Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 8
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by miti2004
dragelor iata si cateva poze de la nunta:
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762400116370/photo/294928804360342314/0
2 din ele sunt cu Alex super-fresh duminica dimineata la 6, ora lui obisnuita de trezire, noi fiind rupti de somn dupa nunta...
Am fost una din domnisoarele de onoare ( prietenele miresei ), am avut toate rochii verzulii din acelasi material, dar modele diferite. Cavalerii de onoare au fost prietenii mirelui, asa ca sotul meu s-a multumit sa-mi faca mie poze.
Evident mi-am imbracat si eu barbatii ( adoca sotul si Alex ) cu papion, ca altfel nu ne "potriveam"....
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Waw ce bine arati mai Miti
!!!Alex - o figura taaare cunoscuta!!! Asa-i si Paul dimineata la 6

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
LYLY809 spune:
Am inteles de la persoana careia vreau sa-i comand tricourile ca diferenta dintre 18 si 24 de luni nu este mare.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Roxana Claudia spune:
Lacramioara - daca diferenta nu este mare, atunci prefer unul de 24 luni. Nu de alta dar Cata are aproape 11kg si vreo 77 cm....si tot creste...
Merci
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
cocutica spune:
Lacramioara, noi dorim marimea pt 24 luni, avand in vedere ca deja avem 10,8 kg si 76 cm. Multumim 
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
A.C spune:
Ploua cu aniversari in livada noastra de ciresi!
[LA MULTI ANI EVELYN !
b]LA MULTI ANI,BIANCA![/b]
SA FITI SANATOASE,NOROCOASE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI IN VIATA !
Alina si bb Delia(10 luni)
Poze Delicioase
A.C spune:
quote:
Originally posted by A.C
Ploua cu aniversari in livada noastra de ciresi!
[LA MULTI ANI EVELYN !
b]LA MULTI ANI,BIANCA![/b]
SA FITI SANATOASE,NOROCOASE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI IN VIATA !
Alina si bb Delia(10 luni)
Poze Delicioase
Poze Delicioase
oana.iat spune:
Salutare!!
Lacra, ti-am trimis mail!
I-am pus Alexandrei cercei. Ma gandeam ca o sa traga de ei si o sa aiba probleme, dar vad ca e cuminte, nu se leaga de ei deloc.
De candidoza tot nu am scapat. Ne-a prelungit dr. tratamentul de la 7 la 10 zile. Arata rau de tot funduletul ei. 

Am pus cateva poze cu Alexandra cu cercei aici.
http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762400293178
cocutica spune:
Salutare tuturor!
M-am gandit mult inainte, daca sa scriu ce am patit noi zilele astea sau nou.. si m-am hotarat sa scriu.
Pe 1 mai am fost cu sotul si cu Elena in Cismigiu si a fost superb. Seara insa, a inceput nebunia. A inceput sa-i curga copilului nasul, sa tuseasca etc. sun pediatra elenei dar nu raspunde. Si asa toata seara..Noaptea nas, infundat , picaturi , batista bebelusului si reusim sa dormim in salturi un pic pana dimineata. Sun iara pediatra, dar tot nu raspunde. Sotul suna la Medlife si ne programam in dimineata la dr. Marcu. Ajungem la ea...consultatia nu a durat mai mult de 5 minute, dicteaza asistentei tratamentul, ne spune ca Elena nu are nimic grav...o viroza, ca e un copil foarte sensibil, ca tusea e posibil sa fie alergica la flori, praf, fum etc. ne trimite si la aerosoli. Venim acasa..Eu eram cam indoita de toata consultatia si de aerosoli, dar asta era, incepeam tratamentul. NUmai bine ma suna si pediatra noastra(ca vazuse apelurile pierdute) si ii povestesc tratamentul...Ea sare ca arsa...sa nu-i dau tratamentul prescris de dr, Marcu pana nu vede ea copilul pt ca tratamentul e de bronsiolita acuta si din ce-i povestisem eu copilul nu are asa ceva. Va dati seama in ce panica am intrat...ma uit din nou pe reteta , dar diagnosticul nu era trecut. Eu incep cu procesele de constiinta, ca trebuia sa intreb mai multe, ca poate aerosolul facut i-a facut rau mai mult decat bine si uite asa am tot tinut-o intr-o disperare pana seara cand am ajuns in sfarsit la pediatra noastra. Ne-a luat-o la puricat si concluzia a fost ca nu are bronsilita, doar un vag rosu in gat si o rinita declansata de posibili factori alergeni. Ne-a schimbat tratamentul cu un sirop de tuse pe baza de plante si picaturi in nas, iar la aerosoli am renuntat. Asa ca aseara la 10 dupa o noapte si o zi de disperare am cazut franta de oboseala si am dormit neintoarsa(sotul s-a ocupat de Elena pe timpul noptii.
Concluzii: Sunt o mama super panicoasas si ar fi cazul sa ma ponderez. Copilul trebuie vazut de acelsi medic, care ii stie toate chichitele. Iar despre dr. Marcu cu diagnosticul nediagnosticat nici verbal, nici in scris...NO COMMENT.
Prin povestea mea am vrut doar sa mobilizez toate mamicile sa nu plece dintr-un cabinet medical cu indoieli si semne de intrebare. Ieri, in fata dr. de la Medlife parca imi pierdusem graiul, iar superconsultatia de 3 minute m-a lasat afis. DAr asta e...omul cat traieste tot invata.
Despre cum se simte Elena acum(in afara de faptul ce doarme in clipa asta)? Este din ce in ce mai sigura pe pasi ei, cotrobaie prin toata casa, bea apa cu paiul, se distreaza cu un ursulet de plus si se alinta toata ziua pe langa mami. Acum suntem la regim , pentru ca am avut si un scaun prost ieri dupa amiaza, si in paranoia mea de mama disperata eja vedeam la orizonta o enterocolita. Acumsa speram ca nu asa, pentru ca episodul nu s-a mai repetat.
Pupam ciresimea
si pe curand!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

20 iunie 2006