergator, tinerea de subtiori pentru a pasi nu fac decat sa forteze copilul, lucru ce poate avea urmari urate (strambarea picioarelor, probleme cu coloana etc). Eu am mare incredere in doctorul asta, cand eram mica am ajuns de 2 ori la el, o data cu apendicita (m-a operat exemplar, nici nu se mai vede cicatricea) si o data suspetca de tumora stomacala. Imi facusera toate formele sa ma opereze si...cand m-a vazut el, si-a dat seama imediat ca nu e vorba de asta, ci de o viroza intestinala, ce-i drept, mai complicata. Oricum, am scapat de operatie si de un diagnostic cumplit. In cateva zile m-am facut bine
.
Da, vremea aici e cam nasoala, parca sta sa ploua. Sper sa isi revina.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
xandrutza_76 spune:
Bucurii de 6, la multe lunite!!

Daria Elena, Teodor, Sophia Adina, Patri si Tora sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

poze cu noi
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76quote:
Originally posted by alexutza_26
...eu am inceput sa ma agit de bone, dar sincer nu prea ma lasa inima, dar intr-o luna incep si eu serviciul si trebuie
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Deci si tu te intorci la servici... macar de-ai gasi o bona
poze cu noi
E f fgreu de 2 sapt to caut, dar nimic pana acum , eu tot mai caut, vor si f fmulti bani si multe pretentii pe capu lor!!!

Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Felicitari tuturor bebeilor pentru progrese. Nu vreau sa omit pe nimeni (ar trebui sa enumar toti bebeii din lista de pe prima pagina, nu-i asa?) - dar as vrea totusi sa transmit pupici vecinelor mele: Ana-Maria si Itzy-Bitzy, Cosmina si Monica.
Noi suntem in continuare stirbi, desi durerile par sa se fi accentuat. Iar in ceea ce priveste exercitiile fizice, suntem usor in urma (cred!): de abia stam in fundulet nesprijinit, deci de ridicat in picioare nici nu poate fi vorba. In schimb, se rostogoleste prin pat de mama-mama pana cand scoate toate colturile la cearsaf de sub saltea, picioarele din salopeta sau botosei, si adoarme apoi frant peste jucarii (de zici ca este un betiv adormit in sant, peste sticla cu bauturica).
S-ar putea sa lipsesc o perioada de pe forum. Niste probleme mai vechi (care nu au legatura cu Dudu) s-au reactivat, si nu ma simt tocmai bine. Le-am mai mentionat eu si alta data, dar fiind faptul ca nu au legatura cu topicul de fata...
Ne auzim cat de curand, sper cu bine
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
xandrutza_76 spune:
Marina, te-a lasat Maruca sa dormi?
Eu sunt de aceeasi parere, toate la timpul lor... eu lui Narci ii fac masaj si gimnastica, si incerc sa o stimulez punand diverse obiecte in jurul ei, dupa care se intoarce, se intinde... premergator nu am si nici nu o sa-i iau... asa m-am gandit sa fac...
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Xandrutza - cam asa il stimulez si eu pe grasan, desi ma cam uimesc toate progresele celorlate bucurii, dar fiecare in ritmul lui...asa ma incurajez eu singura!!!!![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
anangel_lexi spune:
Marina, eu n-am fortat-o pe Maria in niciun fel cu mersul, dar ea cand o iau in brate sau cand vreau s-o pun in fundulet, se intepeneste in picioare si pune pasi in aer (nu stiu cum sa explic ca sa-ti faci o imagine cat mai clara) si atunci o tin de subbrat si paseste. Iar in premergator n-are nicio treaba, toata curtea e a ei!
Elenia, tare dulce Darius!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
matahut spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
[b]Marina, te-a lasat Maruca sa dormi?
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)