Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor eu iar sunt rupta de somn. De vreo saptamana Alex se maraie mereu in somn, se suceste si rasuceste pe toate partile, treb sa ma duc la el sa-l mangai un pic si se linisteste.
Insa azinoapte iar a facut asa, a marait la fiecare ora, m-am uitat la ceasul din camera, l-am culcat la aproape 9 seara ( el care la 8 de obicei doarme dus ) sperand ca o sa doarma macar pana la 6:30-7 dimineata....nici pomeneala, a marait la 11, la 12, la 1, la 2, la 3....pe la 3:30 i-am dat lapte desi doar maraia, dar din ce in ce mai des, si am crezut ca se va liisti, nimic, a marait pe la 5 iar, l-am luat in pat langa mine si l-am mai leganat, a mai atipit pana la 5:45 si gata, era super vioi ...l-am pus iar la el in patut si l-am lasat pana la 6:20 maraind ca vrea afara, a facut si kaka intre timp ( l-am auzit ) ca sa fie sigur ca il iau de acolo sa-l schimb ( glumesc, ca nu cred ca poate face asta special... ).
Asa sunt noptile mele de vreo saptamana. A avut o perioada cand il culcam dupa baie si lapte la 8 seara, pe la 1 noaptea bea 2 guri de apa iar la 3 lapte, apoi la 6:30 se trezea...si ma plangeam ca e rau....acum as vrea macar programul ala...

Cica ori e de la dinti, cum stiati si voi, ori cica atunci cand vor sa mearga singuri ( sau de manute ) sunt f excitati si fericiti si dorm mai prost noaptea...nici nu mai stiu ce sa zic...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Miti la noi asta a fost legata de dinti - m-am trezit numai ca are maseaua de jos - acuma si cea de sus.
Nu vedeam gingia umflata - da' la masea nici prin cap nu-mi trecea sa ma uit.
Tot asa si Paul, din bebelashul ideal - fara trezit noaptea, sau pb cu adormitul peste zi - de la 8.5 luni incoace avem un maraici noaptea.
Acum, dupa ce a iesit si primul colt la maseaua de sus, a luat o pauza, de vreo 3-4 nopti.
Sa prindem puteri pt dintele 8 si maselele de pe dreapta ...

Oana de la ieshi, oare cum de nu v-am vazut?? Ca ieri, cu Doroti, ne tot dadeam cu parerea ce cireshe or mai fi prin concurs...
Apoi ce soacra o sa fiu eu dc de la varsta asta imi scapa fetitzele frumoase foc

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

sunt pe fuga....dar vreau sa urez
MAYA si IRINA GABRIELA sa cresteti mari si asteptam vesti de la voi

si irinelor: irinel, angelica LA MULTI ANI si numai fericire si santate si tot ce mai vreti voi!!!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani, Maya!

La multi ani, Irina-Gabriela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

La multi ani, Maya!

La multi ani, Irina-Gabriela!

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

La Multi Ani fetelor Maya si Irina-Gabriela ! multa sanatate si sa fiti norocoase fetelor !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

V-am spus ca ieri i-am pus cercei Anei, ma asteptat ca seara trecuta sa maraie, sa se foiasca, din cauza lor. Dar nu a fost asa, copilul meu a dormit foarte bine, nu m-a trezit aproape deloc. A adormit pe la 21.30, a marait un pic pe la 2 si s-a trezit la 7 cand si-a papat lapticul dupa care a adormit la loc pana pe la 8.45 dimineata. Poate trebuia sa-i pun cercei mai de demult si nu-mi facea probleme noaptea?.
Deja s-a obisnuit cu ei, ieri nu ma lasa sa-i pun mana la urechiuse cand dadeam cu spirt, astazi am reusit si sa-i invart. I-am pus din cei medicinali, si mi-a spus doamna respectiva sa-i las 6 luni, dupa care sa-i pun cercelusi din aur.

In rest merge din ce in ce mai bine si ma musca din nou, cred ca se mai arata un dintuc la orizont.

Votati-o pe Ana. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani MAYA!

La multi ani IRINA-GABRIELA!

La multi ani IRINA (angelica)!

La multi ani IRINEL (angelica)!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CatXO Sa-ti fie viata numai flori si bucurie si sa fii fericita alaturi de cei dragi tie.

LA MULTI ANI INGRID SI ANDREI Sa fiti cuminti, voiosi si sanatosi si de asemenea sa le aduceti parintilor numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI, MAYA si IRINA GABRIELA!!! Sa cresteti mari si frumoase!!

LA MULTI ANI de Sf. Irina (Angelica si Irinel)!!!

LA MULTI ANI ANDREI si NOEMI!!! (in avans ) Sa aveti pare de noroc in viata si sa le aduceti bucurii multe parintilor dragi!!

LA MULTI ANI CATXO!!! Sa fii fericita si iubita!!!

Mama ce de Cirese avem in concurs !! Am vazut ca s-au desteptat si cer acum user si parola pentru a vota. Cred ca asa ar fi fost corect de mai demult, si atunci nu s-ar mai fi putut frauda... In sfarsit... Votam in continuare!!

Irina, ce familie frumoasa ai tu!! De tine nu mai spun ce bine arati pentru o mamica cu 3 copii!! Mie imi este asa de greu uneori doar cu Andrada, dar tu cu 3??? Ma inclin in fata ta si a Adrianei !!

Anamea, daca i-ai pus cercelusi medicinali este suficient sa-i tii doar o luna. Noua ne-a recomandat sa-i ungem urechiusele timp de 2 saptamani cu unguent Baneocin. Ma gandesc ca poate e mai bun decat spirtul.

Carmen, cum merge cu condusul???

Miti foarte frumoasa domnisoara de onoare ai mai fost!!! Si ce bine aratati intreaga familie!!! Imi pare rau ca Alex te scoala de atatea ori pe noapte. Andrada e cumintica si isi vede de somnul ei pana pe la vreo 6 dimineata. Si atunci ca sa mai dorm un pic, o iau langa mine in pat, si doarme in continuare.

Am ramas cu ochii lipiti de monitor cand am vazut-o pe Daria ce plimbareata e!! Pai Andrada mea abia a inceput sa mearga tinuta de o manuta, dar nu reuseste sa faca prea multi pasi drepti. Uff, cand o voi vedea si eu asa???!!

Eu nu pot vota la concurs !! Am votat acum 5 zile pentru Daria, si de atunci tot incerc zilnic si-mi spune ca de la acest IP s-a votat... Pai cine sa voteze?? E tare dubios!!!

Ma bucur ca s-a mai incalzit afara... I-am cumparat azi Andradei o crema de protectie solara de la Vichy. Pai o sa ne aratam zilelea astea manutele la soare si sa nu ne ardem... .

Cam atat de la noi, ca nu mai pot de somn... Iar ma apuca ore de-astea tarzii, si ma ia fiica-mea de fresh la prima ora a diminetii...

Lacra, cati bani in final trebuie sa-ti trimitem??

am livada inflorita...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput