Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 28
miti2004 spune:
As vrea sa stiu daca e vreo cireasa care-si bea biberonul cu lapte singura ? si daca e biberon normal sau cu toarte ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
adriana spune:
La Multi ani, Nic cel mic(care acum e maaare) si Sara cu okisori frumosi

Papadie, ce fete frumoase faci
. Bre, dar de unde okii aia? Verzi, albastrii.. o sa bage baietii-n boala.. vai de taticul lor
Vazut pozele, cireselele noastre merita puse in rama
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
miti2004 spune:
La Multi Ani cireselor Nic, Sara si Kailan ! sa cresteti mari sanatosi si fericiti ! 

miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Steluta spune:
LA MULTI ANI SARA si NICHITA!!! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!!!

LA MULTI ANI KAILAN!!!
Ce cadou frumos ai primit de ziua ta Ramona!!!![]()
am livada in sarbatoare!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
gabi25 spune:
MITI sa stii ca Daria mea isi tine singura biberoanele, cel de lapte e normal, iar cel de apa e din acela in forma de O. Eu i le pun in patut si le ia singura in functie de ce are nevoie. Doar noaptea i le dau eu, dar tot singura il tine si prin somnic.
PAPA si eu am ramas fascinata de ochisorii minunati ai puilor tai ..... vreau si eu ![]()
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
LYLY809 spune:
Am ajuns la o sursa de net si am dat iama aici. Noi suntem bine, merci. Am intrat si eu pe la odisee...este incredibil cata caldura sufleteasca exista atunci...cat de fain ne incurajam unele pe altele...am fost putin socata
pentru ca atmosfera era cu totul si cu totul alta decat cea de acum![]()
Asadar, vreau si eu sa urez ultimilor sarbatoriti ceea ce se cuvine!
LA MULTI ANI, KAILAN!
Si primul mesaj primit de la mamica ta
:
"Kailan s-a nascut azi 10 mai ora 10:06 cu 3075 gr...cezariana dupa incercari uriase de nastere naturala, dilatatia maxima 6 cm dupa 12 ore, noroc cu epidurala"
LA MULTI ANI, INGRID!
Daca nu ma insel, vestea cea buna am primit-o prin telefon...iar mesajul de pe forum a fost postat de subsemnata![]()
"Fetelor, tocmai am citi mesaj de la Viviana, care are o fetitza frumusica foc, 3400g, 51 cm."
LA MULTI ANI, SARA MARIA!
Mami a fost de coma chiar si inainte de a naste![]()
"Buna, fetelor!!!
Gata, nu mai pot amana! (Deja l-am disperat pe dr. cu "inca o zi!"!). Maine dimineata la 7,30 la spital.
Scuze pt fetele care erau inaintea mea pe listuta!!! Mai ales ca am aparut tarziu! Ma mai bag si prin fata!!!"

LA MULTI ANI, NICHITA!
Iata cum am aflat despre venirea Dumitale pe lume
:
"A nascut Magda azi-noapte ! Bebe Nichita are 2610 gr, Apgar 9, amandoi sunt sanatosi si se simt foarte bine!"
LA MULTI ANI, SOFIA ALEXANDRA!
am gasit ceva scris si de mamika ta inainte de a naste:
"Am intrat asa rapid sa vad ce mai faceti ,... ce bebei au mai aparut si vreau sa va multumesc pentru gandurile bune si urari tuturor celor care se gandesc la noi"
LA MULTI ANI, ALEXANDRU MIHAI!
...si sa vezi ce mesaj expresiv a postat mami pe acest forum
:
"

asa naspa e sa stai sa astepti.....si sa nu sti ce se va intampla.....offf....abia astept sa fiu acasa cu bb in brate, ca atunci poate sunt mai linistita.....cum zicea ama ca uiti de tot.....uffffffffffff
"
Acum am fugit, ca-i tarziu si nu-s la mine acasa, nici la frate-miu.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
gabi25 spune:
LACRI stii ce imi trecea prin cap citind ce ai scris tu in mesaj....daca am face asa o selectie cu mesajele astea si le-ar primi fiecare mamica....asta sa fie inca unul din acele amintiri....eu as pune chestia asta alaturi de paturica si tricou
. Oricum mi s-a facut pielea de gaina citind.....cat de repede a putut trece timpul. Acum la al doilea copil am invatat sa pretuiesc altfel momentele....stiti ce imi place cel mai mult?....sa bag nasul in pielea Dariei si sa o miros....scumpa de ea ma imita si baga si ea nasucul la gatul meu si fornaie acolo. Daca s-ar putea pastra un singur lucru din copilaria bebeilor nostri asta ar fi....mirosul bebelusilor....de fapt asta si iubirea lor neconditionata.
Vai ca devin melancolica rau.
LACRI vroiam sa te intreb daca mai ai adresa mea si sa stii ca daca nu pun banii vineri atunci ramane pe luni.
ARABELA acum realizez ca e posibil sa nu fi primit PM de la mine cu numarul de telefon si tu esti in Dorna .... vai!!
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
EllaX spune:
Mamici si tatic, eu sunt foarte emotionata: a nascut nasa Anei pe Sofia, o fetita de 4300 g si 58 cm!!! E mamica de mai-iunie 2007 si a ramas gravida dupa ce a acceptat sa ii fie nasa de botez Anei... si mi-a fost colega si mi-e prietena de 12 ani! Am inteles ca fetita seamana cu tatal ei - cred ca o sa glumeasca inainte sa vorbeasca!

David (2 mai 2006 )