Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza- si eu, si eu intru dimineata!!!!acum termenul e relativ..dar oricum pana in 10 intru

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Fetelor dar Gety nu a aparut azi..tot probleme cu netu'??? sau altceva???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Noapte buna Bucurii!!!!Ne auzim maine!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza - daca vrei sa ta razbuni pe mine e deajuns sa pui poze cu Gabriel dormind dulce si mancand cu poftaVom fi chit!
Xandrutza - ok, tin si pentru tine o , in caz ca te gandesti sa profiti ca e weekend si sa mai tragi un pui de somn mai prelungit. Alexutza - valabil si pt tine.
A, Xandrutza, te-am intrebat cum se inteleg surorile din curiozitate, pentru ca si eu am o sora mai mica decat mine cu 8 ani, si mi-am dorit foarte mult sora, asa ca o ajutam pe mama mult in cresterea surorii mele si acum suntem foarte, foarte apropiate, suntem cele mai bune prietene, desi se mai enerveaza ea pe mine cateodata ca sunt extrem de protectiva cu ea. Dar in rest e foarte faina relatia. Asa ca in cazul nostru, diferenta aceasta mare de varsta a fost un mare avantaj!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!

Dupa cum v-am spus am fost astazi la control cu Luca si din pacate nu s-a refacut complet. Asa ca dr ne-a spus sa continuam tratamentul pana miercuri si tot atunci vom merge din nou la control. Oricum e bine ca nu face febra.
Cu iesirile la aer a spun sa nu le oprim, ci sa-l scot in continuare, indiferent de vreme.

Atat am avut sa spun pt moment. Acum va las si va spun si eu Noapte buna si somn usor!

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza!

Alexutza, stiam ca intri si tu dimineata... te asteptam...
Cristina, asa ma gandeam si eu, ca diferenta mare de varsta intre fete va fi un avantaj, pentru amandoua...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lakioana multumesc mult de apreciere, imi face mare placere sa ma ocup de site, nu consider ca fac mare efort pt. asta.

Da, eu intru mai mult dimineata ca D este mai linistit si am mai mult timp, apoi ma apuc de bucatarit si de plimbareli, intru in casa pe la 6-7 pm.

Am facut ieri analizele, sangele, urina si scaunul. Am trecut si noi printr-o experienta tare nasoala, l-au intepat de 4 ori, nu mergea aparatul si tot ii scoteau sange, imi venea sa le iau la bataie pe tampitele alea, cand vedea ca se apropie de el si incepea sa urle. M-au si speriat tare ca-i iesisera initial leucocitele vreo 15.000, lucru f. grav, tot aparatul era de vina, tremuram toata si mi se facuse rau. Va dati seama ca vreo jumate de ora am stat asa in tensiune sa reuseasca sa-i faca analiza si sa ma linistesc... pana la urma a fost ok, analizele sunt bune, nu este nevoie nici de fier, dr. noastra nu da decat daca e vreo carenta.

Avem si noi de 2 zile scaune moi, nu stim inca rezultatele la urina si scaun, luni vor fi gata, suntem pe regim si tratament, tocmai imi facusem aprovizionarea cu fructe si legume (cantitati mari), acum tre sa ma sacrific eu sa le pap sa nu se strice, sa fim sanatosi acuma ca restul nu mai conteaza.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Am vrut sa scriu de aseara un mesaj dar n-am reusit: scumpik si CristinaGoji, am ramas cu gura cascata cand am vazut ca bebeii vostri stau deja singuri in picioare! Wow, felicitari!!!
Pufy, tu pe unde esti??? Sper ca sunteti bine!
La multi ani Bogdan Ioan si Emma!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Din pacate trecerea prin spitalele din Romania, reprezinta, de cele mai multe ori o experienta neplacuta... Am patit si eu cu Raluca, la niste analize... cica avea apendicita, au intepat-o in deget de trei ori, ca a scapat asistenta lamela pe jos, i-au facut radiografie de doua ori, ca prima data se voalase filmul... si nu avea apendicita, am aflat la Iasi, ca am refuzat internarea la Suceava...
Mirabelac, sa va iasa toate analizele bune!

poze cu noi

Mergi la inceput

Lexi, multumesc ca mi-ai amintit! Uitam de sarbatoritii zilei...

La multe lunite, bucurii de 5: Bogdan Ioan si Emma!

poze cu noi

Mergi la inceput