Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 22
Mirabelac spune:
Gety da, recolteaza din degetutz, pun sangele intr-un capilar care-l introduc intr-un aparat care se crede performant
si iti da rezultatele. Ma bucur ca Maria si-a dat seama ca tot tzatzica de mamica e mai buna, s-o tina cat mai mult asa.
eunice ma bucur ca mi-ai povestit din experienta ta, intr-adevar situatiile sunt diferite dar cred ca tie ti-a fost mult mai greu, eu nu stiu daca as putea sa stau fara el... eu de fire sunt mai activa, trebuie sa fac ceva mai tot timpul, sa mai invat ceva, sa mai fac niste cursuri, etc., insa numai gandul ca n-o sa mai fiu non stop cu D ma intristeaza si crede-ma ca ma simt bine in postura de mamica, mi-am facut si multe prietene in parc, plec dimineata si vin seara... in ultimul timp m-am impacat cu gandul, deja am inceput sa fac actele pt. revenirea la serviciu, sunt sigura ca o sa fie bine, am mai vorbit cu mamici care au inceput la 2-3-4 luni si a fost ok. Pana la urma este spre binele familiei noastre si cel mai mult ma bucur ca voi sta doar 6 ore.
itzy n-ai mai intrat demult dar ai venit cu vesti bune bune, felicitari pt. papusica plimbareatza si cu dintzuc.
ignatica nu stiu ce fel de diaree am avut noi ca avea 2-3 scaune moi si 2-3 normale, de ieri n-a mai facut deloc la cat orez, morcov, banana si branza a papat. Mai tinem regim maine si gata, speram ca a trecut de tot.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alexutza_26 spune:
Mirabela - tinem pumnii pt Davidutzu sa nu fie nimic serios..si sa revina la mancarica normala
- daca te intorci la servici cu cine il vei lasa pe ochios????
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
GETY spune:
quote:Originally posted by Mirabelac
Ma bucur ca Maria si-a dat seama ca tot tzatzica de mamica e mai buna, s-o tina cat mai mult asa.
Cred ca "m-a auzit" cand am parat-o la voi ultima oara cand am fost in parc si a vrut sa se corecteze.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Ignatica spune:
Mira cred ca a fost ceva trecator la voi, ca la noi a durat mult mai mult cu 6-7 scaune moi. E bine ca si-a revenit, intr-adevar maine mai poti tine si apoi incepi cu papica normala.
alexutza ai mei stau in Plopeni, la 14 km de Ploiesti ( spre Slanic Prahova).
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
xandrutza_76 spune:
Am facut de toate, mai putin baita de azi, ca nu mai sunt in stare...
Somn usor!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
eleņia spune:
buna dimineata
fetelor va las o
sau 2 pt fiecare care s cat doreste
o sa va las s niste poze pt cafelutza de dimineata sa va delectati
la multi ani bucuriilor care s-au nascut intr-o zi de 6 cade obicei dudumiciul nu doarme asa ca.....
va pupez ca maine de dimineata mergem la iarba verde(sa vedem cum va fi vremea)
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
CristinaGoji spune:
Elenia - saru'mana de
, desi as fi preferat sa n-o dai tu, ci sa te fi odihnit.
Si Vladut a dormit foarte rau noaptea ce-a trecut.
Ignatica - multumesc. 
Itzy - felicitari pentru iepuras si mersul de-a busilea!
Lakioana - felicitari pt progresele lui Reby, dar si pentru ca s--a facut o fetita cuminte.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Monique_new spune:
Buna dimineata si mai dam un rind de
calda pe linga cea a Elenei.
Raportam si noi ....ca ieri ne-am ridicat singurica in picioare
.
MAi ce e cu vremea asta, astia anuntasera 27 grade si vad ca sta sa ploua ...nu-mi place
Punem si noi pozici de la plimbarile de ieri si revenim.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Felicitari, Monique!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
xandrutza_76 spune:
Neatza!
Saru`mana de cafea, Elenia, Monique!
Elenia si Cristina, imi pare rau sa aud ca nu ati dormit...
nazdravanii sa faca nani la noapte!
Monique, felicitari!
Ma uit la poze...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Originally posted by Mirabelac