Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

oooof, mexxa
saraca de tine
fii tare si descarca-te aici....ca doar suntem prietenele tale

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramomar, incep copiii astia sa se miste tare iute. Mai laes ca a ta este cu 1 luna mai mare decat Maria.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andreea, sunt cu tine! Numai probleme pe capul tau... bietul Sebicu... ce tratament folosesti? Pentru eritem eu folosesc Cutaden si mi se pare excelent, desi nu am prea avut ocazia... in rest folosesc bepanthene sau klorane bebe... pentru tine...
Ramomar, bine ai revenit! pe mica vorbareata Patri, si sper sa nu se fi lovit foarte tare...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mexxa

Buna dimineata...daca mai este cafea vreau si eu un ibric va rog...

Nu mai pot..nu mai rezist.Acusi fac 2 saptamani de cand am un calvar..nu am nici 10 ore dormite in total pe aceste zile....
Am scapat de kk moale,de varsaturi, de inmormantare si ce credeti...a luat o ciuperca din spital care a produs un eritem fesier de toata frumusetea este tot numai rana pe fundulet,plange de durere si nu stiu ce sa ii mai fac...de bine ce am terminat tratamentele...am inceput cu altele.NU MAI REZISTTT!!!!

Iertati-ma ca ma descarc la voi...dar nu am unde in alta parte

O zi buna va doresc si multa multa sanatate la toate bucuriile!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Andreea, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mexxa, stii ca ti-am scris ca daca poti, sa-l tratezi acasa, nu la spital. La asta ma refeream. Te duci cu una (unele) si te intorci cu altele. Dar asta nu poti controla tu. Fii tare, se vor risipi si norii astia negri de pe cerul tau. Eu sunt alaturi de tine, sa-ti fie bine.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Lilina, eu inca nu folosesc creme anticelulitice. Intai sa slabesc, dupa aia. Am ceva de la Avon, daca o fi buna de ceva.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, crema de la Avon am folosit si eu, mi s-a parut bunicica...
Lilina, eu acum am ceva de la Elmiplant, dar abia am primit-o nu stiu cat de buna e...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Am scris ditamai mesajul si mi-a cazut curentul ...Incerc sa scriu iara...

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am lipsit muuulte zile, mi-am dedicat zilele libere fetitei mele care parea ca se bucura si ea de faptul ca am stat cu ea. Maria face progrese pe zi ce trece, face pasi sustinuta, in premergator merge fara probleme si cu fata si cu spatele, trage tot ce prinde, asa ca acum o pazim sa nu cumva sa ajunga la priza sau la obiecte in care s-ar putea rani, vorbeste pe limba ei o gramada, plange daca vreunul din noi iese din camera, tipa si intinde manuta daca vrea un obiect anume si se enerveaza daca nu i-l dai In plus de cateva zile tot incearca sa ajunga din fundulet in patru labute, are o tactica bine stabilita, se sprijina pa manuta stanga, isi strange piciorusele sub ea, apoi se sprijina si in manuta dreapta si se lasa pe-o parte incercand sa se ridice in genunchi. Momentan nu a reusit dar nu cred ca va mai dura mult Cam astea sunt noutatile noastre.
le urez si eu cu mare intarziere la multi ani tuturor Bucuriilor de 28, 29, 30 31, 1, 2 si 3 si, de asemenea, lui acd2you, care chiar daca nu a mai intrat de fff mult timp pe-aici, sper ca ne citeste!
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, am vazut doar postarea disperata a Mexxei !! Mexxa, imi pare tare rau ca sunteti atat de greu incercati in perioada asta, sper din suflet ca problemele sa se remedieze cat de curand si sa va vedem din nou zambitori!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andreea, of, draga de tine, chiar ca esti incercata. Chiar nu stiu ce sa faci cu eritemul. Ti-a spus doctorita ca e vorba de ciuperca??? Atunci ar trebui o crema speciala, antifungica sau cum s-o chema. Of, of

Liliana, nu stiu ce sa iti spun de cremele astea, din fericire am scapat si de data asta (adica dupa bebe2) si de celulita si de vergeturi. Colaceii insa imi dau bataie de cap Am renuntat la zahar (e, nu chiar total...ca doar azi papam tort) de o saptamana si vad ca am scapat deja de 1 kg deci mai am de dat jos 6kg Mi-e cam clar ca trebuie sa ma apuc serios de miscare. Dar pana una alta am fugit la mama la masa E ditamai tortul plus tot felul de salatele, chifetelute, clatite cu ciuperci... Gata, am fugit!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Monique, multumim. Palariuta am lua-to de la Zara. Aveau o gramada de culori/modele.

Mirabela , Xandrutza si Eloise .

Lilina, eu iti recomand sa cumperi creme profesionale de la un Beauty center. Eu am folosit ani de zile DIOR si crede-ma ca cele profesionale au de 10ori mai mult efect rapid si vizibil. De la L'OREAL poti incerca Exfotonic care dupa parerea mea este cel mai bun exfoliant. Succes!

Cucuoancea, as vrea sa aiba ziua 50ore ca sa am timp si de forum. Crede-ma ca nush ce sa fac mai intai in cele 2ore (adunate ) pe care le doarme gargaritza in timpul zilei. Altfel ma trezesc la 6-7 si abia dupa 23.30 am si eu timp de mine. Cand nu hranesc/schimb/spal fata trebuie sa-i fac de papica, sa spal/sterilizez biberoane si apoi este randul sotului. Poarta numai camasi si eu nu le supooooort, trebuie sa calc toata ziua la ele , sa fac de mancare si pt noi, sa ies afara si cu fata...etc. Ce le mai insiruiesc aici de parca voi nu stiti acte sunt de facut intr-o casa de om .
Sincer, nu ma plang. Aproape ca m-am obisnuit cu ritmul si onboseala dar nu am timp si de mine. As face o gramada: forum, inot, masaj, sala, role si cate si mai cate...

Gety, la Sinaia am stat da. si in plimbare la Brasov si Predeal. Pt o prima plecare la munte am zis ca Sinaia imi ofera de toate: aer de munte, brazi, un parc imens (Peles) pt plimbari si o temperatura rezonabila, nu f diferita de Bucuresti.

Mexxa, Iti trimitem puteri magice si energie multa!

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput