Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

pt toate mamicile!

DE CE O IUBESC PE MAMA

Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus," Sunt obosita si e
tarziu. Cred ca ma voi duce la pat."

O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.

Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru
cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune
linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a
doua zi dimineata.

Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat,
calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.

Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la
loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.

Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe
bara.

Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o
notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si
ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.

Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic,
scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe
amandoua langa geanta ei.

Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte
antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.

Tata ii striga," Credeam ca te duci in pat."

"Sunt pe drum," raspunde ea.

Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt
inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.

Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si
televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe
si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile.

In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a
doua zi si indreapta raftul de la pantofi.
Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a
doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.

In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in particular,"
Ma duc la pat."

Si o si face … fara nici un alt gand.

Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai
mult?

PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA…( si nu am putea sa murim mai
repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutareeee!

Marina, LA MULTI ANI si multa sanatate mamei tale! Sa se bucure de nepoti si stranepoti pana la adanci batraneti!

Lili iar ati disparut? Scumpi scumpi mai sunteti la vedere . Va plimbati de cu zori si pana'n seara sau esti busy?

Andreea imi pare rau ca esti asa extenuata si ca micutul Sebi are tot felul de problemute... iti doresc sa treaca toate cat mai repede! Ce ii dai lui Sebi pt micoza? Am impresia ca si Vladut are o ciuperca pe un piciorus. E o zona mica, rotunda, cu piele aspra si un pic rosie. Nu stiu de unde se putea pricopsi cu ea si nu stiu ce crema as putea folosi la varsta lui.

Azi la 5 jumate noi mergem la vaccinul de 6 luni pe care l-am amanat din cauza abcesului. Sper sa decurga totul bine si sa scapam de vaccin de data asta...sa nu mai avem treaba pana la 1 an!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Am vazut poze de bebici frumosi- nu nominalizez sa nu uit pe cineva .

Mexxa intreaba-ti medicul de familie sau pediatru - dar eu stiu ca dupa diaree in general se da Nistatin - tocmai pt a proteja intestinele de micoze - ca si dupa antibiotic.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lilina, eu nu folosesc nimic, si nici nu cred in produse miraculoase. Mi se pare imposibil ca o crema aplicata pe piele sa reduca celulita (care afecteaza stratul adipos de sub piele)Sor-mea e mare consumatoare de tot felul de branduri care mai de care mai scumpe si mai fitoase de anticelulitice, dar singura recunoaste ca nu ajuta la nimic. Daca e ceva care ajuta cat de cat, atunci e vb de sport, masaj specialcare dureaza cel putin 30 min zilnic...adica ceea ce de fapt diminueaza stratul de grasimutza si implicit se mai amelioreaza si celulita, fireste. Dar de disparut cu desavarsire... nu cred ca e posibil. Eu stiu si femei slabe slabe de 50kg cu celulita.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mexxa, off cate probleme are Sebicu mic. Tinem pumnii sa treaca repede, iar tie multa putere sa treci peste toate

Marina, La multi ani mamicii tale. Sa fie sanatoasa, sa aibe parte numai de bucurii, noroc si multe impliniri!

Gety, cam asa e, se misca fetitele noastre de nici nu ne dam seama.
-ici pentru Maria frumusica pe care am admirat-o in poze.

lilina, nu stiu care crema sa iti recomand. Poate fac si ele ceva, dar fara masaje si miscare nu prea cred ca dau roade. Eu am folosit Vichy pentru vergeturi si nu am fost tare incantata de ea. Oricum mi-am propus ca dupa ce termin cu alaptatul sa ma duc si eu la niste tratamente si impachetari.

eloise, tinem pumnii sa scapti cu bine si de acest vaccin.

microbu, mare adevar se regaseste in ultimul tau mesaj. pupacesc gragrita mica si frumoasa, careia ii sta tare bine cu palarii

xandrutza . Am citit ca Narci a ta papa mamaliga. Bravo ei! sa stii ca i-am facut si eu Patriciei si se stramba de mama focului, zici ca-i dau piper sau stiu eu ce, asa de urat face. Oricum mai perseverez ca e tare incapatanata, are personalitate de mica, face numai ce vrea e.

lexi felicitari pentru progresele Mariei!

itzy, tu pe unde esti? nu ne mai spui nimic de papusica ta!?

pupici fetelor, fug sa termin papica, ca imediat se trezeste puiul mic si plecam la plimabreala

