Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI!!!!!
Evelyn, Bianca, sa fiti sanatoase si norocoase!!! Petrecere frumoasa si distractie maxima pentru invitatii!! Sa va dea si voua mami o firimitura de tort!!

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

LA MULTI ANI! EVELYN,BIANCA STEFANIA

SA VA FIE VIATA PRESARATA NUMAI CU BUCURII

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Cocutica, te inteleg perfect cand spui de medici. Asa am patit si noi cand a facut Alex febra f. mare de Pasti. Am fost la directorul de la spitalul de copii si ne-a dat antibiotic pe motiv ca are rosu in gat. A doua zi cand am mers la dr. noastra ne-a zis ca are roseola si asa a fost. Dupa antibioticele alea date aiurea ma chinui de o saptamana cu o candidoza extinsa pe intestin si e si o rana la fundulet. Intr-adevar, cand vezi ca nu raspunde dr. la telefon si tu nu stii ce sa faci, prima intentie e sa mergi sa o vada alt medic, sa stii ce are. Sanatate multa Elenei!!

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Fetele astazi nu pot vota pe nimeni, daca ieri am putut sa-l votez numai pe Alex, astazi nici macar pe al. Oare de ce?

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by cocutica

OanaRusu multumim pt PM!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

fetitza alintata!!
Ma bucur ca ai postat experienta ta cu medicul - intr-adevar e f important sa plec lamurita din cabinetul medical.
Cat despre consultatie de 5 min.... hmmm... o fi foarte bun medicul, da' am patit-o si noi cand nici macar nu ne-a intrebat ce vaccin am facut - a presupus ca e cel gratuit si mi-a taiat vorba... numai ca am fost un pic infipta si am intervenit rapid.

O vorba inteleapta zice sa tratam lucrurile mici asa cum le tratam pe cele mari, iar cele mari asa cum le tratam pe cele mici.
Adica, cele mici nu trebuie neglijate ca-s importante ca si cele mari, iar cele mari nu trebuie sa ne sperie asa cum nu ne sperie cele mici...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salut!

Ona merci de mesaj!

Pentru tricou am vazut cam la ce pret s-a ajuns. Aveti o sugestie de pret final. Daca e prea mult poate nu voi mai fi pe lista.
Eu as opta pentru 18 luni.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am fost la banca caci nici Ibanul nu-l mai stiam.
Nume: Borza Lacramioara

IBAN:

RO98RZBR0000060003612073

SWIFT RZBRROBU (numai daca e cazul)

RAIFFEISEN BANK SUCURSALA DR. TABEREI

BUCURESTI-ROMANIA

amiss, pretul final la care s-a ajunseste de 7,5 euro. Daca gaseste cineva mai ieftin EU NU AM NIMIC IMPOTRIVA! Simona gasise cu 10euro. Asadar, ramai cu una bucata tricou, masura 18 luni?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

18 luni
Gaby25,lacri, doroti, vivi, steluta, oana rusu, A.C., DianaR, abribrinza, catXO, virgi, cami, zax, angelica, voichiv, daryana, amiss, oana.iat

24 luni
Arleena, ellax, luana, carmina, inaioana, magghy, voichiv, roxana, lacri, cocutica,danapuiu,wapi, mikiion, miti, anamea

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

EVELYN
BIANCA STEFANIA ciresele frumoase sanatate multa si sa cresteti mari si frumoase......si le rugam pe mamici sa mai dea cate o veste despre voi.

amiss pretul final al unui trricou e undeva la 25 ron. sti poza aia de pe blogul tau cu copilul lipit cu banda de perete....i-a dat idei la barbatu-mio.....i-a lipit lui alex in spate un iepuroi mare de plus cu banda scoth...saracu copil nu-si mai putea tine echilibru din cauza greutatii din spate....

fetele am anunt mare de facut....de la 2 luni incoace e PRIMA DATA cand alex doarme o noapte intreaga fara sa se trezesca pt tzitzi....de la 11 fara ceva pana la 7 dimineata adormit beton....bine ca io ma tot trezeam sa vad ce-i cu el, din obisnuita, e parrtea doua. sper sa nu fie doar o intamplare.si a mai dormit de la 7 pana 10:47. deci in 12 ore doar odata tzitzi...ca recuperat dupa ce s-a trezit(nu a vrut papa) asta e partea 3-a....si partea 4-a e ca acum tot cere fructe....mar, banana, portocale, suc de portocale.....e tot mai preocupat de ceea ce mestereste prin casa.....am reusit sa-mi iau si eu micul dejun in bucatarie SINGURA, fara ca el sa fie tot agatat de picioarele mele....nici macar nu a venit sa vada ce fac eu in bucatarie....
no, ca il laudam prea tare...tocmai mi-a imprastiat o cutie de 50 cd-uri blank
brb.....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Ok !
ramane!
Am crezut ca ajunge pe la 50 ron.

La masura nu prea imi dau seama cat vine de mare/mic . Zic 18 luni ca Petra nu e foarte grasa mare etc...Sper sa fie ok sa il poarte ceva timp.
lyly e foarte bine.

arleena ce tatic ghidus

Multumesc!
Cand trimitem banii?

Mergi la inceput