Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

IRINA, AMA ia uite doua mamici ocupate....pup sa reuseasca sa-si faca timp mai des pentru livada
OANA wow voi aveti deja doua maselute, super....la cat mai multe si cat mai sanatoase.
Rares pana la 1 an si o luna avea toti incisivii, caninii si 4 masele....iar Daria la un an se lauda doar cu cei 8 incisivi....in schim Rares la 1 an si aproape 2 luni mergea si Daria alearga de la 11 luni.....diferente foarte mari

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

In al 2-lea rand, va rog sa-mi permiteti sa recuperez din restantele urarilor de La multi ani, cu toate dorintele de bine si implinire, pentru cireselele-apriliciose:

Maia-Sofia, Victor, Cosmina&Medeea, Erik Sebastian, Maria - Teodora

Apoi, calde urari de bine, sanatate, intelepciune si bucurii pentru mai coaptele cirese:

Monicutza, Virgi

Nu in ultimul rand, La multi ani si toate cele bune, frumoase, sanataose, banoase, pofticiose, pentru "zilierii":

Serghei, David, Robert

..si pentru "cei de maine":

Evelyn, Bianca

... Sper ca n-am uitat pe nimeni...

Oricum, La Multi Ani! TUTUROR!!! Este luna florilor, luna cireselor, luna cadourilor, luna sarbatorilor (sarbatoritilor), a taierilor de moate, turte si alte delicatesuri!!!

Mergi la inceput

Gabi, ! Votat iezisorii (vezi! ca tre' sa fie 3 la numar!!! Altfel, denaturam povestea!). Deh! Facem si noi ce putem! Deocamdata, atata pot!... Insa, nu ma dau batuta! Pe baricade, pe baricade!
Vaz't si votat si noi iezisorii! Ce curaj ai sa-i lasi sa-si faca in halul ista de cap in cutiile celea! Valeu! Ce-i trece prin cap mezinului meu baiet cand e prin preajma Sarei (inclusiv "sa o arunce pe balcon"!). Succes puilor scumpi!

Raalucutza, felicitari pentru primii pasi! Si bine-ai revenit! Sa zicem ca ai revenit?! Tu ... sau ... ciresica ta zemoasa?! Esti inca supi, nu vrei sa ne pove' nimik?!

Oana_Rusu: FELICITARI pentru maselutze! Deja?! wow! Ma bucur ca ati trecut cu bine peste acest hop! Ash!... grasa?! Esti o mamica tare carismatica cu un puisor frumusel si scumpik fok!

Adriana!Sanatate tuturor!
(N-am murit, si nu cred ca am sa mor curand... Asta pt ca mananc f f bine, si uneori recuperez din orele pierdute de somn! Merci ca te-ai gandit la mine! Nu ai fost singura, ba chiar delok! Ceea ce ma pune usor pe ganduri...)

Papa, ai niste printzeseeee! [love]. Ma innebunesc okii lor! Ah! Nu te-ai obisnuit, inca, cu incercarile vietii/! Ai trecut prin atatea..., si tot te mai mira?!? Mi-era dor de pragmatismul tau! Ma intrebam cand ai sa ne mai faci si pe noi partasi vorbelor si simturilor tale de duh...Te mai asteptam prin livada!!!

Ralucis, nasicile super frumoase si cochete! Sa traiti si voi, si finutzii! Imi place de voi... coafor, croitor, petreceri! Fain!

Amiss! Uite cativa stropi de voie buna: zambeste, maine poate fi ... mai rau?!?

Miti, faina povestea si printesele galbioare... Imi tot mentii ideea de "America: lumea-de-dincolo-de-ecran"! Frumosi, frumosi, frumosi!

Mergi la inceput

Mai aveam cateva raspunsuri... dar, mi-a expirat timpul!

Anamea, sa va felicit?! sau ... sa ma ingijorez?! Deci, sa pazesc bine sticlele!!! In special, cele de bere!

Pana maine am sa pregatesc niste poze cu Sara, ca sa mai vedeti si voi cu cine stati de vorba!

Pana atunci, astept si ratacitele lunii: 26octombrie, virgi, Mikiion....etc etc etc
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!
Serghei, David, Robert, sa fiti sanatosi si norocosi. Petrecere frumoasa va dorim si asteptam de la mamici poze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Pana acum am primit urmatoarele solicitari privind masurile:

anamea(catalina) 18 luni
oana lu' Paul 18 luni
arleena(simona) 24 luni
steluta 18 luni
eu 18 luni
EllaX 24 luni ( ca sa fiisigura ca-i vine)

revin mai tarziu un pic, pretul final este 7,5 euro, ma gandesc cum fac cu fetele de afara

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Lacri si eu am trimis.....acum vreo 2 ore....nu ai primit mesajul? Oricum ma inscriu din nou cu unul pentru 18 luni.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Si eu ma inscriu pentru un tricou de 18 luni.

Alina si bb Delia(10 luni)

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lacri, si noi tot 18 luni. Cum facem cu banii?

Am vazut poze frumoase cu Daria si iezii (mama cum pot sa urce, incredibil!) cu Paul ochi minunati, cu Miti f eleganta slaba si frumoasa! Si Ralucis mamicuta burticuta nasica frumoasa!

Multumim de voturi. Intrebare, cum reusiti sa votati de mai multe ori ca pe mine nu ma lasa... O data si gata! Nici macar odata pe zi...

Ieri am umblat pe coclauri cu copilasii pe dealurile din jurul Aradului de am deselat. Timeea in marsupiu, Vladut pe jos sau la taica-su pe umeri... Tot asa vreo 4 ore fara prea multe pauze... Timeea cred ca a facut rau de miscare in marsupiu ca mi-a vomitat dupa ce am ajuns acasa de vreo 2 ori desi manca cu pofta...

Si nu in ultimul rand, la multi ani sarbatoritilor de azi: Serghei, David si Robert!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

DIANAR sa stii ca si eu numai cate odata am putut vota la pampers....de fapt de doua ori dar cum au fost fraudari au resetat voturile si de aia a mers a doua oara sa votez. Ma gandesc la fetele care spuneau ca la fiecare conectare la net au alt IP...poate la ele merge sa voteze de mai multe ori!!!!!

Poze

Mergi la inceput