Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 11
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by adriana
Oana, mersi de PM.
Vreau tricou de 24 de luni, ca fie-mea sa-l poarte cat se poate de mult..
Senchiu
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
vis plejar

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by ralucis
.
..
oana.rusu, multumesc de PM!
...
no pb

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
Diana79 spune:
La multi ani Evelyn Si Bianca Stefania!!!! Sa fitzi sanatoase si tot binele din lume.
lacri am si eu o nelamurire, Alex a fost descalificat de la concursul BabyStar ca nu=l vad in primele 3 locuri??
Si la voi merge sa votati?? ca la mine nuuuu de la inc lunii mai.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
papadie spune:
quote:
Originally posted by arleena
fetele din tari straine....eu am pus modelul in format corel pe adresa de mail comuna, si cred ca ati iesi mai ieftin sa le imprimati acolo, parerea mea. sigur gasiti un tricou rosu pe masura ciresei si sigur sunt firme de inscriptionari, ca sa nu mai platiti atata amar de bani transportul pana pe unde sunteti voi(Canada, USA, Germania, Korea, etc....pe unde mai sunteti??)ce ziceti??de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
Mai draga arle eu am un neuron si asta se pensioneaza pe caz de boala. Nu-mi stiu nici parola de la emailul meu...nu esti tu buna sa-mi dai un pm cu adresa de la email si cu parola?!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
ILDI25 spune:
Buna dragelor
In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru urarile de ziua lui David .Ziua de ieri si cea de azi mi-au amintit de tot cei mai frumos in viata asta. Mi-am adus aminte pas cu pas sirul evenimentelor petrecute anul trecut pe vremea asta ,ziua de 2 mai cea in care David a vazut pentru prima oara lumina zilei , pentru mine este doar asa o data fictiva ,o data de nastere deoarece de fapt ziua de 3 mai e mai importanta, ziua in care l-am vazut si l-am starns prima oara in brate.Sunt asa coplesita de emotii si-am simtit nevoia sa vi le impartasesc si voua .Va
si va multumesc ca existati.
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
papadie spune:
Ildi :-)))
Si un
pt oanaRusu care a facut un maraton de PMuri ajutatoare:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
doroti_5 spune:
Buna fetelor.
In primul rind LA MULTI ANI ALEXANDRU SERGHEI, DAVID, ROBERT, EVELYN, BIANCA STEFANIA SA CRESTEI MARI, SANATOSI, FRUMOSI, VOIOSI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR SI CELORA CARE VA INCONJOARA.
In al doilea rind, nu am timp de nimic, am 10 minute libere si zic sa scriu si io ceva pe aici.
Lili miam adus aminte de o reclama, pe un canal rusesc, este la un suc, "Familia mea" se numeste, si scenariul e asa: mama raspunde la telefon, acolo cineva o roaga sa ia ciinele(boris) la ei pe o saptamina, mama spune ca atit timp cit au copil mic(petea) animalele sunt interzise in casa, si il arata pe taicasu cu asta mic, cu bibeonu, in timpul asta vine fetita mai mare, o trage pe maicasa de fusta si zice "Mami hai sal luam pe Boris si sal dam pe Petea,... pe o saptamina".
Cind am citit ca il dai pe rizacila "cu chirie" ... "pe o saptamina" ma bufnit risu, miam adus aminte de aceasta reclama.
Imi pare rau ca Rizacila nu este acolo in clasament, dar las ca luna asta facem noi o cireasa cistigatoare.
Sper sa reusesc montajul miine sal termin, dar daca nu sa nu ma bateti ca sunt extrem de ocupata.
Va pup pe toti.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
zax spune:
Lacri nu ma bate!!!
ma schimb si io pe 24 ca sa tina mai mult; poti sa imi dai si suma in lei pls, ca sa fac transferul online;
multam fain
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
ama_kaly spune:
Lyly, eu ti-am zis marimea in mail, 24 luni.Nu vreau sa scrie altceva pe tricou, sunt de acord cu varianta aleasa de voi!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
La multi ani Evelyn Si Bianca Stefania!!!! Sa fitzi sanatoase si tot binele din lume.
lacri am si eu o nelamurire, Alex a fost descalificat de la concursul BabyStar ca nu=l vad in primele 3 locuri??
Si la voi merge sa votati?? ca la mine nuuuu de la inc lunii mai.
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Draga Diana, eu nici macar nu-mi mai bat capul cu respectivul concurs. M-a avertizat o prietena, administrator pe un site de diete, ca-i pierdere de vreme si ca aprecierea "fraudei" este subiectiva. Unul din suporterii castigatorului spunea ca nu-i vina lui ca conduce o institutie care are multe IP-uri..iata explicatia la cum a strans ala voturile. Acelasi lucru l-a facut si fratele meu care lucreaza la o astfel de institutie, si-a pus colegii sa voteze, dar s-a considerat ca-i frauda. Da, a fost descalificat. Concursul este o mare tzeapa, m-am convins. Va multumesc pentru suport, dar mai bine facem noi minisite-uri pentru cine doreste asa ceva

Dar, acum sa va dau vestea cea buna: am luat toate examenele

si mi-a iesit si media pentru a profesa (chiar peste minim, hihihi)
Fac cinste, mai mamici!
Si tatic, evident...Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006