Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

gonghybine ai venit printre noi.Vazut o fetita cu codite frumusicasi o mamica subtirica

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Am vazut ca vb de stimulatul bebeilor...eu v-am mai spus ca nu sunt de parere ca tb sa facem asta...nu am facut nici cu statul in fundulet, nici cu ridicatul in picioare....pt ca nu este indicat sa ii fortam noi....ei au oasele fragile si coloana si gleznele....cel mai bine este sa se intample cand simt ei....cand pot ei...si apoi se stie ca fiecare copil/om are bioritmul lui...si se dezvolta aparte...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Pai daca eu astept dupa grasan cred ca pe la 1 an jumate vom face toate cate fac alte bucurii, dar asta e, trebuie sa am rabdare cu el..ideea e ca eu nu mai am parca rabdare si vreau sa-l vad stand in picioare si mergand prin toata casa....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Alexuta atunci eu zic sa faci gimnastica cu el, tonifica-i muschii, fa-i masaj mai intens....ca sa vina de la el restul...poate ca fiind mai grasut cum spui tu o sa faca toate astea mai tarziu ...

Eu am mai facut o boacana..ca de obicei de altfel...i-am spalat la masina rufele papusicii si cand sa le pun la uscat ce credeti..erau la fel de patate de portocale...si alte alea....AM UITAT SA PUN DETERGENT IN MASINA DE SPALAT

Sotul plecase la Auchan la cumparaturi si eu intre maraielile ei, mancarea din bucatarie, un pic pe net cu voi....am dat-o in bara cu spalatul...acum le-am pus iar la spalat

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Gonghi, bine ai venit. Am vazut pozele cu Maya si m-am bucurat mult de tot ca a mai venit o superba bucurie in gradina noastra. Spune-ne mai multe despre voi, spre ca vei fi o mamica activa , sa ne veselim impreuna.

Noi am petrecut bine pana acum, am fost la biserica (unde slujba tocmai se sfarsea), apoi in parc, am papat si acum am pus copiii la somn. De fapt, pe Ana, ca pe Maruca a luat-o tati sa o plimbe pe afara ca sa doarma.
Azi a papat binisor la pranz (adica pe la 14, dupa ce nu mai servise nimic de la 8...pampersul a fost ceva mai gol azi dimineata, 390gr). I-am dat mar ionatan cu suc de morcov amestecat in speranta ca se va destupa si ea la burtica, ca tot cate o chifteluta ne serveste. Dupa aia a primit tzitzi. Dupa plimbare o asteapta piureutul de legume cu carnita de vacutza (care e acum pe foc). V-am mai spus ca am observat ca Maruca e foarte incantata de galbenus, asa ca m-am gandit sa ii dau cate jumatate de galbenus de 4 ori pe saptamana, in loc de 2 galbenusuri intregi de 2 ori pe saptamana. Aseara a papat record pt ea, 140 gr de piureut cu galbenus

No, cred ca mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat...batranetile, ce sa ii faci!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Eu am mai facut o boacana..ca de obicei de altfel...i-am spalat la masina rufele papusicii si cand sa le pun la uscat ce credeti..erau la fel de patate de portocale...si alte alea....AM UITAT SA PUN DETERGENT IN MASINA DE SPALAT

Sotul plecase la Auchan la cumparaturi si eu intre maraielile ei, mancarea din bucatarie, un pic pe net cu voi....am dat-o in bara cu spalatul...acum le-am pus iar la spalat

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

- cred ca asta a fost cauza!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gonghy, bine ai venit! Acum studiam pozele printesei Maya...
Ca veni vorba, eu cand am vorbit de stimulat, ma refeream la faptul ca ii tonific muschii prin masaj, gimnastica, iar acele obiecte pe care i le pun Narcisei in preajma, le folosesc pentru a se misca, rostogoli, intinde, etc, deci tot pentru tonifiere; nu am fortat-o sa stea in fundic, nici sa mearga, o astept pe ea, de aia am si spus toate la timpul lor...
Marina, imi pare rau ca Maruca nu te-a lasat sa dormi... Maruca, sa faci nani!
Itzy, sper sa vina no.2 fara dureri!

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Buna fetelor, stau cu voi si savurez o portie de inghetata peste care am pus multe multe capsuni, yam yam (sunt la cura de slabire, nu mai spuneti la nimeni)

itzy tare nastrusnica mai esti, ma amuzi de fiecare data cu peripetiile tale.

gonghy bine ai venit printre BUCURII, am vazut frumusetea de Maya si ti-am citit povestea, in mare se aseamana mult cu a noastra, bine ca suntem sanatosi cu totii si ne-am vazut minunile in brate, asta e cel mai important pana la urma. Te asteptam sa ne tii companie cat mai mult aici.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

[purple][b][font=Comic Sans MS]Buna fetelor, stau cu voi si savurez o portie de inghetata peste care am pus multe multe capsuni, yam yam (sunt la cura de slabire, nu mai spuneti la nimeni)

Cu ce e inghetata??? Macar sa imi imaginez Eu m-am apucat azi de exercitii...deocamdata incalzirea! Si cateva miscari din Mami pe mai. Sunt cam ciudate, abia imi tin echilibrul intr-un picior ca sa pot sa duc exercitiul la capat
Acum ma hodinesc in asteptarea lui Basi (e miting la Constanta, astia de la realitatea cica il vor da cand vorbeste...sa vedem!)

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cu frisca si ciocolata .

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

gonghy bine ati venit printre noi.

Monique felcitari pentru performanta Cosminei. Si noi tot stirbi la 9 luni si un pic. Deja nu mai astept dintii, mai degraba cred ca va merge decat sa iasa vreun iepure la noi.

Am pregatit bagajele, maine la 7 dimineata plecam, am luat jumatate de casa , e tare greu cand pleci cu piticul de acasa pentru multe zile.

David nu e asa mare performer la activitati fizice, dar vorbeste foarte mult, practic nu ii tace gura, nici cand mananca nu se opreste din vorbit si ma chinui cu asta pentru ca uneori se ineaca.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput