Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Sper ca nu va plictises.
Sa va mai povestesc cate ceva.

Pe peretele de la capatul patului nostru, avem cateva icoane, Anei ii placea de mica sa se joace cu una mai micuta in special (iconitza cu Maica Domnului) de ceva vreme nu se mai joaca cu ea, imi face semn sa io dau, o ia in manutele ei gingase, o duce la guritza si o pupa. Dupa care mi-o da inapoi sa o pun la loc, acest ritual se face de trei ori, si o saruta patimas cu zgomot. De obicei acest ritual este seara, inainte de culcare. Si ii mai place tare mult cand ii fac crucita cu manuta ei.

Acum s-a trezit si se plima singurica toata casa, cu o manuta dreapta intinsa inainte, asa are ea stabilitate. Cand iesim in parc cu tata si vrem sa o luam unul de o manuta si celalat de cealalta nu ne da voie, trebuie sa ne plimbam pe rand cu ea.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna fetelor.Mi-am facut 5 minute sa scriu cateva randuri.In primul rand LA MULTI ANI pentru toate ciresele care deja au sarbatorit sau sarbatoresc azi, si felicitari mamicilor aferente.
Eu stateam ieri si cautam primul mesaj cand anuntam la odisee ca vine bb.Am recitit cu nostalgie cateva pagini.Suna deja uzat, dar totusi....ce vremuri!!!
Ardeiul meu (ca asa ii zicem, ca-i ca un gogosar)e bine, saptamana trecuta am fost toata gasca la niste analize (eu fac de minim 2 ori pe an pt a monitoriza hepatita C a mea...de care se pare ca am scapat pana la urma, ca sunt deja 5 ani de cand viremia se pastreaza negativa), si cu ocazia asta ne-am facut cu totii analizele uzuale.Surpriza a fost sa constat ca Ardeiu este anemic.Pentru cine cunoaste, fierul il are de 40, limita minima fiind de 50.Nu mai zic de mine ca eu am 33.In consecinta am marit picaturile de fier la piti.Vom reface analiza lui peste vreo 2-3 luni.Pana atunci mergem cu 5 picaturi pe zi.
In rest ce sa zic, e cam lenes la vorbit, nu zice decat mama,tata...restul doar pe limba lui(foarte bogata de altfel).
O sa incerc sa scriu mai des desi sa stiti ca citesc zilnic, tot, tot.
Va pupam si revenim curand.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am copil de 1 an, nici nu-mi vine sa cred. ieri ne-am petrecut un pic, am pus ceva poze...

la noi nu este obiceiul cu taiatul motului si pus pe tava diverse chestii, dar ella mi-a zis sa-i punem pe o tava obiecte din casa, pe care el nu/nu prea le cunoaste...dpret urmare alex a ales un CD, un pix si bani, evident....ce or fi insemnand restul?!?!!?

catalina si alex are o cruce de la cumnatul meu (care e preot) si e pus la patutul lui si daca il intrebi unde doamne doamne arata inspre ea, iar daca i-o dau o pupa...poate au ei ceva afinitate....care daca nu e cultivata cu timpul dispare...

marilena am vazut pozele de la 1 an, si cand am vazut tortul.....aproape ca a lui alex....

pana acum am vazut 2 cirese bronzate bine:timeea si robert...si 3 cu a mea cireasa, si eram preocupata de pielicica lui, dar vad ca ella si ana s-au gandit si ne-au facut cadou si o crema de protectie cu FP40. multumim inca o data

papa m-am distrat de alegera catrinei....noroc cu macu , btw sanatate ii doresc. pot sa intreb cu v-ati dat seama ca are scolioza??si eu am scolioza din cauza pozitiei incorecte de cand faceam vioara(am avut o idioata de profa care nu era preocupata numai de lectura ziarului) si acum deseori am dureri de spate din cauza asta. am facut gimnatica pana prin clasa 8-a dar se pare ca nu am scapat de ea.

ralucis cum te simti?nu ai greturi, treburi din astea nasoale de gravida??

fetelor pt raspunsuri. deci vad ca e ok daca doarme o data in timpul zilei. mai nou am incercat pe cat posibil la 2 sa-l pun la somn si doarme 2 ore.....asa ca am inceput sa avem un program cat de cat. am observat ca are starea de veghe f mare deja, desi daca e sa te iei dupa carti ar trebui 2 somnuri peste zi....
el se trezeste cam in jur de 9-10, cam dupa o ora papa fructe cu cereale, apoi joaca. la 2 nani pana la 4, cam dupa o jumate de ora papa masa de pranz apoi iar joaca....pe la 8jumate 9 un iaurt si apoi baita, se mai joaca cu tati vreo juma de ora cand vina calare pe mine si ii trebe tzatza dupa care vine evident somnul. peste noapte se trezeste de cateva ori, dar nu stiu de cate....asta pana la 9-10 dimineata....si incepem din nou.....

hmmmm, daca stau sa ma gandesc asa viata plicticoasa am....adica defapt io nu mai am viata....ca vad ca stau toata ziua dupa curu astui mic....noroc cu voi ca mai interactionez cu lume adulta...ca prietenii ii vad cam raaar

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Asa cum face Ana ta facea si Catruina. Mereu trimitea bezele la 'mamica Doane Doane':))
Camelia bine ca ai scapat de pacatoasa aia de hepa. cat despre anemie bagati picaturele. Vezi ca astea cam constipa sa-i dai la ala mic evtl. sa manince mai multa para.
Ete va pun cateva poze facute acu vreo ora cu capritele .

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Papadie, frumoase fete si ce ochi albastri am vazut acolo, mamamama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

La multi ani SARA MARIA!

La multi ani NICHITA!

Sa cresteti mari, sanatosi, destepti, cuminti, frumosi nu mai spun ca sunteti, si sa va bucurati parintii ciresele scumpe!!!!

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Arleena am vazut si pozele voastre, frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Simona, sa zic si eu de programul lui Paul.
Trezire - in general pe la 6-6.30 (azi s-a trezit la 7.05 boiereala!!!)
Pana la 7 papa o sticla de lapte.
Apoi joaca pana pe la 9.30 - masa de fructe.
Somn - cam 1.5-2 ore.
Joaca.
La 13.30 - masa de pranz
Joaca - pe afara daca se poate.
In jur de 3-3:30 - al doilea somn - cam 45 min - 1 ora.
Masa pe la 6 - iaurt, cereale, fructe (depinde)
Baitza pe la 8-8:30
Apoi lapte, si nani - asta depinde, in general de pe la 9 seara.

Se mai strica daca ies dintii - si i se da peste cap somnul de noapte.
Pe noapte doarme 9 ore, peste zi cam 3.

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

papa ce ochisori verzi si albastri am vautin poze !

oanarusu si al meu are programul f asemanator cu al vostru, doar ca masa de la 6 seara e la 5 si culcarea e pe la 8. Si ne trezim la cel tarziu 6:15 dimineata ( uneori papa laptele pe la 5 ).

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

NICHITA si SARA! sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii in viata!!!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput