Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

anis, sa va traiasca mica crestina. Ce bine ca a iesit pe gustul tau. Pupam Iarina scumpa.

lili, asa cum mi-ai "cobit", am scapat de taiere. Sunt teafara, intreaga si nevatamata. Mai trebuie sa iau cateva zile antibiotic, dar e incomparabil mai bine
Tu cum esti cu spatele?

Vazut poze multe, filmulete de lilisor - f bine se vad.

Stie cineva vreun gel eficient pt eruptiile dentare? Eu am luat Dentinox, ca asta mi-a dat de la farmacie, dar ma gandesc ca or fi si alte chestii mai bune. Asta e pe baza de lidocaina. Puiul meu s-a trezit azi intr-un plans... avea si o gingie umflata, vrea sa roada ceva. Ma gandesc ca de la dinti e asa indispusa. Aseara cand am scos-o din baie cam la fel era. Nici nu am putut-o imbraca. In pielea goala si in patura am pus-o la san, am crezut ca de foame plange, apoi s-a calmat plimbata in brate.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Lili de ce radeti mah de el??? Lasa ca se face el mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Criss incearca Calgel pt gingiute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina nu stiu cum sta treaba, probabil ca depinde si de contractul vostru colectiv sau mai stiu eu ce dispozitii. de exemplu eu am primit si anul asta autorizatie de calatorie CFR dar nu am luat prima de paste- ambele sunt drepturi conexe, deci...

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna seara fetelor!

va pup pe toate si toti copilasii scumpi ! VA MULTUMESAC DIN SUFLET DE URARI DE LA MULTE LUNITE ! :) va doresc si eu numai bine tuturor!

n-am mai reusit sa citesc ce mai faceti ca nu mai am timp. cand intru pe net vorbesc cu parintii mei, ii vad si cu webcam ca au si ei in sfarsit. sunt foarte ocupata cu thea aici toata ziua. si cand doarme incerc sa citesc pentru examene ca am acum in iunie liceenta, sper sa reusesc, doamne ajuta! asa nu am avut nici un chef dar trebuie un efort ca am terminat si mai am liceenta si ar fi pacat. of... azi am fost la socrii ca sa stea si ei cu thea sa pot sa am mai mult timp liber.
vineri cred ca ajung sa vad cu pasaportul fetei, nici nu stiu ce imi trebuie. si biletele de avion. plecam la sfarsit de tot de mai ca pe 26 avem vaccin. deci in zilele urmatoare. abia astept. mi-e dor de orasul meu, pitesti, de lume, familie, de vorba romaneasca.... m-a apucat asa o stare din asta, cred ca din cauza ca se apropie plecarea. n-am mai fost de un an jumate.

ma duc sa ma culc, ma odihnesc, maine e o noua zi. va pup si noapte buna tuturor!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

eli, marinar, delfinutza, helenutza

liiillllyyyyyy daca n-am ras de Mateutz, mancal-ar mamica pe el de scumpic, Doamne, Doamne ca nu mai pot de el...abia astept sa-l vad. auzi? ia zi-mi si mie ca tot n-am fost niciodata in Mangalia la mare, am unde sa vin acolo sa stau vreo 2-3 saptamani? prin august-septembrie? adica vreau sa spun daca cunosti pe cineva care inchiriaza vreo garsoniera ceva, ca de hoteluri incep eu sa ma uit de maine dimineata...poate gasesc ceva calumea si vin acolo.

eli am vazut si eu "marinerul" tau. e un dulce, scump si dragutz.

laura ionescu vazut si pe Eva, simpatica de ea, ce dragutza e....

criss eu am luat calgel, dar dupa ce l-am cumparat mi-a zis doctora ca ar fi mai bun dentinox-ul. oricum toate produsele pentru problema asta, au in compozitie lidocaina...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

laura, Eva e o frumusete!
lili, e dragalas Matei. Mititelul, ce sa pateasca cu MR. KK.
eli, smecherash malinalul tau. Parca te vad peste 20 ani ca vii in Cta sa dai admiteraea la IMC (Institutul de Marina Cta).

Catalina, nu mi se pare normal sa nu mai ai asigurare medicala pt ca esti in CIC. Pai, unde o sa te duci de-acum la dr?

Liuda, cu mandra ta nu ai fost prin mall-uri? Te intreb pt ca la noi vin rar musafiri (doar mama-soacra, mama, 2 surori+ nepot) si tare mie sa nu inceapa si Eva sa planga cand vede straini. In mall-uri e cumintica (ptu, sa nu o deochi): se uita curioasa si doarme in reprize.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Criss,eu tocmai i-am luat azi la Lucas o chestie,un inel cu ceva forme de silicon,de se baga in gurita si-si face masaj cu ea.E si rece si-i place tare mult.Azi n-a mai lasat-o din mana.Cu gelurile,nu ma pricep.
Ma bucur ca ai scapat de cutit.

Helenutza,am vazut ca te miri ca ai nostri baga 180ml.Pai noi suntem exact cu o luna mai mare ca voi.Asa ca ai putintica rabdare,ca vine si la voi foamea mare.

Eli,e un dulcic malinalul,dar eu nu-l vad asa grasan.Parca mai gars il vad pe al meu si nu are decit 7.300kg.

Lili,simpatic foc,Matei.Se vad bine filmuletele.

Laura,se potriveste bine Eva cu Adam,frumosi amandoi.

Alinuk,si al meu rade tare mult in hohote,doar de plins cu lacrimi cam putin.E barbat si nu arata lacrimile.

Liuda,hai ca poate-si revine fata sa fiti si voi mai linistite.

Catalina,super ca ai bona,mai ales pe cineva din familie.Cred ca-l va ingriji mai cu drag asa.
Naspa tare treaba asta cu vaccinul.Eu am mari emotii pe 22 cind mergem prima oara.

Azi am fost si noi la dr sa vedem cu refluxul ala cum stam.Cica nu e reflux daca nu-l doare si burtica.E doar muschiuletul ala de la stomacel care nu inchide bine acolo si de aia tot da afara.Mi-a dat ceva homeopatic sa vedem ce branza fac cu ele.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Bey, deci "atentie, se filmeaza!"
Pai mai imi scap eu copiii din ochi, voi ce ziceti? Face mama filmulete, daca tot le vede lumea...Multumim pt comentarii!
criss - se vede ca io am o pb cu "cutitul" si nu-l doresc nimanui! Ma bucur ca esti mai bine, si eu cu spatele...
marybell - am cunostinte in domeniu inchiriatului, mai ales ca si ai mei au inchiriat camere la sezon. Mai vb sa vedem si evolutia preturilor din vara asta, ca sa iti pot furniza info clare. Nu vrei si balnear ca astia au pus tarifele pt straini la aceleasi nivel cu ale romanilor!!! Si ma mai mir de ce dau babalacii navala!
eli - cred ca-l dezbrac pe Andrei de costumasul lui de "Mariner"! Numai sa-mi spui unde il pui noaptea Trebuie sa ii gasesc si lui Adam asa ceva...
dianamizzi- mi-ai lipsit si ma bucur tare cand citesc ca te vei intoarce in tara. Te cred ca ti-e dor de ai nostri, s-ar putea sa iti si treaca, dar e un sentiment placut sa vii ACASA.

MA PREGATESC DE NANI, CACI LA MINE TOATA LUMEA DOARME.

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Laura Ionescu - nu cred ca ai observat, dar e posibil ca cineva sa mai astepte raspunsul tau in cadrul postarii de aici
Iarta-ma daca inoportunez cu ceva!

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput