Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ALEXANDRU SERGHEI
DAVID sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor
ROBERT

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

lacri nu poate intra pe dc asa ca m-a rugat sa va transmit urmatoarele:
- sa-i scrieti pe adresa sa de mail lacryonel@yahoo.com ce marime vreti la tricouri 18 luni sau 24 luni pt ciresele mai voinice.
- vreti neaparat ciresa ca poza sau sa fie desenata? asta pt ca costul la imprimare termica numai pt poza cu cireasa este in jur de 10euro. costul total ca fi destul de mare adica 10 euro+serigrafia+tricoul.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Anuntam si noi a doua masea... stanga sus - asa ca acuma o sa crestem complet maseaua asta, terminam cu stanga si incepem dreapta...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Felicitari PAUL.

Noi tot stirbe suntem, un dintuc jos si unul sus care abia se vede.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

LA MULTI ANI PENTRU ALEXANDRU SERGHEI, DAVID si ROBERT
Si noi am votat-o pe Timeea de mai multe ori apoi cand sa trecem mai departe n-a mai mers...incercam mai tarziu. Bafta multa si pe toata lumea

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Eu votez frumos, cate unul pe zi, la concursul Pampers. Daca incerc sa mai votez, in aceeasi zi, imi afiseaza ca de pe IP-ul meu s-a mai votat o data in aceeasi zi. Azi a fost randul lui Alex.

Mie mi-ar fi placut vag mai mult sa fie fotografie, dar chiar nu ma deranjeaza daca va fi desen. Ciresele sunt usor de recunoscut, oricum. Cat de spre masura tricoului... cam greu de zis. Ana poarta si haine de 18 luni, si de 24, si nu mi-am dat seama, inca, de ce 18 luni de la o firma nu corespund cu 18 de la alta... Arleena, multumim de mesagerie! Si de lucrul la tricou!

Noi inca n-am iesit azi, din motive diverse. Acum cica incerc s-o pun la culcare pe Ana, da' nu stiu daca imi iese. Pe la 18 poate plecam afara... La Cluj e soare, acum, da' bate un vaaant!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by anamea

Copilul plangea ptr ca nu putea sa spele WC-ul cu peria, eu ii spusesem sotului sa aiba un pic grija ca ma duc sa pun. De obicei inchid usa de la baie, dar acum crezand ca are grija domnul de ea nu am mai inchis-o. ...

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

La multi ani lui Serghei
Sa creasca maaare si frumos, sanatos si voios. Eu una astept vesti despre el de la mamica lui, sa ne arate si noua cum a sarbatorit Serghei aniversarea de 1 anisor, poate imi da si mie idei.

Ildi25, sa-ti traiasca feciorasul, sa fie cuminte si sanatos. Si de la tine vrem poze, daca nu-i cu suparare

Marrycalu, ii doresc lui Robert la multi ani sanatate si numai bucurii.

Le-ati facut tort? Si au mancat si ei? Si ce cadouri au primit puisorii de ziua lor?

Ce emotii, mi-am adus aminte de Inaioana ca statea sa faca cezariana, si ii era frica, si apoi s-a mai intalnit pe la maternitate cu cineva(una din fete, scuze ca nu-mi amintesc) si euforia nasterilor incepuse.. iar eu ma simteam depaaarte de nastere..[:P]
Eu pe Cornelia tot bebe mic o vad, mi se pare ca a trecut asa repede anul asta

Legat de tricouri, eu n-am ce sa zic, nu? ca noi le facem aici, departe.. sau cum a ramas cu fetele din afara tarii?

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LA MULTI ANI Serghei, Robert si David!!! Petrecere frumoasa, va asteptam mamicile cu poze de la prima aniversare!Noi avem sambata petrecerea de 1 an ca saptamana trecuta am avut eu un examen si am amanat pt saptamana asta.
Nu prea mai am timp de scris, dar va citesc constant.am mamicile si ciresicile!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Cioc-cioc!!!

Primiti cu uratu'?!

In primul rand, vreau sa mai aduc si eu un omagiu scumpei Mariuca, si sa-i promit ca n-am sa o uit niciodata, nici pe ea, nici pe Irinel (tizele noastre!). Ele vor fi mereu pt mine un exemplu de viata, de ceea ce trebuie sa ne bucure, sa ne intristeze, sa ne faca sa luptam si sa-i multumim lui Dumnezeu pentru toate darurile pamantesti minunate si de nepretuit!

Mariuca draga, astept sa ne intalnim in viata aceea lipsita da griji, nevoi, suferinta, pizma si neputinta!

Mergi la inceput