Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Catalina, editeaza-ti te rog raspunsul cuurarile de azi si mai sterge din ca s-a latit pagina si e neplacut.

La multi ani Sara si Nichita! Sa cresteti mari frumosi si sanatosi! Angelica si Magda, felicitari, sa va traiasca!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

SARA & NICHITA

Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii
_

Noi ne pregatim sa plecam la gimnastica cu Macu. face gimnastica recuperatorie deoarece are scolioza. E un fel de gimnastica de fapt combinata cu un fel de presopunctura si asezonata cu niste racnete cumplite ca tre sa-i presez anumiti centri (de exp la cot in loku ala unde amorteste si doare si tre sa o facem un minut jumate la stangu', un minut jumate la dreptu' maaaaaaaaaare bucurie maaaaare). in dimineata asta am gasit-o pe macu in picioare langa canapea. vesnica ispita ...telecomanda:)))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Catalina, editeaza-ti te rog raspunsul cuurarile de azi si mai sterge din ca s-a latit pagina si e neplacut.

Filmulete

este bine as?
Nu cred ca problema este de la mine, ci de la prima pagina.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by anamea

quote:
Originally posted by DianaR

Filmulete

este bine as?
Nu cred ca problema este de la mine, ci de la prima pagina.

Perfect! Ai vazut ca totusi asta a fost problema!

Filmulete

Mergi la inceput

Votat Timeea.
Cred ca daca prima pag era editat bine, nu era asemenea problema. Zic si eu, nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani SARA MARIA!

La multi ani NICHITA!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

_

Noi ne pregatim sa plecam la gimnastica cu Macu. face gimnastica recuperatorie deoarece are scolioza. E un fel de gimnastica de fapt combinata cu un fel de presopunctura si asezonata cu niste racnete cumplite ca tre sa-i presez anumiti centri (de exp la cot in loku ala unde amorteste si doare si tre sa o facem un minut jumate la stangu', un minut jumate la dreptu' maaaaaaaaaare bucurie maaaaare). in dimineata asta am gasit-o pe macu in picioare langa canapea. vesnica ispita ...telecomanda:)))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Sanatate la Macu!!!

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salut! Am ramas in urma cu scrisul, asa ca:

LA MULTI ANI MAYA, IRINA GABRIELA, ANDREI, NOEMI, INGRID (vivighe, ce mai faci?) SOFIA ALEXANDRA, ALEXANDRU MIHAI, YANNA SOPHIA, NICHITA si SARA MARIA!

LA MULTI ANI CATXO SI AMONAR!

Noi suntem bine, Ilincai ii apare un canin, asa imi pare, ca nici incisiv lateral nu pare a fi, deci acum o sa aiba si ea 2 dintisori. Sa va zic si care e programul nostru: trezirea e mereu altfel, ori la 7, ori la 8.30, atunci bea un biberon cu lapte, pe la 11-11.30 urmeaza piure de fructe cu biscuiti sau iaurt cu fructe, dupa care se culca, daca stau langa ea doarme si 3,5 ore legate, urmeaza masa de pranz, ori supa crema de legume si ou fiert sau putin pui la gratar, sau legume la cuptor cu carne sau paste integrale cu putin unt si smantana/branza, pe la 7 mai mananca ceva de genul banana cu branza, iaurt cu biscuiti, sau putina paine integrala cu almette, iar seara la culcare, pe la 9.30-10 mai bea un biberon cu lapte cu cereale. De iesit afara iesim ca haotic, n-avem un program anume, ca uneori trebuie sa mai cumpar cate ceva si am nevoie de ajutor la bagaje, carucior, copil, incerc pe cat pot sa nu car asa de multe greutati, cu burtica mea. Plus ca o luam pe ilinca dupa noi pe la prieteni, cumparaturi la hipermarket, prin oras, deci se plimba toata ziua buna ziua.

Am vazut ca se preconizeaza o mare intalnire pt tricouri, sa dati mai multe amanunte, sper din tot sufletul sa ajung sa ne vedem!

Mergi la inceput

Astazi Ana mea s-a trezit foarte de dimineata, pe la 6.30
Iar acum pe la 12.30 era franta de somn dar nu voia sa adoarma, plangea si iar plangea. Ea adoarme leganata pe picioare, am vazut ca nu-i chip cu ea, am dat-o deoparte si am asezat in locul ei o papusa, am inceput sa-i cant si sa nu o bag pe ea in seama. Se uita lung la mine, la papusa si dupa cateva munute (2-3), vine ia papusa o pune alaturi, se aseaza ea pe perna si incepe sa cante. In maxim 5 minute a adormit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamea

Astazi Ana mea s-a trezit foarte de dimineata, pe la 6.30
Iar acum pe la 12.30 era franta de somn dar nu voia sa adoarma, plangea si iar plangea. Ea adoarme leganata pe picioare, am vazut ca nu-i chip cu ea, am dat-o deoparte si am asezat in locul ei o papusa, am inceput sa-i cant si sa nu o bag pe ea in seama. Se uita lung la mine, la papusa si dupa cateva munute (2-3), vine ia papusa o pune alaturi, se aseaza ea pe perna si incepe sa cante. In maxim 5 minute a adormit.

Bravo!!

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput