Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
sympa spune:
Alexutza..nu stiu ce sa zic de premergator ca noi nu avem.Noi i-am luat 2 (de fapt unul a ramas de la Andrea si unul i l-am cumparat ca are si niste elastice si poate sari pe el)activity center de sta in el si se poate doar intorce in scaunel, dar nu se poate deplasa...Nu-i plac de nici o culoare, normal ca daca el isi face de cap prin toata casa nu o sa stea acolo cumintel.
Scumpik...frumusel foc Luca.Si dolofanel.Iti vine sa-i pupacesti intr-una manutele si piciorusele.Foarte faine pozicile.
scumpik_lui spune:
sympa multumim si
ici de la noi. Am uitat sa spun ca l-am admirat si eu pe micutzul cavaler si e tare dulce, are niste ochisori albastri 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Ce liniste e pe aici, acum cand am si eu putin timp...
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
GETY spune:
Liniste, liniste, eu am intrat sa va spun noapte buna mamici si bebici.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Buna seara si noapte buna!
Iar am fost la prietena mea la casa, dar am vazut ca au aparut fetele la apel, Ma bucur.
Am intrat sa va anunt ca avem poze cu pozitia preferata - 2 buc., iar incepand de aici serialul in picioare, incheiat cu o o idila.![]()
![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
sympa spune:
Noapte buna Cristina, Scumpik si celelalte mamici de bucurii care va pregatiti de nani.
Vazut Vladut dragut...ce frumos sta el acolo langa catel!!!
Eu ma pregatesc sa-i dau legumele lui teo si pe urma sa mergem sa o aducem pe Andrea de la gradinita.
Va pupic...
Oare Susa ce mai face??Stiu ca acum e cu sotul ei....nu mai are timp de forum...Mai scrie-ne ce mai faceti...
lilina spune:
Sympa....nu te-am mai vazut pe-aici... ![]()
am vazut pozele cu acel cavaler
Eu ii dau Milli, Napolact sau Brenac - il amestec cu biscuiti
si le papa...ii place
CristinaGoji, nu pot sa cred !!!! deja in picioare ??????
ma intorc la treaba...ca mai nou fac cccc curat noaptea
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
sympa spune:
Lilina..eu stau mai mult in umbra...O sa incerc sa scriu mai des....Am si eu o rugaminte la voi.Imi spuneti si mie va rog ce contin iaurturile pe care le cumparati..am vrea sa fac o comparatie cu cele de-aici.Spor la curatenie.E adevarat ca si eu am mai mult spor noaptea la curatenie, doar ca nu prea imi permit sa folosesc prea des aspiratorul in toiul noptii.
xandrutza_76 spune:
Tocmai am admirat un cavaler cu papion (am impresia ca-i cam place la pozat si ce ochi frumosi!), un pui de scumpik (foarte frumusel)... Wow, Cristina,
Vladic ce bine sta in picioare!!
Sympa, eu nu cumpar iaurt Narcisei, il fac eu.
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Somn usor!!!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi