Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 29
gabi25 spune:
ELLAX felicitari proaspetei mamici....sa creasca mare Sofia, si parintii sa se bucure de ea.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
arleena spune:
lacri, eram stresata rau cand am postat atunci...a fost ultimul mesaj inainte sa nasc.....eram singura acasa si eliminasem dopul gelatinos cu sangerare si aveam o spaima in mine....ma gandem ce inconstienta sunt, cine m-a pus sa fac copil ca eu sunt un copil(la minte
)si imi era teribil de frica de nastere: imi faceam scenarii, daca lesin de durere, daca nu imi face epidurala(
care pana la urma nu a reusit sa mi-o puna), daca are probleme bb, daca ....daca....!?!?!imi doream doar sa dau FFW(ca si in filmul Click). doar cand l-am vazut mai bine pe alex m-am mai linistit.....partial..ca apoi au inceput altele...si uite ca trecu anu...si vor mai trece...
eu am inceput de ceva vreme sa copiez postarile mele cu referire la alex si sa le salvez...ca un fel de jurnal...
Kailan frumosule. sa cresti mare si sa ai o viata minunata.Amonar
si tie si sa ne mai pui poze cu kailan cel mare![]()
ella felicitari florinei!sa-i traiasca SOFIA

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
CamiM spune:
'Neata livada!!

Noi o tinem tot intr-o petrecere si sper sa o tinem asa cat mai mult.. avem de sarbatorit la dublu ca peste cateva zile e si ziua taticului Sofiei
.
Dupa vizita la zoo de sambata a urmat ieri ziua cea mare cand am am sarbatorit-o pe Soficu' cum se cuvine... putin cam cu nasul infundat dumneaei si din cauza asta nu foarte fericita, a iesit mititica pana si in poze cu nasul cu muci.. dar altfel ok, nu a fost cine stie ce impresionata de efuziunile noastre, de tort sau de cadouri iar lumanarea prezenta un singur interes: sa o atinga; asa ca de suflat a suflat mai mult mami..![]()
![]()
![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
Cred ca am ramas putin in urma cu urarile asa ca :

NICHITA - La multi ani!!!
SARA MARIA - La multi ani!!!
KAILAN - la multi ani!!!

Sa ne traiti dragilor!! Sa cresteti mari sanatosi, voiosi si cumintei !!
Alda - la multi ani si tie copacel!! 

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
ici si multumim frumos pentru urari: Catalina, Oana lui Paul, Papadie ( vazut poze cu fete cucuiete cu ochi superbi ca cerul si lacurile limpezi!!
), Doroti, DianaR, Gabi25, Steluta, Ildi, Ella, Oana.iat, Alina, Ramona, Adib, Lacri( tare frumoase momente mi-ai readus in minte cu citatele de acum un an..
) - va multumim ca v-ati gandit la noi.

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
primul an cu Soficu
OanaRusu spune:

La multi ani Kailan!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
papadie spune:
KAILAN
La multi ani frumosi si luminosi 
Amonar sa va traiasca flacaul!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
anamea spune:
quote:
Originally posted by miti2004
As vrea sa stiu daca e vreo cireasa care-si bea biberonul cu lapte singura ? si daca e biberon normal sau cu toarte ?
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Ana mea bea singura biberonul de lapte, si e sticluta normala fara toarta, i-am luat din aia cu toarta si cu biberon din ala de plastic dar cu aia bem numai apa si ne udam toata, ca tare ne place sa ne balacim, ca toti copii cred.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi
anamea spune:

LA MULTI ANI KAILAN

LA MULTI ANI SI TIE ALDA!
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi

David (2 mai 2006 )
20 iunie 2006