Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

fetele multmim de voturi. faza e ca nu stiu cum se voteaza, inca nu am inteles calumea. am putut vota pt alex de 2 sapt trecuta si odata sapt asta la fel si pt daria si timi.....acum iti cere sa introduci un cod deci cred ca numai odata poti vota si gata.

cocutica naspa cu medicii care pun diagnostic in 2 sec....io la doc cand merg ma fac proasta si rog sa mi se explice....atat diagnosticul cat si tratamentul, fiecare medicament pt ce e si cum trebuie administrat....am vazut uneori niste expresii pe fetele medicilor mai ca mi-ar fi dat un picior in c*r....dar nu m-am ridicat de pe scaun pana nu mi-au explicat ce si cum.....asa-s io mai nesimtita...

oana.iat sanatate funduletului alexandrei (nu se vade poza cu cerceii)

ralucis mama ce bine arati draga, se pare ca iti prieste si sarcina ca esti asa activa....

miti f frumoasa nunta.....mi-am dat seama ca n-am vazut pana acum poze cu tine...desi vad ca aveai si mai demult, singura fata cunoscuta din poze era Alex al tau.

oana.rusu vad ca ai si tu un al masinii de spalat acolo. frumoasa prezentarea

steluta interesanta meserie are sotul....dar voi nu puteti pleca cu el niciodata??

va las ca tre sa iesim afara.....e cam frigulet la cluj, desi e soare...si bate un vanticel....brrr
la toata livada

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Salut!

Ona merci de mesaj!
...

Amiss

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Din greseala nu am facut pozele publice. Le-am pus din nou aici :
http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762400293178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Lacri,cand trebuie sa-ti viram banii in cont?Da-ne o limita de timp,asa cu indulgenta,daca se poate.Multumesc.

Alina si bb Delia(10 luni)

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

lacra, eu vreau de 24 de luni, daca tot nu e diferenta mare intre ele. Multumesc!

oana.rusu, multumesc de PM!

de-abia am reusit sa ma loghez, nu stiu ce are, n-am apucat sa citesc nimic din ce s-a mai scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mai intai si la-nceput va cuprind si va sarut:)))
n-am avut internet...am fost ca matza alungata de la smantana
Serghei, David si Robert!

Evelyn si Bianca!

_
Vreau si eu un tricou de 24:) (parca vb. de-o cheie franceza)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor va multumesc pt aprecierile aduse pozelor mele...dupa cat m-ati laudat mi-am dat seama ca sunt f fotogenica...pt ca daca ma uit in oglinda nu vad decat o fatza obosita fara deloc dar cu un generos...

Tocmai am observat ca mi-au disparut mesajele private si nu inteleg de ce. Nu mai am decat 2 in Inbox. Si unele chiar imi trebuiau. Voua vi s-a intamplat asa ceva ? sigur nu le-am sters din greseala.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Oana, mersi de PM.
Vreau tricou de 24 de luni, ca fie-mea sa-l poarte cat se poate de mult..
Senchiu

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

fetele din tari straine....eu am pus modelul in format corel pe adresa de mail comuna, si cred ca ati iesi mai ieftin sa le imprimati acolo, parerea mea. sigur gasiti un tricou rosu pe masura ciresei si sigur sunt firme de inscriptionari, ca sa nu mai platiti atata amar de bani transportul pana pe unde sunteti voi(Canada, USA, Germania, Korea, etc....pe unde mai sunteti??)ce ziceti??

www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana.iat

Din greseala nu am facut pozele publice. Le-am pus din nou aici :
http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762400293178

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

alexandra are ochisorii verzi??

nasterea
CONCURS

Mergi la inceput