Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 21
xandrutza_76 spune:
Pai asa, Itzy, am facut pasiune pentru holly dolly...
papusica si o felicitam pentru progrese si pentru 
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Si Vladut a facut o MARE pasiune pentru Holly Dolly
Cand vreau sa nu mai maraie atat ii pun piesa si gata cu plansul![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Ignatica spune:
Salutare, fetelor,
Mi-au plecat rudele din Moldova astazi iar eu pregatesc bagaje pentru a pleca la parintii mei pentru 2 saptamani.
Mexulica sper sa fie bine cu eritemul fesier al lui Sebi, si David a avut de la diaree si tare greu l-am combatut.
Mira sper sa nu va luptati mult cu diareea, ai grija la regimul alimentar al lui David. Mie mi-au fost de folos toate sfaturile fetelor in legatura cu combaterea diareei: mucilagiu de orez, supa de morcov, branzica, banana, carnitza de pui, eventual mai strecori orez prin supici, lapticul ramane mai ales ca e de mami. Cam astea au fost meniurile noastre in zilele de diaree, m-am tinut de ele si am reusit sa il aduc pe David la scaune normale.
Cristina felicitari pentru toate progresele lui Vladutz.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alexutza_26 spune:
Buna seara si de la noi!!!
Ne-am intors din plimbarea nr II...a fost super, ne-am intalnit cu prietenele noastre Emma si Simona - a fost super, grasanu a dormit vreo ora jumate in carut
, asa ca acum face tumbe....asteapta baitza!!!
Itzy - felictari pt papusica miscareta , pt mersul de-a busilea, si pt dintisor!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
GETY spune:
Si la noi era zi de baitza, dar i-=am zis "pass" in seara asta. Am stat afara vreo 5 ore azi.
Itzy, tare multumita trebuie sa fii de progresele fetitzei.
Eu ma bucur ca azi Maria s-a rostogolit mai mult ca niciodata. Nu stiu cam pe cand se va ridica in genunchi, ca pe burta nu prea ii place sa stea si n-am tinut-o. Plus ca n-am mai culcat-o in patutzul ei si cred ca o sa trebuiasca sa o mai asez si acolo, poate se ajuta de barele de lemn de la patutz.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ignatica, in ce directie te indrepti acum?
POZE MARIA DIANA
Ignatica spune:
Gety in Prahova, langa Ploiesti.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:
De acolo poti sa mergi si in Valea Prahovei. Foarte frumos. Drum bun, Ignatica si te asteptam cu poze.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Noapte buna, mamici si bebici, ne mai citim maine.
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Ignatica...deci vii prin apropiere nu??
pe unde anume? poate ne vedem intr-o zi...ar fi superrr
Nu am apucat sa pun poze, nu mai promit, dar o sa il vedeti cat de curand pe grasan!!! Am observat ca de cand iesim de 2 ori pe zi afara cate 2 ore jumate - 3...ii place la nebunie, deja stie cand il pregatesc de plimbare si adoarme imediat, pica lat seara!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!