Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Am adormit si eu copilul si am intrat sa mai scriu ceva si apoi plec si eu la nani.

Cristina Vladut cel frumusel, e tare dulce.

xandrutza un buchet de de la noi.

Am rugat si eu pe cine se ocupa de prima pagina sa ne treaca si pe noi cu statul in funduletz la 5 luni 3 sapt, dar vad ca nu vrea nimeni. Asa ca va rog acum sa-mi dati si mie parola de la username-ul comun si trec singura sa nu deranjez pe nimeni

Acu va las si va spun noapte buna tuturor!

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

'Neatza!!!!!!!
Poftiti la , mamici de Bucurii! Noi am avut o singura trezire noaptea trecuta! Nu mi-a venit sa cred azi la 6, cand s-a trezit definitiv.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Scumpik - si Luca se ridica singur in picioare?
Ramomar- felicitari si voua pentru ridicat in picioruse!
Sympa - am vazut ca si Teo face cascadorii de genul asta, Felicitari!!! Eu ii dau lui Vladic iaurt de la Nestle, dar am aruncat ambalajul ca sa ma uit ce contine.Data viitoare cand cumpar, ma uit si-ti zic.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
cristina o cafea da maaaarrreeee c nu mai pot
sunt treaza de la 2.30 da lasa ca o sa crestem mari s mai doarme s mami
mai cand sa dau s eu o cafea hop s forumul nu merge ca vroiam so dau pe la 5(6 in tara)da nui nimik noi sa fim sanatoase ca bbeii cresc
la multi ani celor care mai adauga inca o lunitza

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
lui Vladic, in sfarsit a facut nani!
lui Darius, s-o mai lase pe mami sa doarma!

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Of, Elenia, ce te mai chinui si tu. Da' o plans Darius de la 2.30 sau doar avea chef de joaca? Cu somnul asa zic si eu, ca mai e putin si creste Vladic mare si o sa dorm!!! Ca tare imi place somnul!
Xandrutza - tu nu servesti o ? Chiar, fetele tale cum se inteleg? Adica mai degraba Rauca ce zice? Ii fericita ca are surioara? Te ajuta cu ea?

Poze

Mergi la inceput

Scumpik, Narcisa are patut ca al lui Luca; eu inca nu am cazat-o la parter, mi se pare cam rece... Ce bine sta si Luca in picioare!
Cristina, pentru cafea.

poze cu noi

Mergi la inceput

Cristina, Raluca e cea mai fericita, tot spune ca i-a cerut lui Doamne Doamne o surioara si a primit-o; cat am fost insarcinata nu ma lasa sa ridic, ma certa daca vroiam sa fac ceva... eu am stat cu pastile si injectii toata sarcina si ea cu gura pe mine, nu fa aia, nu fa ailalta...citea pe net despre sarcina si dupa aia ma instruia... acum se da la tinut in brate, desi Narcisa e grea acum si pentru mine, imi place ca vorbeste cu ea cand se joaca...
Ce greu merge netu` asta, ma termina!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...vreau si eu ibricu de cafea...
In primul rand va multumesc pentru sustinerea voastra...ma ajuta foarte mult.

Pana la urma nu e nici o ciupercuta...e iritatie de la kk moale.Folosim: Bephanten,Dermazin scutecu schimbat foarte des,si stratu de crema aplicat foarte gros.

Pupici si sper sa mai intru azi.
Acum am avut noroc ca sta sotu putin cu bb urlaciosu sa beau si eu o gura de cafea...singurul energizant care ma pune pe picioare.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Andreea, eu folosesc klorane sau bepanthene; dar cum observ o mica iritatie de la kk, bag imediat cutaden si rezultatele se vad chiar foarte repede... din belsug, pentru tine, daca vrei cu frisca... pe a Cristinei am terminat-o demult...
Ma duc sa pregatesc papa la copil... ca indata face ochi si daca nu-s gata, am scandal

poze cu noi

Mergi la inceput