Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 23
Monique_new spune:
m-am ridicat singurica in picioare6poze; la cumparaturi la IKEA3poze;
in natura printre floricele multe pozici
Gata am pus pozici noi facute ieri![]()
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Mirabela - tinem pumnii pt Davidutzu sa nu fie nimic serios..si sa revina la mancarica normala- daca te intorci la servici cu cine il vei lasa pe ochios????
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Cu mama mea, sper sa se inteleaga cu ea, o place dar n-a stat pana acum deloc cu ea, luna asta trebuie sa vina la noi sa se obisnuiasca.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
Merci de
fetelor!
Monique am vizionat poze fff frumoase cu Cosminuta, felicitari pt. ridicat in piciorutze. Tu arati super, nici nu zici ca ai nascut, felicitari pt. asta!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Monique_new spune:
Mirabelac![]()
merci.
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ploua e asa urat la noi!!!
Azi va fi zi de stat in casa si de marait...ooofff
Elenia, Monique - bunaa
ua pe o asa vreme parca ar erge o cana mareee!!!
Monique - superbe pozele, felicitari pt ridicatul in picioare
, iar tu sigur ai nascut???
arati super 
Ignatica - stiu de Plopeni, e aproape de Ploiesti, poate intr-o zi veniti intr-o mica plimbarica si prin Ploiesti si reusim sa ne vedem, vorbim si cu Roxanae poate reuseste si ea sa vina cu fetele si facem si noi cunostinta! Ce zici?
Mirabela - bine ca macar il vei lasa cu cineva in care ai incredere si stii ca va avea grija de el ....ca asa cu cineva strain e fff greu...eu am inceput sa ma agit de bone, dar sincer nu prea ma lasa inima, dar intr-o luna incep si eu serviciul si trebuie

Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
anangel_lexi spune:
Monique, felicitari pentru Cosmina, mai incep sa intru la idei, fii-mea merge bine sustinuta dar nici vorba de stat singurica in picioare, cred ca trebuie sa ma pun serios cu gimnastica pe ea
Foarte frumoase pozele, le-am admirat pe toate!!
La multi ani Bucuriilor de 6! 

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Monique_new spune:
anangel_lexinu cred ca e vb de gimnastica, se ridica cind eu ei chef. A mea pasea binisor dinainte sustinuta um spui tu dar s-a ridicat dupa asa ca rabdarica...cind vrea copilul
nu cind vrem noi.
Mai e cineva stirb pe aici???? ca la noi nici urma de dintuci.E inflamata ceva gingia de jos dar nu asa de tare incit sa iasa in curind.
Raminem babuta codasa la dinti.
POZE COSMINUTA

eleņia spune:
buna dimineata inca o data
am vazut poze frumoase s drept urmare incepand de aici aveti ceva poze s un filmulet ca sa mearga mai bine cafelutza
http://good-times.webshots.com/photo/2778947110100607850UDOfYC
va pupez sunteti toate niste dulci
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Mai e cineva stirb pe aici???? ca la noi nici urma de dintuci.E inflamata ceva gingia de jos dar nu asa de tare incit sa iasa in curind.Raminem babuta codasa la dinti.
![]()
POZE COSMINUTA
![]()
Lasa ca intr-un fel e mai bine sa iasa mai tarziu!!!Nu mai apar tot felul de probleme
...asa ca intr-un fel mai bine ca inca nu stai pe post de politai!!!Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
Tocmai am vazut poze super cu BB Darius si BB Cosmina!
Monique, arati foarte bine!!
Si noi suntem babe stirbe...
Lexi, si a mea nu da semne de stat in piciorele, desi e vanjoasa si eu o "lucrez"; fiecare cu ritmul sau, dar am observat ca, daca ea vrea, face...
Alexutza, iar e zi de forum, cu vremea asta...
Mirabelac, totusi e bine ca David va sta cu mama ta, vei fi sigura ca va fi ingrijit corespunzator cat esti la servici, nu vei sta sa te gandesti daca a papat, daca a fost schimbat la timp, daca..., daca...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi