Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 30
papadie spune:
quote:
Originally posted by miti2004
As vrea sa stiu daca e vreo cireasa care-si bea biberonul cu lapte singura ? si daca e biberon normal sau cu toarte ?
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Sof bea singura lapticul. Bibele este normal, fara toarte. A invatat sa-si tina bibele de plictiseala cat am stat in coada la vama la unguri acum de Paste
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by miti2004
As vrea sa stiu daca e vreo cireasa care-si bea biberonul cu lapte singura ? si daca e biberon normal sau cu toarte ?
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Noi nu
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
OanaRusu spune:
Salutam livada 
Un mesaj de ... departe
... de la Lacri:
Fetele care nu sunt din Bucuresti, va rog sa trimiteti adresele pt tricouri - Lacri nu le mai are, i-a fost golita cutia postala, stiti voi, acum ceva timp, cred ca toate am patit-o (eu precis)
Nikolet, A_daniela, va rog sa-i comunicati la Lacri unde va trimite tricourile.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
oana.iat spune:
LA MULTI ANI!!!
Nichita, Sara, Kailan, sa fiti sanatosi si norocosi!
Pentru sarbatoritii de ieri fac urarile cu intarziere, sper sa nu se supere!!
Petrecere frumoasa la toti, va doresc!!
oana.iat spune:
Cami, am vazut montajul pe care l-ai facut pt. Soficu. F. frumos. Mie nu-mi vine sa cred ce mult s-au schimbat puiutii nostri in tot acest timp. De la niste mogaldete care abia tineau ochii deschisi, au devenit niste nazdravani. 
Oana, din Ardeal, ,multumim de mesajul de la Lacra. 
Andreea, unde ai disparut ? Mai da si tu un semn !!
Luana??????
Doroti?????
LYLY809 spune:
Am adresele fetelor care mi-au trimis adresa pe e-mail.
Nu am adresele urmatoarelor persoane: DianaR(o aveam in casuta postala de pe DC care mi-a fost golita de un spiridush…), Abribrinza, Angelica, adriella(parka esti din Timisoara, nu?) rog trimiteti pe e-mail
Nu mai stiu daca a_daniela si nikolett sunt din Bucuresti sau nu
Miti, Papadie si Adriana vor sosi in tara, daca am citit cu atentie mesajele lor
Oana Rusu vine in Bucuresti
Doroti, Virgi, Cami si Mikiion le vor primi prin posta
Vivi, Steluta, CatXo, voichiV, amiss, daryana, luana, carmina, inaioana, magghyc, Roxana, cocutica, danapuiu, wapi, zax, ama, ralucis, andrusksandu, shori sunt, pare-se, in Bucuresti…
Mi s-a confirmat faptul ca tricourile vor fi gata maine dupa-amiaza. Dimineata voi sti daca sunt sau nu cu nasturel.
Sambata pot trimite tricouasele in tara. Luni le va trimite sotul pe cele cu destinatia Asia, USA, Canada, Rep. Moldova, caci e un singur O.P. din Bucuresti (nr. 66 cica) de la care se pot trimite si nu cred ca reusesc sambata dimineata sa ajung si la ala
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
EllaX spune:
Sar'mana, Lacri! Nashpa faza cu un singur oficiu pt trimis in strainatate! Peste tot in tara e la fel - si sa vezi ce cozi sunt!... Vezi ca de multe ori controleaza pachetele.
La multi ani, cireselule Kailan!

La multi ani, copacule Alda!

doroti_5 spune:
Tocmai am deschis capitol nou.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem