Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 17
marrycalu spune:
Lyly809,da ii plac foarte mult florile,verdeata,si iarba o miroase.
Steluta,miti2004,Cami M,multumim la fel
angelica multumesc mult,dar mai am 1-2 kg.de dat jos,sa fiu la fel cum eram inainte de sarcina,dar sunt multumita si asa.
Marilena si Robert
anamea spune:
Buna fetele, sunt pe fuga, va spun ca i-am pus Anei cercei, nu a plans tare mult, mai mult s-a speriat, am zis ca-i pun caciulita dar o trage de pe cap, sper sa nu inceapa sa o manance si sa trebuiasca sa-i dau jos
Ne-am inscris si noi la acel concurs, degeaba zic pagina ca astia le tot schimba. ANA-Maria - 11 luni, acum e pe pg 2
Dimineata cand am intrat sa vad daca au inceput concursul, nu era Ana, si am trimis un mesaj acelui Bogdan, dupa care a catadicsit sa o bage si pe Ana.
Suntem trei de aici in acel concurs.
Cine vrea sa ne voteza, sunteti invitate.
Pupici pana luni am treaba pana peste cap. Am inceput treaba la casa.
Pupici.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi
adriana spune:
Angelica, ai niste copii de-li-ciosi!! Mai ales ultimii doi, seamana intre ei si sunt asa scumpi
Pai, felicitari pentru ei, si .. sa mai faci!![]()
Carminabubulina, ce mai faci? Iar supi?![]()

