Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!Asa cum am promis am intrat pana in 10...
Cristina - multumesc de cafelutza...si sa stii ca exact poze de genu' mancaciosu si somnorosu avem...restul cred ca de abia pe la 1 an ne vom putea lauda cu mersul in picioareeee

LA MULTI ANI !!!sarbatoritilor de azi, in special micutei noastre bucurii Emma - sa fie sanatoasa, cuminte si sa aiba parte numai de bucurie toata viata!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sunteti niste dragi ca v-ati gandit si la mine.
Puteam sa incerc si ieri, dar cand eram in parc, m-au sunat sa fiu acasa ca se apuca de montat centrala. I-am dat pireutzul si apoi am luat-o iar din loc, ca era zgomot mare. Am mai stat vreo ora afara, pe langa celelalte 3 si pe la 19 am fost in casa, super obosite amandoua.
Azi, de la 8 s-au reluat lucrarile. Acum au plecat dupa niste materiale si "fura" si Maria o ora de somn. Am citit ultimele pagini, dar in fuga, asa ca o sa le recitesc cand o sa am timp destul.
Sa aveti o zi frumoasa si va pup pe toate.
Si inca ceva: Maria de vreo 4 zile papa san de 2-3 ori pe zi. Sa se cheme "intoarcerea la tzatza mama" episodul asta?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Acu m-ati lasat singura??? Grasanu meu doarme, mancarica lui e gata, vremea e frumoasa de abia astept sa se trezeasca sa plecam!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Sunteti niste dragi ca v-ati gandit si la mine.
Puteam sa incerc si ieri, dar cand eram in parc, m-au sunat sa fiu acasa ca se apuca de montat centrala. I-am dat pireutzul si apoi am luat-o iar din loc, ca era zgomot mare. Am mai stat vreo ora afara, pe langa celelalte 3 si pe la 19 am fost in casa, super obosite amandoua.
Azi, de la 8 s-au reluat lucrarile. Acum au plecat dupa niste materiale si "fura" si Maria o ora de somn. Am citit ultimele pagini, dar in fuga, asa ca o sa le recitesc cand o sa am timp destul.
Sa aveti o zi frumoasa si va pup pe toate.
Si inca ceva: Maria de vreo 4 zile papa san de 2-3 ori pe zi. Sa se cheme "intoarcerea la tzatza mama" episodul asta?

POZE MARIA DIANA

Ma bucur pt reintoarcere la "sursa" - s-o tina tot asa!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Toti puiutii bolnaviori sa se faca bine cat mai repede, iar cei sanatosi sa ramana la fel in continuare.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Mirabelac, nu pun sangele intr-un aparat si de acolo ies rezultatele analizelor pe o hartie. Omul nu intervine cu nimic. Ma bate gandul s-o duc si eu pe Maria, dar mi-e mila de ea acum, sa mai uite prin ce-a trecut in ultimul timp.
Bucuriilor si mamicilor calatoare , "Drum bun".

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Alexutza, s-o tina cat mai mult.
Merg sa-mi fac si eu o cafea.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
Repede, repede, ca iar sunt singura cu cele doua cucuiete.
Gety, super, bravo Maria, papa tzitzi ca e tare buna...Maruca stie, a papat azi noapte cred ca vreo juma de litru Pampersul avea dimineata 410gr!!!! Record. Adevarul e ca s-a si trezit cam la jumatate de ora. Of, tocmai cand ma hotarasem sa merg si eu de joi pana duminica la munte. Om vedea, tati spune ca nu concepe sa ne lase acasa si sa mearga doar cu Ana. Si eu sunt convinsa ca Marucai i-ar face bine aerul de munte, dar mor de goraza cum vom trece noptile toti 4 in aceeasi camera.
Liliana, pe cine ai atacat, mai? S-au incins spiritele pe la generale ? SI mie mi-a venit sa le zic unora cateva de dulce, dar...mi-am dat seama ca nu are rost. Lasa-le cu comunistii lor in brate.
si va doresc un we superb! Cel putin in Bucuresti se anunta vreme frumoasa, de plimbarici.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea

Liliana, pe cine ai atacat, mai? S-au incins spiritele pe la generale ? SI mie mi-a venit sa le zic unora cateva de dulce, dar...mi-am dat seama ca nu are rost. Lasa-le cu comunistii lor in brate.
si va doresc un we superb! Cel putin in Bucresti se anunta vreme frumoasa, de plimbarici.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Vrem detalii ceva...nu ne lasa in ceata..unde la generale? hai zi-ne si noua!!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, Gety!
Marina, dar daca pe Maruca o va adormi aerul tare de munte?
Alexutza, acum investighez la generale, am o banuiala...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput