Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Alex-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramo, Alexutza, multumim Vad ca si Patricia a facut cam aceleasi progrese ca Maria. Sunt pe aceeasi lungime de unda.
Roxanae, wow, felicitari pentru Rebecca! 9,100 kg! Hai ca m-ai facut super curioasa ca eu n-am cantarit-o pe Maria luna asta si tare as vrea sa stiu cat mai are...

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

venit-am de pe afara
piticul meu tot agitat e si numai in brate vrea

in schimb a halit una bucata iaurt mic + biscuiti
si acum trag sperante ca va dormi, ca altfel ma mananca viermii
nu mai apuc sa spal un vas, sa dau cu aspiratorul, nimic

i-am luat pepene galben, sa vedem daca i-o place
ca am cam aruncat fructele in ultima vreme

voi ati dat pepene galben la bucurii ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ariana Ioana, la multe lunite!!

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Roxanae, Lexi, Crisnemes, bine ati revenit! Ma bucur sa mai aud cate ceva despre voi...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

S-au mai linistit apele pe la mine prin casa putin.Teo se cearta cu jucariile si eu profit sa va mai scriu cate ceva.
Lilina..eu inca nu i-am dat pepene, dar vreau si eu zilele astea.Eu ma bucur ca a reinceput sa manance binisor dupa gastro care a avut-o.Incearca si tu sa te odihnesti cat doarme el, daca e maraici, lasa vasele si aspiratorul ca tot tu o sa le faci.Teoretic....stiu ca-i usor de zis.Nici eu nu pot lasa ceva nefacut daca doarme Teo si sa zic ccc ca merg sa ma odihnesc.Ce iaurt i-ai dat?Eu nu stiu cum o sa fac...o sa-l mai las putin cu iaurturile ca am cum sa-l prepar eu acasa cu laptele asta pasteurizat de-aici.Aici se recomanda doar de pe la 10 luni iaurtul.
Alexutza...mai striga dupa noi!!Asa mai avem curaj sa reluam scrisul.
Mexxa....saracutza de tine.Nasoala perioada, dar lasa ca trece si totul va fi bine.Nu stiu ce sa zic cu ciupercutza.Cel mai bine du-te la doctor ca eu am patit-o cu Andrea cand avea vreo 9 luni si-am fost in Romania la mare si nu stiu de unde a luat-o, dar am tras vreo 4 luni.Am crezut ca innebunesc.Mi-a preparat o alifie, asa ca nu pot sa-ti spun ce continea si atat cat ii dadeam cu ea era bine..cum renuntam ii reaparea.Multa sanatate...
Sandra..mi-a placut si mie ce-ai scris despre mamici...Ce adevarat!!!!Cam asa patesc eu.Dupa ce zic ccc ca merg in pat mai trece vreo ora-doua pana ajung.Departe tare patul meu!!!!
Mai vroiam sa mai raspun.....dar nu mai tin minte cui....
Ma striga golaniciul....cica s-a jucat destul singur...
Va pup...

Mergi la inceput

Am uitat.....daca vreti sa vedeti un cavaler....de-aici...

micutzul cavaler

Mergi la inceput

Poate mai dureaza cateva minute, ca de-abia le-am pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna ziua tuturor!

Noaptea trecuta a fost linistit Luca. A dormit de aseara de la 12 si pana dimineata la 6 cand l-am trezit sa-i dau medicamentele, ca daca nu-l trezeam mai dormea. Sper sa-i treaca pana maine cand mergem la control.

Monica, Cristina si xandrutza -ici de la noi

Asa cum v-am promis aseara am pus poze noi (15 buc), sper sa va placa.

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Apropo de premergator - cam cat timp ii tineti pe zi in el????..si daca intr-adevar e bun la ceva, adik daca chiar isi dau asa repede drumu la mers???

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Cand l-am pus prima data in premergator a inceput sa planga (cam acu 2 sapt in urma) si de atunci nu l-am mai pus pana astazi si i-a placut. La inceput a stat si s-a uitat apoi a inceput sa se joace. Iar dupa putin timp a inceput sa faca pasi si acum merge cu premergatorul. Iar asa daca il tineam eu in picioruse nu facea nici un pas, parca era intepenit.
Deci eu spun ca e bun, eu una sunt multumita.
Astazi a stat cam 2 ore in premergator. Poate e mult pt prima data, asta nu stiu.

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput