Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 25
gonghy spune:

Ceao,fetelor!
Ne primiti si pe noi?
Acum am dat de voi v-am citit mai din spate si am vrea sa ne alaturam voua,binenteles daca suntem primite.
Eu sunt
de
Maya Maria nascuta pe 19.09.2006
Mi-ar placea sa impartasesc bucuriile si tristetile cu voi.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
alexutza_26 spune:
Bine ai venit Gonghi si bucuria Maya (superb nume) 
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
Gonghy - am vazut pozele voastre - Doamne cat de frumoasa si mare este Maya, si ce codite faine avem, sa nu fie de deochi!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Fetili parca era zi de forum...urat afara , chestii de-astea si nu vad miscare pe aici mai deloc....sa inteleg ca sunteti cu familia???atunci ne auzim mai pe seara!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
itzy-bitzy spune:
Heii
Am reusit sa citesc si vreau sa felicit toti bebelusii pt progresele lor...stat in fundulet, rostogoliri, ridicat in picioruse, dintuci, civinte noi...sunt adorabili cu totii...eu ma minunez in fiecare zi de papusica mea cum progreseaza pe zi ce trece.
Va multumim pt felicitari si noi....

...Cat despre mersul de-a busilea ne-ati mai felicitat acum o luna si ceva...acum va ziceam ca face ture pe covor si se agata de tot sa se ridice....nu este o premiera![]()
offf fug la Maraila...cred ca mai vine si dintucul nr 2![]()
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
alexutza_26 spune:
Itzy - pai am mai uitat si noi de-acum o luna, dar nu e asa ca te simti bine cu felicitari de 2 ori
![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Itzy - pai am mai uitat si noi de-acum o luna, dar nu e asa ca te simti bine cu felicitari de 2 ori
ooooooo ba daaaa, imi creste inima
am adormit-o pe mik in sfarsit ...de la 9 de cand s-a trezit a stat numai ca un popandau...acum a cazut lata...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Sa va spun ce a facut nebunica noastra zilele astea...tot ridicandu-se in picioare s-a intins la piticii lipiti pe perete....si in prima faza i-a dezlipit lui Mutulica un papuc....iar la scurt timp l-a smuls efectiv de pe perete
...dupa ce a pus mana pe el praf l-a facut..i-a rupt capul o mana...dar ea radea de se prapadea...acum tb sa iau altul ca au ramas numai 6
pitici
Deja se intinde si la Alba-ca -Zapada...
dar e mai greu sa ajunga la ea ca e pe mijlocul peretelui...dar cand va creste cred ca zboara si ea de acolo
"nebunica noastra de 7 luni" cum ii spune tati 

Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Gonghy bine ai venit printre noi
...ai o dulceata de fetita ....ce par mare are...numai bun de codite![]()
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Am vazut ca vb de stimulatul bebeilor...eu v-am mai spus ca nu sunt de parere ca tb sa facem asta...nu am facut nici cu statul in fundulet, nici cu ridicatul in picioare....pt ca nu este indicat sa ii fortam noi....ei au oasele fragile si coloana si gleznele....cel mai bine este sa se intample cand simt ei....cand pot ei...si apoi se stie ca fiecare copil/om are bioritmul lui...si se dezvolta aparte...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA