Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 19
anamea spune:
Steluta, multumesc am sa-i iau Baneocin si am sa o ung, daca tot o sa ma lase.
Nici eu nu mai pot vota de vreo patru-cinci zile, nu stiu ce se intampla, oare au legatura concursurile intre ele, nu stiu, nu ma prea pricep, poate stie cineva.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi
gabi25 spune:
LA MULTI ANI, MAYA si IRINA GABRIELA!!! 
Sa cresteti mari si frumoase!!
LA MULTI ANI de Sf. IRINA (Angelica si Irinel)!!! 
LA MULTI ANI ANDREI si NOEMI!!! 
Sa aveti mult noroc in viata si sa le aduceti bucurii multe parintilor dragi!!
LA MULTI ANI CATXO!!!
Sa fii iubita!!!
STELUTA sa stii ca si pe mine m-a mirat mult viteza Dariei la alergat, faza e ca ieri am fost la o alta fetita care e cu 3 saptamani mai mare ca Daria....nici ea nu vrea sa mearga....nu stie sa cada si de obicei se loveste rau la fiecare incercare si din cauza asta tremura saraca cand o lasa maicasa di manuta. Mai lerga terorista mea strigand catre fetita si ei ii tasneau instantanei lacrimile de frica.
Daria a descoperit ieri ca ii place sa se joace cu mingea......a aruncat mingea inapoi de cate ori a primit-o.
MITI sa stii ca Daria face la fel noaptea, de vreo luna, cred ca a facut pauza doar vreo 2-3 nopti....restul maraiala. Eu am incercat de toate, i-am dat si laptele, si apa, suzeta, perinuta......nimic.....am luat-o si in pat, de doua ori a mers....dar atat. La ea am observat ca o mai chinuie si burtica, mai are gaze si nu imi dau seama de la ce, am cam eliminat tot ce le putea provoca....in plus de cateva zile iese dimineata foarte moale cu scaunul.....poate fi de la iaurt?
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
OanaRusu spune:
Gabi pupam alergareatza
e super!!!
Sa stii ca Paul a avut scaunul moale de fiecare data cand i-a iesit ceva in guritza - ca la maselutza am zis uite, are scaun moale de 2 sapt, sa merg cu el la medic, si cand colo avea la masea 3 colturi...
Am citit in multe locuri ca nu ar fi legate - scaun moale cu dinti - da' iti spun drept ca eu una nu cred, nu numai de Paul stiu ca a facut asa la dinti.
Acuma depinde cum e scaunul - da' la puiul meu nu era ciudat, doar moale si des, adica 3-4 pe zi, el de obicei are cam 2, uneori 3 - da' numai uneori.
E bine de intrebat medicul - al nostru era bolnav si am amanat suficient sa vedem maseaua si sa regleze inapoi.
in final, ca tot m-am lungit, sa stii ca si Paul e incantat de minge
i-am luat 2 micutze, le prinde bine in mana, ieri n-a vrut sa stie de altceva ![]()
Luam modelul la umblat - ce pasi siguri si ce echilibru super are Daria!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
OanaRusu spune:

La multi ani Andrei!!

Sa cresti mare si cuminte si sanatos!! Sa se bucure mami si tati cu+de tine!!

La multi ani Noemi!!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:

La multi ani Oana(CatXO) 

(ce de Oane pe aici!!
)
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
oana.iat spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Andrei, Noemi, sa fiti sanatosi si norocosi, sa va bucurati parintii in fiecare clipa!
Petreceri frumoase, asteptam poze.
/
Diana79 spune:
La multi ani CatXo sa fi sanatoasa si tot binele din lume!!!
La multi si sarbatoritzilor de azi: Andrei si Noemi. Sa crestetzi mari, fericitzi si sanatosi.
Pe noi nu ne voteaza nimeni??
Oriucum suntem la pagina 4 pt cine vrea.
Multumim frumos.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
arleena spune:
ANDREI si NOEMI sa cresteti mari!!
CatXO sa ai parte numai de bucurii !!
azi e si ziua socrei mele.....
fetele, pe lumea piticilor tre sa-ti faci cont ca sa mai poti vota....asa ca
, sa-si tie site-ul....sorry pt cei inscrisi.
noi am fost ieri la circ si la alex i-a placut ff mult...m-am mirat ca a stat 2 ore fara sa se apuce de urlat sau sa aiba chef de plimbari....au fost multe animale si i-a tinut treaz interesul
desi ieri a avut un program obositor si a dormit doar odata peste zi aseara de abia l-am pus in patut si dupa vreo juma de ora de foiala in patut a dormit ...pe la 23:50
puteti sa-mi spuneti cam ce program aveti peste zi?asa in mare, pe la ce ore se trezesc ciresele, cand papa, cand mergeti afara, cate somnuri au peste zi si cel mai imp la ce ora merg la culcare?
mama ce de poze am vazut azi...ca ieri n-am avut vreme...
angelica ca ne-ai mai aratat=o pe sara raza de soare.....
sper sa nu uit pe cineva..... robert ce mare e
, Daria vad ca are pasiuni comune cu alex...care mi-e tare frica sa nu se spanzure cu cablurile ce si le pune dupa gat, sau hainele care si le infasoara pe el, sau si le pune in cap si merge asa cu ochii acoperiti 
....
am mai vazut ceva poze dar memoria imi joaca feste....
mai era ceva....dar sunt prea obosita si am uitat...
va doresc o duminica placuta in continuare 
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
OanaRusu spune:
Buna dimineatza!
Va doresc o saptamana cat mai buna tuturor ![]()

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
anamea spune:
Multumim la fel.
M-am hatarat, astazi ma duc sa-i cumpar Anei olita. Urati-mi bafta, nu, nu la cumparat, stiti voi.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa - NU UITATI DE EA
poze mai vechi si mai noi