Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 20
LYLY809 spune:
Pentru persoanele care mi-au cerut din nou IBAN-ul:
Nume: Borza Lacramioara
IBAN:
RO98RZBR0000060003612073
SWIFT RZBRROBU (numai daca e cazul)
RAIFFEISEN BANK SUCURSALA DR. TABEREI
BUCURESTI-ROMANIA
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Salutare,
Noi in WE am fost plecati la Poiana Marului si Poiana Brasov. Punem poze in WE-ul urmator. Azi plecam la Buzau si ne intoarcem vineri pentru a prelua comanda de tricouri. M-am gandit sa procedez astfel: le-am precizat azi intr-un e-mail ca doresc ca largimea tricoului la deschiderea gatului sa fie de 52 cm la intindere. Razacila este un capos si are 46 cm...eu zic ca este ok. Si renuntam la capse, ca sa nu mai dam si alti bani aiurea. Voi ce ziceti? Raspundeti va rog prompt, caci in 2 ore plec...
Eu si Razacila vom face si urarile de rigoare pentru aniversari tot cand ne intoarcem!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
De acord, fara capse ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
LYLY809 spune:
Gata, am aflat de la atelier ca se poate pune un nasture, aflu si diferenta de pret pana plec si va zic pretul final. Cand poate sa coste un nasture si manopera? N-are cum sa fie semnificativa.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
DianaR spune:
De acord, fara capse! Lacri, drum bun!
Edit, ca intre timp ai scris, cu atat mai bine si cu nasture!
Ieri a fost intalneala in Arad cu fetele de pe DC, nebunie mare la iarba verde, 20 parinti si 16 pitici.
Din pacate Ildi cu David n-au venit, asa ca nu s-au intalnit copacii si ciresele...
La multi ani ptr sarbatoritii de sambata si duminica: Maya, Irina Gabriela, Noemi si Andrei (Dana sa-ti traiasca!)
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Timeea la concursul Pampers
oana.iat spune:
Salutare!
Lacra, e bine oricum. Cu nasture,sau fara, e ok. Eu ti-am trimis azi 30 ron, m-am gandit sa fie si pt taxe postale. Daca va mai fi vreo diferenta, imi spui si-ti mai trimit restul. Drum bun !!!
/
LYLY809 spune:
Fetele care si-au inscris bebelusii la concursul stitivoicare (am vazut ca sunteti relativ multe), aflati ca eu nu pot vota! Va spun cu toata rusinea ca i-am scris vreo doua adminului dupa afisarea rezultatului...o fi asta motivul? Si fratii mei s-au luat de el![]()
Unul din fratii mei care lucreaza in domeniul IT este convins ca nu a fost nici o frauda la Razacios si de aceea s-a certat cu el, iar eu il cred, pentru ca-i fratele meu si e un tip destupat la minte.
Revin pentru a va spune pretul final al tricoului.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
Tot relativ la concursul stiti voi care.
Ia uite, am vazut un bebe pus de doua ori, noi din pag 5 am ajuns la pag 11, pagina care da eroare intr-o veselie, si ce fac eu mai departe? Imi rog prietenii si rudele sa-l voteze pe Paul desi stiu ca Maimarele imasului a fost nedreptatit complet aiurea....
Concluzie.... Nu am sa mai intru pe acel site - eu una am terminat cu asta.
N-am nevoie sa-mi spuna nimeni cat de dulce e puiul meu - eu stiu cel mai bine![]()
Si, mai ales, de ce sa fac eu trafic pentru un orgolios care taie si spanzura cum crede el?
Va dorim bafta la cei ramasi in concurs! 
Uf... imi cer iertare ca-s asa patimasa.... 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
anamea spune:
Sa va zic ce-a mai facut poznasa mea.
Ii place tare mult telefonul lui mami, mai ales ca e si rosu. Il dam fetei sa nu planga, se joaca apasa (are clapita), deschide clapita, se distreaza cum suna tastele, bine, il luam intr-un tarziu, si eu ma intreb de ce nu ma suna nimeni oare.
Ea s-a jucat cu el sambata seara, si duminica pana pe la pranz trebuia sa primesc niste tel si nimic, sun pe respectivii si-mi spun ca ma suna dar nu raspund. Toate apelurile erau redirectionate catre taica-su. Nu catre altcineva, catre taica-su, cum a reusit enigma.
intr-un final reusesc sa repar telefonul, dupa ce imi pun fratele sa-mi dea bip-uri sa vad daca merge. Tatal nu putea vorbi, a vazut atatea apeluri de la cumnatul lui si de la altii care nu aveau de ce sa-l sune pe el si s-a panicat tare, cand a putut suna era tare speriat.
I-am luat telefon din ala de jucarie tot rosu, dar ce credeti ca-i place, nu, tot pe al mei il vrea, dar gata s-a terminat cu jucaria asta. Am in el niste poze cu ea din spital si altele, cand a gangurit prima data etc, pe care nu pot sa le descarc, pana nu gasesc un tel la fel si care sa aiba memorie sa le pot descarca. Ca de altfel il dadeam.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi
OanaRusu spune:

Bravo, Ana-lui-Catalina
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006