Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
lilina spune:
cucu bau
cred ca plec la dr.cu bb
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
floricel79 spune:
Salutare mamici care aveti timp de forum,
am citit printre randuri ultimul capitol...
Eu nu reusesc sa intru pe forum decat rar, si in general atunci cand am ceva de intrebat ca si acum.
Roxi tuseste, nu are nimic la plamani, are rosu in gat si ar trebui sa-i dau Eurespal. Este foarte rau la gust si de trei zile nu am reusit sa-i dau nici macar 2 lingurite. Am vb cu dr care mi-a zis sa-i iau sirop de patlagina pe care nici atat nu vrea sa-l ia. Oare exista sirop expectorant bun la gust???
Si mai vroiam sa va-ntreb unde-s retetele de papa pt bebeii nostri?
O sa intru cand mai apuc.
Pupici.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
lakioana spune:
Floricel, si Reby a mea tuseste si tot Eurespal i s-a recomandat. Nici lui Reby nu i-a placut nici cu lingurita, nici cu seringa (se stramba de fiecare data si scuipa). Si atunci ne-am adus aminte ca avem in casa o seringa cu biberon in varf de cand ii dadeam Debridatul pentru colici. L-am folosit si am avut succes. Acum reusesc sa ii administreza cum trebuie cei 3 ml./3 ori pe zi. Poate iti accepta si tie asa. Este special pentru administrarea medicamentelor.Uite aici cum arata...poate gasesti si tu.
Seringa pentru medicamente
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
scumpik_lui spune:
Floricel si Luca tuseste si doctorul mi-a spus sa-i dau Fluidol cate 2 ml/zi. Vad ca el il ia si nu se stramba.
Revin ca plange...
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
microbu spune:
Buna seara!
Am intrat sa va urez un sfarsit de saptamana frumos si calduros! Noi plecam ca de obicei...Multi pupici bucuriilor
.
Sandra
gargaritza
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by microbu
Buna seara!
Am intrat sa va urez un sfarsit de saptamana frumos si calduros! Noi plecam ca de obicei...Multi pupici bucuriilor.
Sandra
gargaritza
Multumim, la fel si voua!
Alexutza - ia mai pune si tu poze cu Printul, ca de cand ma tot uit, tot aceleasi le vad!
Lilina - ce vesti ai de la doctor?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
festina spune:
Pupam toate mamicile si bucuriile
Si noi stam mai mult in umbra, abia apuc sa va citesc si de multe ori nu mai reusesc sa scriu dar ma bucur pentru fiecare progres al copilasilor vostri, vizionez poze de fiecare data, imi pare rau de mamicile care trebuie sa se trezeasca de n ori in fiecare noapte (nu stiu cum mai puteti rezista), admir bebeii mancaciosi si sa stiti ca ma gandesc tot timpul la voi. Forumul asta da DEPENDENTA!!!!
Noi suntem bine, am trecut fara febra peste vaccinul de 6 luni si ne bucuram ca urmatorul e abia la 1 an.
Diversificarea ... merge si nu prea ... mai nou am descoperit o intoleranta la galbenusul de ou. Cand i-am dat un sfert si apoi jumatate de galbenus nu am avut probleme dar cand am inceput cu un galbenus intreg vomita la aprox 2 ore dupa masa chiar cand era pe punctul sa adoarma. Chestia asta s-a repetat de doua ori pentru ca eu nu mi-am dat seama ca e de la galbenus si am suspectat spanacul pe care il refuzase in ziua respectiva. In concluzie vom amana galbenusul pana pe la 8-9 luni.
Sa stiti ca mai fur si eu cate o ceasca de cafea dimineata de la voi![]()
![]()
![]()
Mesajul asta am inceput sa-l scriu de dimineata dar abia acum am reusit sa-l termin ...
Noapte buna va dorim 

alexutza_26 spune:
Am revenit din plimbari...am stat pe afara 5 ore..a fost superb, eu sunt obosita
, grasanu meu a adormit in front dupa ce a ras 200 ml lapte, vad ca ii place afara, dar bineinteles nu doarme decat max 50 min adunate
S-o iau cu inceputul...
Lilina- ce a zis doctoru'???sunteti bine???asteptam vesti
pt Vladone!!!
Cristina - promit solemn ca ma invrednicesc weekendul asta daca stam in casa mai mult sa pun poze, am o gramada, dar ma enerveaza ca se incarca greu sau n-am eu rabdare...n-o sa-l vezi in picioare
, dar macar sa-l vezi cat de mare si gras e (cu asta putem sa ne laudam deocamdata
)
Lakioana - am ramas muta cand am citit cate stie sa faca Reby - bravoo ei
ma bucur ca papati si ca sunteti in mare forma!!!
Sandra - weekend placut si tie si te asteptam cu poze luni! 
Eloise - cum a fost la vaccin ieri??cum este Vladut???sunteti bine??
Pufy - tu nu mai zici nimic???
ca de multisor nu ne-ai mai aratat pufisorii....
MamiLili - drm bun si sa reveniti curand cu povesti si impresii!!! 
Cam atat pt moment..dar sunt p'aci!!!![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:
Adriana, l-am vazut pe Dudu cel vorbaret!
Lakioana, felicitari pentru Reby!
Festina, diversificare usoara in continuare!
Lilina, ce vesti ai de la doctor? Am inteles ca Luca al lui Scumpik trebuie sa ia siropel!? Sanatate multa!
Floricel, retete gasesti pe site-ul bucuriilor.
Cristina, ne vedem dimineata! (cand ne vom intalni cu Monique, Mirabelac... si mai vedem cine intra dimineata...)
Microbu, week-end placut si tie!
Chiar, Alexutza, niste poze...
Poate maine va intra si Gety...
Somn usor bucurii si mamici de bucurii!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Uitam: MamiLili, drum bun, distractie placuta!!!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi