Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 16
ramomar spune:
fetele, mai e cafea la ora asta?
Abia acum m-a lasat asta mica sa intru si eu sa savurez o gura de cafea cu voi
Scumpik si CristinaGoji am vazut doi baietasi frumosi foc, unul rotofel ca o minge
, iar Vlad pus pe fapte mari 
Sympa, tare frumos cavaler mai are mami! 
roxanae, bine ai revenit si pupam grasunica mica!
alexutza 

Marina sa-ti fie de bine toate bunatatile si bine ca nu se vede la cantar![]()
mamilili, drum bun si te asteptam nerabdatoare si cu poze ale frumuselului Mathias.
lilina, sanatate ,multa lui Vlad si tie!
mexxa, bine ca nu nici o ciuperca.
-ici pentru Sebi sa-i treac cat mai repede.
gata fug, caci ma alunga terorista mica![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alexutza_26 spune:
Ce greu merge forumul astaaaaaa
Marina - ai dreptate cu imbracamintea pe vremea asta, asa am patit si noi...ba mi s-a parut ca s e incinge copilul, ba ca i se racesc manutele si nasucul...grea decizie cu imbracamintea - mai ales ca mai bate si vantul uneori....dar vine ea vara!!![:
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Adriana mica spune:
Salutari,
Mexxa, Lilina va urez sanatate voua si la puiuti.
Cristina, am impresia ca iaurtul de la Nestle contine zahar. Noua ne-a zis pediatra sa evitam produsele care contin zahar, cel putin deocamdata.
Sympa, noua ne-a recomandat pediatra Zuzu sau Covalact (cu grasime 0.1%). Despre Milli zicea ca ar contine ceva similar antibioticelor, dar stiu si eu cat este de adevarat...
Marina, eu de regula plec afara cu 'sacul' de haine dupa noi, caci mi se pare atat de schimbatoare vremea. Noroc ca Dudu nu prea doarme afara, deci pot sa il schimb de cate ori vreau. In cazul tau insa, poti sa o imbraci pe Maruca mai subtire, si sa ei o paturica la tine in cazul in care ti se pare prea frig (macar paturica o pui mai usor pe ea).
Priviti www.dropshots.com/day.php?userid=228998&cdate=20070503&ctime=035445" target="_blank">cum 'vorbim' noi toata ziulica (de parca nu ar avea cu cine semana, adica cu maica-sa cea vorbareata
)
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
scumpik_lui spune:
Buna mamici si bebici!
Cristina da si Luca se ridica in picioruse, de aia l-am coborat cu patutul jos, intr-o zi era sa cada si mi s-a facut teama sa-l mai las sus.
Xandrutza nu cerd ca-i este frig jos, la noi sunt cam 23-25 grade si oricum il invelesc bine. doarme in saculet si ii mai pun si o paturica mai grosuta peste el.
elenia, alexutza, ramomar multi
-ici de la noi
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Mexxa ma bucur ca Sebi nu are nimic grav la funduletz.
Lili drum bun si asteptam pozici.
Plec sa-l pregatesc pe Luca pt control. Sa ne tineti pumnii.
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Mai fac o strigare: cine imi da parola de la id-ul mami_so06?
Adriana am vazut Dudu cel vorbaret, e un dulce.
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
lakioana spune:
Saluti mamici si bebici!!!!!!
Nu prea am timp asa ca scriu pe scurt.
Am citit recomandarile voastre vis-a-vis de tusea lui Reby. Multumesc frumos...ati dovedit inca o data ca va pasa
. Sunteti niste dragute. Noi inca tusim...putin ce-i drept, insa nu am scapat inca. Febra nu a facut, multumesc lui Dumnezeu. Asteptam sa mergem la control sa vedem cum e gatutzul.
In rest suntem neschimbati...nu suntem suparati...nu tu plans in plus (fata de cat era
)...deci e bine si fara motive de ingrijorare.
De o saptamana facem de 2 ori p zi kk la olita...suntem pur si simplu fascinati, mai ales tati...caruia inca nu ii vine sa creada. Sper sa o tina...si sa nu se razgandeasca ![]()
Alte noutati: -mergem bine de-a busilea...fuge dintr-o parte in alta a patului de ne uimeste...ba mai nou se ridica numai in maini si in labele picioarelor (noi zicem ca sta ca vacutza ![]()
- oricum ne pune mami ne ridicam de ce apucam in picioare. Se tine de noi si se ridica...mai nou e pozitia ei preferata. Sta in picioare singura tinandu-se de marginea de sus a tarcului si patutului (pe care l-am coborat la pozitia de jos...pt. ca nu mai aveam un minut linistit)
- sta bine in fundik si se joaca cu jucarii
SI CEL MAI IMPORTANT: PAPA IN ULTIMUL TIMP FOARTE BINE SI LEGUME SI FRUCTE (chiar si peste 200 de grame si cate 100-130 de supica sau suc de fructe) Ptiu!!! Sa nu-i fie cu deochi! ![]()
In fine...suntem fericiti...singurul lucru care ne mai sacaie este tusea asta care sper sa plece in cateva zile.
Am vazut puii vostrii. Doamne ... ca nu imi vine sa cred ca deja sunt atat de mari. Stau atatia in picioare. Dragii de ei. Parca nu sunt inca pregatita pentru schimbarile astea majore si atat de bruste!!!!
Pupici pentru puii vostrii, mamici...ca tare mai sunt scumpi.
Va pup...ca s-a dus momentul de liniste... A inceput simfonia a nu stiu cata ![]()
Pupici
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
lakioana spune:
Am spus scurt....si tare m-am lungit. Bine ca am avut timp. Acum luat-o in brate dar nu prea am pe cine pacali...
Un lucru mai am sa spun: Mirabela...ne treci si pe noi te rog cu 7,480 la 7 luni si cu 71 cm?
Mersi frumos!
Gata...ca nu mai merge pacaleala...se hlizeste la mouse si e gata sa se arunce pe el...doar nu degeaba ii zicem matz!!!![]()
Pa
_
Lakioana mami lui
(16.09.2006)
mexxa spune:
Ce liniste e pe aici...
Eu pregatesc hainutele pentru bb'le nasii mele care se va naste in maxim 1 luna.
Ma uit la ele si nu pot sa cred cat de repede a trecut timpu...si ce mic era.
Uhh ce emotii ma trec:)
Eu ma simt mai bine, chiar daca nu am recuperat orele de somn pierdute...azi am fost plina de energie..am spalat,calcat,facut curat...toata sunt harnicutza![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
lakioana spune:
Mirabela...am uitat sa iti insir si ce stim sa facem pentru site...ca sa ne treci si pe noi, daca te rugam frumos:
-sta in funduletz bine de la 6 luni si o saptamana
-sta in 4 labe si merge de-a busilea de la 6 luni si 3 saptamani
-nu avem dinti ![]()
-spune tata la 5 luni si o saptamana
-spune mama la 5 luni si 3 saptamani
Unele date sunt aproximative pentru ca nu le-am notat si mi-e o ciuda!!!
Aaaa....si Mirabela...de mult vreau sa iti aduc laude pt. site si mai ales pt. intretinerea lui...ma gandesc cat e de greu sa tot urmaresti fetele ce scriu...si sa notezi in timp util. Esti intr-adevar o draguta. 
_
Lakioana mami lui
(16.09.2006)