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
gabi25 spune:
FETELEEEE nu mi-a venit sa cred cate ati povestit azi de bebeii vostri....asa mai merge. Si am vazut o groaza de poze, cu frumuseti care mai de care mai cu mot. Nici nu ma gandesc sa nominalizez sa scap pe vreunul si sa supar....mai bine pup ciresimea la gramada si e mai sfant ![]()
Ia sa ma conformez si eu cu partea de a lauda cireasa din livada proprie....ii place la nebunie sa mearga....nu are frana, cade destul de rar si atunci pe fundulet sau se apleaca in fata si pune mainile. Mai nou are un sport favorit....scoaterea mea din minti.....ia hainele ei si ale lui Rares si face parada modei - si le pune dupa cap/ in cap si se plimba asa prin fata patului cand ne uitam noi la TV....si nu se lasa pana nu scoate tot. Am ajuns la concluzia ca nici nu trebuie sa ma obosesc sa strang ceva pana nu termina ea....daca ma apuc de strans se baga prtintre picioarele mele si mai trage cate ceva. Cand termina in camera, trece la bucatarie...are 5 sertare la care ajunge si scoate tot....paine, pungi, saci menajeri, prosoape de bucatarie, tacamuri....etc.
Mai am noroc cand e Rares acasa....ca el o mai tine ocupata, dar cand sunt numai cu ea.....nu fac nimic.
La 11 luni si 2 sapt. ne "laudam" tot cu 8 dinti, 10 kg si 81-82 cm. Dar pe langa alti copii din parc cam cu 2-3 luni mai mari ca varsta ea ii intrece....nu stiu....o fi de la iuteala
, ca aia abia incep sa mearga tinuti si eu fug dupa ea sa o prind.
Apropo de caciulite, vreme.....etc. ieri erau la noi 14 grade....fata mea cum nu suporta nimic pe cap...bineinteles ca a mers asa, fara nimic si imbracata cu body cu manecuta si un polar subtirel.....mai frate, daca ati fi vazut cum se uita lumea la ea....si apoi la mine si clatinau dispretuitor din cap
. Cand ii am pe amandoi cu mine macar vad ca am mai experimentat cu unul si nu mai patesc asa
. Faza durere a fost ca Daria fugea la ceilalti copii si credeti ca vroia sa faca?!....sa le traga jos caciulile
....fata mea le face educatie ![]()
Azi am iesit la rochita si tareeeee bine a fost.
Copilul meu e tot mai dependent de pernuta favorita.....si noaptea se trezeste si o cauta innebunita, sa o tina sub nasuc. Ai vostri au asa tabieturi/lucruri preferate?
Ia sa vedeti cam cum "patruleaza" fata mea: aici plimba cablul de la telefon pe post de esarfa ![]()
LACRI felicitarii mii pentru examene si sa-ti ajute DD sa faci tot ce doresti si e mai bun pentru voi.
De concursuri nici nu mai zic nimic....eu pe Pampers nici nu am mai intrat de doua zile sa ma uit, la ce sa ma enervez decgeaba!!!!!
De tricou eu spun ca e bun oricum, Daria are toate tricourile de vara fara nasturi/capse.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
abibrinza spune:
La multi aniMAYA, IRINA GABRIELA, ANDREI, NOEMI, INGRID, SOFIA ALEXANDRA, ALEXANDRU MIHAI, YANNA SOPHIA, NICHITA, SARA MARIA, KAILAN, NATALITA ELENA, ALESSIA !
Noi plecam maine la bunici asa ca facem urarile in avans.
Camelia am luat o pereche de ciorapei , te sun eu cand ajung.
Lacramioara, felicitari pentru examene!Alec ramane castigatorul nostru in concurs.
Am vazut poze care mai de care.Pot sa spun doar atat : sa ne traiasca copiii la toti copacii din livada inflorita!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
DianaR spune:
Abia astept tricourile! Lacri, nu te necaji, nu-i bai ca n-au capse, mai avem tricouri asa!
Marimea asta de 18 luni, daca ii echivalenta cu cea de la Iana (86 cm) ptr noi e uriasa si probabil ne va veni la fix la anu!
Asta e daca ai copilasi de buzunar... Dar mi-a fost frica sa comand de 12 luni daca ziceti ca-i mare diferenta...
Am vazut poze si astazi cu frumusetea mica a Angelicai, Sara, wow ce gene lungi si frumoase are! Si ce par! Am mai vazut poze cu Robet al lui Marycalu, frumos baiat, misto mamica!![]()
Cami,
merci de incurajari,
!
Am vazut si filmuletul cu Daria, wow ce bine umbla, si ii numa cu o zi mai mare ca Timi! Dar a mea nu vrea singura, neam!
Reuseste de vreo saptamana performanta de a se ridica singura de jos nesprijinita dar bineinteles ca vine in nas sau cade inapoi in fund... Atata se pregateste ca probabil ca alerga direct proba cu obstacole la olimpiada!![]()
Pupici la livada!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Timeea la concursul Pampers
miti2004 spune:
Noi am fost azi plecat de acasa de la 2 si am ajuns de curand, pe la 7:30 seara la o prietena cu o benica mica si frumoasa foc de aproape 4 luni. Ne-am si plimbat pe afara vreo 2 ore, dar pe unele strazi batea vantul cam tare. Oricum vad ca fi-miu inca nu vrea sa se culce, e ora 8 fix seara si la ora asta de obicei e imbaiat, papat lapte si adormit. Probabil pe ca am fost afara de la 5 la 7 si a tras un pui de somn. Asa ca o sa-l culc cand s-o cere el si poate doarme mai mult maine. Daca asta e "reteta" atunci il voi scoate dupa masa de 5 afara. Sa vedem.
gabi25 wow ce merge Daria ! nu-mi vine sa cred ! abia astept sa-l vad si eu pe al meu asa ! si al meu are o mare pasiune pt paturele lui, are 2 preferate, le spal cu randul, doarme cu ele in brate si sa le simta aproape de nasuc. A avut o perioada cand nu adormea decat cu patura trasa peste fata, dupa ce adormea i-o trageam mai jos.
Carmina pe unde umblii ???
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI MAYA SI IRINA GABRIELA!!!
LA MULTI ANI IRINUTZELOR!!!AZI E SF IRINA!!!!
Multumesc pt urari!!!Noi ne pregatim sa plecam afara,ca se arata tare frumos afara!!!!
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Lacri felicitari pt examene. Bravooo!!!
Noi ne-am inscris la concusrul Bb star doar ca ne-au bagat cam tarziu idiotzi, cu toate ca m-am inscris in 5 apr.
DACA VRETZI SA NE VOTATZI ne gasitzi la pagina2 NICOLE EVELYN
MULTUMIM MULT
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Acum Nicole e la pagina 4....
Al meu pui e acuma pe pag 11 - desi a fost la inceput pe pagina 5...
Tare sunt neseriosi, zic ca-i pun in ordinea inscrierii si cand colo.... Alte interese conduc...
Andrei al lui Dana, e pe pagina anterioara - acum la 10.
Lasa ca o sa facem noi concurs....
Weekend placut

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
oana.iat spune:
Salutare!
Angelica, ai niste copii...minunati. Sara are niste gene si codite, frumusele foc. Sa fie sanatosi toti!
Si noi suntem la concurs, pe pagina 6. Daca vreti, puteti sa ne votati, cu toate ca sunt dezamagita de 'seriozitatea' astora. Ieri nici nu au catadicsit sa puna poza in concurs si cred ca au fost multe cazuri. Ieri erau 11 pagini, azi sunt 16.
/

de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)