Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
eleņia spune:
cristina darius nu plange ca nul las eu,ar trezi tot blocul daca las lasa si nici nu mai suport sal aud plangand de la 2.30 pana la 6 a dormit 30min dar in reprize de 10-15 minute
mexxa ma bucur ca nu e ciupercuta
sebicu
cristina felicitari pt vlad
am vazut s eu poze cu luca s vlad cu yasha parca nu mai stiu ca sunt chiauna de nesomn iertare daca am gresit
ma duc sai dau papa la darius ca o sami pape urechile de nui dau fructele
va pupez o zi minunata alaturi de bucurii

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
lilina spune:
of...m-am trezit la 2 la 5 si la 7
dupa ce m-am culcat la 12 noaptea
plangea si nu stiam de la ce
cred ca am racit si eu si el
sunt terminata de somn
Sympa, Milli contine lapte de vaza pasteurizat la temp.
inalta, lapte praf, proteine din lapte, culturi lactice
selectionate. Si Brenac si Napolact, la fel
Info nutritionale pe 100 gr.:
val.energetica 2.000 kj/47 kal
proteine:3,3 gr
glucide: 4 gr
lipide: 2 g
calcii 125 mg., 15,5% din DZR
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
xandrutza_76 spune:
Off, Lilina, inca un Vladut fara somn... desi Vladic al Cristinei da semne ca-si revine...
Mai este 
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
lilina spune:
daca nu mai e cafea....dau eu o cisterna
ca nu mai pot....ori mor de somn ori din cauza cafelei
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele!!!
Cristina - multumim de
- buna tare...si vom mai vrea si mai incolo putin..asa ca mai pastreaza!!!! Am vazut un Vladic in picioare...cat de bine se tine el acolo pe picioarele lui, si pozitia preferata - am stat aseara si eu si sotul si ne holbam la cum poate sa stea..dar oare sta asa cand il pozezi - ne-am gandit ca asa ingenuncheaza ca sa-l poti poza mai bine
inca o data un mare
pt Vladic care dormit bine noaptea trecuta!!!
Lilina- oare sa fie putina raceala sau poate de la dintisorul nr 4???? uite de la noi grasanii un mare 
Scumpik - am admirat aseara pe Luca grasunu - e superb1!!
Mexxa- imi pare bine ca nu e vorba de nicio ciupercuta
, noua ne-amaidat pediatra in cazul in carene lovim de diaree si inevitabil de iritatie la fundulet o crema Elidel e compensata 100% (pret intreg e 900.000
) - si inca o data iti zic putere mamico - vor trece toate!!!
Elenia- imi pare rau ca nu ati avut o noapte ff buna..dar oare de la ce sa fie marait???poate vine iepurasul???
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
Pe undi umblati???Acum cand eu bantui pe-aci..voi toate sunteti ocuate, cand dispar - scrieti vreo 2-3 pagini, pai se poate asa???
Am uitat - Sympa
si multumesc de raspuns pt premergator...pana la urma cred ca il voi aseza si eu pe grasan macar vreo 10 min pe zi!!!ca trebuie miscare,nu asa!!!![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
lilina spune:
alexutza_26, nu cred ca-i de la dinti
ca a inceput sa-i sfaraie nasul
si cred ca-l doare-n gat...asa simt eu
si pe mine ma doare un pic
am luat deja Nurofen pt.raceala si gripa
si paracetamol sinus
iar lui Vlad i-am dat nurofen si sinupret
sa vedem cum se mai simte....altfel fug la doctor
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
matahut spune:
Salutare! E, ce-am mai mancat ieri...am niste mustrari
. Nu va povestesc ce am papat ca sigur
M-am urcat pe cantar si se pare ca nu s-a pus, dar ce ma fac ca mai e o gramada de tort, clatite cu ciuperci, placintele...
scuze, nu trebuia sa spun![]()
M-am bucurat ca au mai aparut ieri mamici care nu mai scrisesera demult (cele din umbra
)! Chrisnemes, cum mai dormiti? Noi...la fel
Cristina, am vazut cum iti sta puiul in picioare....sa lesin, nu alta! Maruca tot nu se intoarce de pe-o parte pe alta

Hi, hi, stai linistita, ma bucur mult cand vad bucuriile cum progreseaza. In ceea ce o priveste pe Maruca, nu imi fac probleme deloc, stiu ca fiecare copil are ritmul sau. In plus, daca nu am reusit sa fim cei mai rapizi, atunci macar sa fim cei mai inceti
Am vazut toate pozicile, bucurii una si una!!! Cand o sa mai avem si noi ceva reprezentativ...va anuntam. Deocamdata Maruca arata la fel
asa ca nu am mai fotografiat-o.
Andreea/b], ma bucur ca nu e vorba de ciuperca. Asa e, daca a avut diaree saracutul, era de asteptat sa se irite. Sanatate!
[b]Liliana, sper sa nu va imbolnaviti
Si Maruca are muci de vreo 3 zile (dar, muci, nu gluma...si nici nu mai vrea sa stea nici la pompita, nici la aspirator, numai cand le vede urla...si urla...si urla...de face mai multi muci
). Nici nu mai stiu cum sa o imbrac. ieri dimineata era racoare, la pranz caldut, iar dupa masa cand m-am dus sa o iau pe Ana de la gradi era GROAZNIC de cald. Of, eviedent, noi plecate de dimineata de acasa....eram imbracate bine, abia am reusit sa ii mai scot cate ceva pe drum (fiindca dormea si nu vroiam sa o bruchez). Eu insa nu aveam ce sa scot ca nu eram imbracata prezentabil pe dedesubt
asa ca am murit de cald. Azi nu mai stiu cum sa ma imbrac
E, dar asta sa fie singura noastra problema!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
A, am uitat sa spun, unele mamici (Gety) nu pot acum sa intre, nu le merge DC-ul, s-ar putea deci sa fie ceva probleme de conectare in unele zone. Probabil ca de asta e asa de liniste pe aici.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
MamiLili spune:

Ce fac fetele mele dragi? Dupa cum cred ca v-ati dat seama, zilele astea am fost tare ocupata si n-am avut timp de net...totusi am recuperat un capitol din urma dar mai am cateva sa ajung la zi.
Cred c-am mai zis ca vom fi din nou plecati pentru cateva zile, asa ca revenirea mea in forta se va produce abia spre sfarsitul saptamanii viitoare.
Va pup si va doresc numai sanatate si bebelusi cuminti!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!