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu n-am zis ca vreau sa slabesc cu creme antivergeturi
de slabit m-am apucat prin
-dieta: fara paine si dulciuri, doar salate, mancaruri de legume
-un pic de miscare: merg f.mult pe jos, ex.pt.coapse, picioare, talie
si stepper
-ma masez zilnic pe portiunile cu probleme

si deja se vad mici rezultate

vroiam doar sa stiu voi cu ce va dati
ca eu mi-as lua L'Oreal Perfect Slim Pro (gel cu capacul gen manusa de masat)
sau Vichy Liposyne, Lipometric sau Lipocure ser
ar mai fi Roc, Elancyl Lipo Reductor, Linenace Efect sau Aminicisant
sau Galenic sau clasicul Supliform de 8 lei bucata

preturile sunt intre 50 si 120 lei

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Am intrat sa mai scriu ca m-a speriat Marina cu greva foamei (deocamdata pana la mesajul ei am citit)si imi e draga tare si vreau sa mai am ce citi de la ea.Pupici Marina...nu mai fi suparici pe noi astea mai din umbra.Eu te admir ca reusesti sa faci atatea!!!!!"La multi ani!!!"mamicii tale,multa sanatate si bucurii.Si tortuletzul sunt convinsa ca e foarte bun....Papa si pentru mine o feliuta mica, mica...
"La multi ani!!tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi....
Na....trimit mesajul pe care credeam ca o sa-l termin....nici n-am apucat sa termin de citit ce-ati scris si s-a trezit Andrea....mancare, imbracat dus la gradinita..cumparaturi si uite-asa ma mai intorc pe la 10-11 acasa.O sa scriu mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Noi ne-am intors acusica din plimbarica noastra partea I..urmeaza si partea a doua dupa ce se trezeste si dupa ce va papa..

Mexxa - imi pare atat de rau ca aveti inca mici problemute...pt eritem fesier stiam de Cutaden cum a zis si Xandrutza, si Bepanthene..dar mai bine intreaba doctorul pediatru cu ce crema e mai bine sa dai ca sa nu agravezi in loc sa-i faci bine...si intra cand poti tu si cat poti de des si descarca-te ca doar de asta suntem aici...uite de la noi multi ici si putere mamico!!!!

Ramonar - esti o draguta ca d eobicei, un mare pt o mama viteaza care nu se sperie asa usor si care de-acum trebuie sa fie cu ochii in zece... pt Patri...si asa e, ai retinut bine, etichetele sunt atractia grasanului si inca sunt la moda si acum...nu conteaza jucaria , cat conteaza eticheta (parca asa e si in viata nu????)

Lilina- habar nu am ce saiti zic despre creme anticelulitice, nu folosesc, nu ca nu as avea nevoie , dar deocamdata prefer putina miscare si voi vedea peste vreo 2 luni care sunt rezultatele

Sandra - foarte frumos ce ai scris despre mame...ma face sa ma simt pt a nu stiu cata oara fericita, multumita si implinita de meseria asta noua pe care o am de 7 luni..de a fi mama!!!!

Eloise - bafta la vaccin!!!

Lexi - felicitari pt progresele Mariei.

Apropo de premergator - cam cat timp ii tineti pe zi in el????..si daca intr-adevar e bun la ceva, adik daca chiar isi dau asa repede drumu la mers???

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Va raspund si eu la apel.Am vrut sa o fac mai demult dar cu cat nu scrii cu atat iti vine tot mai greu.De citit va citesc in aproape fiecare zi.

Rebecca cred ca s-a molipsit de la Maruca ca se scoala noaptea de 4-5 ori dar nu ca sa manance- doar pt. ca scapa suzeta.Nu are inca dintisori nici nu se zaresc macar - asteptam. Papa bine cereale, legume + carnita(vita,pui)/ ousor,piure de fructe si seara lapte.Prima masa la 6-7 si ultima la zece.Atata fericire a adus in inima mea ca parca ma bate gandul si la bebe 3.
Am descoperit cu stupoare ca imi mai doresc un bebe- baiat poate.Desi ziceam ca nici nu mai vreau sa aud acum m-am razgandit mai ales ca sotul vrea un baietel.Imi doresc insa voi vedea daca voi pune in practica,pt. ca eu nu prea pot sa tin sarcinile iar statul iar in pat noua luni de zile nu prea ma incanta.Dar mai vedem.....

La sapte luni Rebecca avea 74cm si 9,100g.Am avut si probleme 2 saptamani cu scaune moi in nr. de 7-8 pe zi,dar s-a rezolvat iar la analize nu a iesit nimic.Nu stiu de la ce a fost poate de la cerealele cu gluten(pe care i le-am scos) sau poate a luat vreo gura de apa la baita in concediu.Nu stiu - eu banuiesc glutenul,pt. ca s-a repetat faza cand a inghitit cateva firimituri de paine.O sa-i fac testul pt. gluten si vedem atunci.
Vorbeste toata ziua si circula toata casa in 4 labe,se ridica in picioruse,trebuie urmarita tot timpul.Mai am avut probleme si cu un pic de gelozie din partea Dianei care tot apare si dispare desi incercam sa le acordam aceeasi atentie la fiecare.

Am admirat toate bucuriile-SUPERBE.

Va pup si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Roxanae - ma bucur ca ai revenit, ma bucur ca Rebecca este bine sanatoasa si grasuna

Fetelor vad ca apelul meu pt fetele din umbra a dat roade... - sa ma apuc sa scriu toata lista????..ca poate asa or veni fetele la apel - mai stii?

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput