Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Mai, si eu am cautat la generale, dar nu am gasit! De asta am intrebat sursa

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76
Marina, dar daca pe Maruca o va adormi aerul tare de munte?

Da, cat va fi afara cred ca va dormi bustean. Asa am patit-o si cu Ana cand era mica....adormea "dinpicioare". Dar in camera...isi revenea spectaculos

Iar cu mancatul, inteleg de ce ziua abia papa la 5, 6 ore...ca e ghiftuita de noaptea. Stiu, veti spune sa nu ii mai dau noaptea, usor de zis, greu de facut

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Fetelor, ne vedem mai pe seara, sunt pusa pe fapte mari

Si o plimbarica...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Hello hello!!!!

Am uitat sa te felicit lakioana pentru reusitele lui Reby

Mirabela imi pare rau pentru ce a trebuit sa induri la spital cu David. Asa e cu clinicile romanesti.

anangel multumim, ici de la noi

Gety ma bucur ca Maria a inceput sa pape tzitzi, s-o tina tot asa.

Eu am facut noaptea trecuta o noapte alba. Nu stiu ce a avut Luca ca a adormit abia la 1 jumate si la 2 jumate s-a trezit plangand.
Si l-am luat langa mine in pat si a dormit dar s-a tot foit.

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Ati vazut accidentul de la noi de vineri noapte? Daca nu cititi
www.monitorulsv.ro/showstire.php?tip=local&id=30115" target="_blank">aici
Igrozitor... fara cuvinte...

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am ajund si eu acasa de pe drumuri. Am venit de la Mc'Donalds pana acasa pe jos, cu tot cu Maria in carutz. Ea a dormit mare parte din drum.
Mirabelac, am trecut si pe langa casa ta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Scumpik_lui, imprudenta la volan.... Nu stiu ce-i grabeste pe unii oameni. Poate asa e destinul lor. Mai rau este cand intra cu masina in alti soferi care circula corect si regulamentar si mor altii din cauza lor. Si acum mi-am adus aminte de cazul Laurei Stoica, care avea o luna de sarcina inaintea mea.
Eu iti urez sa dormi bine in noaptea asta.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Fetelor, ne vedem mai pe seara, sunt pusa pe fapte mari

Si o plimbarica...

poze cu noi

Sa ne scrii si noua cat ai reusit sa faci din toate desenele de mai sus.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

He-he, Gety, pana diseara le termin pe toate, caci am fost smechera: cand am scris mesajul, aveam o parte incepute... Dar oricum termin tot ce-am desenat.
In alta ordine de idei: Eunice, skype-ul asta are ceva cu mine, probabil nu ma place, de cate ori am incercat sa-l downloadez mi-a dat eroare, eu mai insist, totusi. Cand voi reusi, dau de stire, daca voi reusi, daca nu, o sa ma las pagubasa... Eu iti multumesc pentru intentie! Si imi pare rau ca te tin in stand-by, dar nu stiu ce se intampla...
Un mare lui Luca, sa faca bine sa doarma la noapte, sa se poata odihni si mami!
ok, m-am odihnit, ma intorc la treaba...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutare fetelor!!!!

Nu am mai scris demuuult tare! V-am lasat atunci cu holly dolly si am fugit. Va spun sincer ca nici nu am mai deschis netul de vreo saptamana.

Spre bucuria noastra...a mea si a papusicii mici,... tati s-a luat concediu cateva zile si le-a cumulat cu zilele libere de 1 mai ...ca sa stea cu fetitele lui cum ii place sa ne zica .De luni insa incepe serviciul.......
Am preferat sa iesim fff mult pe afara de cate 2 ori pe zi...am dat o fuga si pana la Sinaia sa ne recreem un pic....prin parcurile din Bucuresti....ne-am odihnit mai mult adik si de aceea am renuntat la net.

Papusica mea de 2 saptamani de cand s-a ridicat in picioare numai asa sta...nu mai pot sta decat dupa fundul ei cand nu e in patut...merge de-a busilea si pe jos pe covor de acum si imi trage de toate alea...sa se ridice sprijinindu-se de orice....chiar si noaptea cand se trezeste sa suga e direct in picioare.......acum mai nou se tine de bara patutului si se lasa pe vine si se ridica continuu ca si cum ar face genunflexiuni....iar cand nu e in patut e PESTE TOTTT. Acum ca a fost si sotul meu acasa...s-a cam rasfatat si nu prea mai sta in patut...s-au tot jucat si veselit toata ziuaa ca imi fac probleme cum va fi de luni incolo...

SI VESTEA CEA MARE ESTE CA NU MAI SUNTEM STIRBE AVEM SI NOI UN DINTISOR DE SORICEL MIIIICCC

O sa citesc ce ati scris si revin cu raspunsuri si poate va pun si niste poze ca nu ne-ati mai vazut de 2 luni

Puuuup mult si we placut

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput